X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dużo sił dla Was, żeby dzieciaczki były spokojniejsze:)

Wiecie co, co do produktów eko, nie wiem czy banan takowy moż ebyć, bo niby eko to powinien być bez chemii, a jak ma do nas dotrzeć z daleka? Ja póki co daje owoce z deserkó hipaa o takie: https://www.mlekolandia.pl/musy-i-deserki,hipp-deserek-bio-owocowa-chwila-jablka-brzoskwinie-4x100g-bez-glutenu-i-dodatkow,54-k-2256-2313-p
    dobra cena w lidlu była na nie - 6,99 zł:)

Kiedys jak dałam do kaszki zwykłęgo banana szymonowi to mi pluł.. a dzis dostał włąsnie ten deserek to go otrzepywało co jakis czas, pewno dlatego ze troche kwaśne..

Zetka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak Zabka na tytuł "perfekcyjna Pani domu" , kto jest za ? Kto się wstrzymał ? Dziekuje :D Frekfencja 100%

jesslin87, lys, 5ylwia, Zetka, aaaaga, Weridiana, witaminkab, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A łyzeczki doskonałej nie znalazłam póki co, te głebokie sa beznadziejne ..

Zetka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tiru riru już po księdzu :P wskakuję w dresiki i idę lulać synka :)

magda sz, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka zazdroszczę mamy na emeryturze moja ma 51 lat więc.. jeszcze 9 lat.. teściowa 58 wiec jeszcze 2 lata ale nic mi po tym bo wtedy akurat Maja będzie się wybierać do przedszkola.

Wpadłam w szał na kaszę jaglaną, jest tyle przepisów że nie wiem co najpierw zrobić ! :)

Migotkaa, Martucha86 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde włąsnie jaglanej nie jadłam nigdy, lubie gryczana, nie śmierdzi mi, noi manną z owocami uwielbiam na mleku:)

Jak juz wypróbujesz przepis to wrzucaj nam tu:P

magda sz lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas poki co najlepiej sie sprawdzila lyzeczka, ktora byla dolaczona do jogurtu fructis. Poki co mlody dostaje nia rozne kropelki (inne byly za glebokie i nie lykal calych), no i testowalismy dwa razy dynie, po lyzeczce ;)

Migotkaa lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    griszanka jet lag trwa niby tyle dni ile wynosiła różnica czasowa, więc w naszym wypadku prawie tydzień. Mąż w nocy nie może się zając Lily, bo Lily w nocy budzi się na jedzenie czyli cyca, no i siłą rzeczy w tym mi nie pomorze :) Poza tym on w ogóle jest zmęczony czy rano czy wieczór.

Biedna Ty wracaj do zdrowia już.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnęlam na godzinę :-) położyłam się z młodą do karmienia, bo spała po 10-15 minut i marudna była. Dałam cycka i tak zasnęłam. A młoda przy mnie ta k spała i od czasu do czasu przez sen tego cyca ciągnęła. Teraz mam takiego flaka jak już dawno nie miałam, wyssany do dna, mała jeszcze śpi. Od razu mi lepiej.

Paula, współczuję niewyspania. Jak człowiek jest zmęczony, to wszystko się od razu gorzej przedstawia, dobrze, ze mama może cię wesprzeć.

Magda, ja tez lubię jaglaną. Nawet młodej jaglaną kupiłam, a co, niech się dziecko uczy co dobre.
    Griszanka, ja też moglabym bez większych problemow dostać tytul ch.....j pani domu, ale dziś nawet obiad z dwóch dań ugotowalam. Taka jestem :-) Może mąż doceni i też się postara.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 19:03

Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, polecam jeszcze komosę ryżową (quinoa) - jest baaaardzo zdrowa i pyszna. My lubimy też kaszę bulgur, jemy sporo jęczmiennej, jaglana też u nas często :-) Wczoraj akurat była jaglana. A dzisiaj mąż kupił kaszę orkiszową, jeszcze nie testowaliśmy, ale dam znać czy dobra :-)

Acha i pęczak oczywiście :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 19:15

magda sz, Pulpecja lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata a gdzie kupujesz tą komosę itp. w kerfie dostanę czy kuchnia świata ?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja akurat kupuję w Auchan, nie wiem jak w Carrefourze, ale powinna być.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na ch-wa pania domu przystalo - wdrapalam sie na pietro, zeby wstawic pranie z dzieciowymi ubrankami. Leze sobie w najlepsze z potomkiem na macie i sie zastanawiam co sie na gorze dzieje. Jakies halasy? Ktos mi pralke na mlockarnie podmienil.
    Sa dwa wyjscia, albo urzadzenie sie spierdyczylo, albo nieopatrznie wsadzilam do prania stanik i wylazl drut. Ja sie pochlastam :(

zabka11 lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kojarzycie do kiedy promocja na pieluchy w Biedronce?

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od tego poniedziałku była, my kupiliśmy 6 paczek.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, niestety już nie ma tej promocji..
    Od 3 dni tylko Was czytam i nie odzywałam się bo montowałam film ze wszystkich filmików nakręconych jeszcze z czasów ciąży, aż do teraz :) za każdym razem jak oglądam to ryczę!!! Wyszło super i nie mogę się doczekać aż pokaże rodzince:)
    Tak się wkreciłam, że postanowiłam zrobić jeszcze jeden dla chrzesnicy bo 10 lutego ma roczek to prócz prezentu dostanie jeszcze taką niespodziankę :)

niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz kupilam rossmanowe i o dziwo bardziej mi pasuja niz dady, moim zdaniem lepiej chlona, tylko maja dosc specyficzny zapach, no i dady 3 za male a w 4 plywa, a babydrem idealny, wiec sie przerzucamy. Niestety maz kupil w poniedzialek 2 paczki w biedrze, wiec beda na zas.

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Kojarzycie do kiedy promocja na pieluchy w Biedronce?
    hmmm wg tego do 24go http://www.biedronka.pl/pl/product,id,15932,name,pieluchy-dada-comfort-fit

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z wyprawy do sklepu po czekoladę :-) miałam kupić jedną, kupiłam dwie... hmm nie zmarnują się :-P no ale co ma zrobić człowiek gdy jego obie ulubione czekolady są w promocji? W każdym razie mąż usypia młodą (coś nie może zasnąć), biorę karmi i czekoladę (jedną) i zaczynamy weekend przy filmie Everest :-) W Wawie pięknie popadał śnieg, jest jak w bajce.
    Natalka dziś zjadła kolację choć nie obyło się bez płaczu, odrywania i zawodzenia. Nie wiem o co jej chodzi, ot faza.
    Paula i dziewczyny z ciężkimi nocami mam nadzieję, że dziś będzie lepiej!

Agaata, AgaSad, magda sz, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, mój prawie nic nie zjadł, przewracał się w łóżeczku z 20 minut zanim zasnął. Nie wiem o co chodzi.
    Ja zjadłam już na pół z mężem karmelową z wafelkami a teraz biorę się za Wedla z cząstkami mango i chrupkami. Polecam!

A krajobraz cuudowny, to prawda, że jest jak w bajce!

AgaSad, apaczka, magda sz, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3024 3025 3026 3027 3028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ