SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki dużo sił dla Was, żeby dzieciaczki były spokojniejsze:)
Wiecie co, co do produktów eko, nie wiem czy banan takowy moż ebyć, bo niby eko to powinien być bez chemii, a jak ma do nas dotrzeć z daleka? Ja póki co daje owoce z deserkó hipaa o takie: https://www.mlekolandia.pl/musy-i-deserki,hipp-deserek-bio-owocowa-chwila-jablka-brzoskwinie-4x100g-bez-glutenu-i-dodatkow,54-k-2256-2313-p
dobra cena w lidlu była na nie - 6,99 zł
Kiedys jak dałam do kaszki zwykłęgo banana szymonowi to mi pluł.. a dzis dostał włąsnie ten deserek to go otrzepywało co jakis czas, pewno dlatego ze troche kwaśne..Zetka lubi tę wiadomość
-
Griszanka zazdroszczę mamy na emeryturze moja ma 51 lat więc.. jeszcze 9 lat.. teściowa 58 wiec jeszcze 2 lata ale nic mi po tym bo wtedy akurat Maja będzie się wybierać do przedszkola.
Wpadłam w szał na kaszę jaglaną, jest tyle przepisów że nie wiem co najpierw zrobić !Migotkaa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
A u nas poki co najlepiej sie sprawdzila lyzeczka, ktora byla dolaczona do jogurtu fructis. Poki co mlody dostaje nia rozne kropelki (inne byly za glebokie i nie lykal calych), no i testowalismy dwa razy dynie, po lyzeczce
Migotkaa lubi tę wiadomość
-
griszanka jet lag trwa niby tyle dni ile wynosiła różnica czasowa, więc w naszym wypadku prawie tydzień. Mąż w nocy nie może się zając Lily, bo Lily w nocy budzi się na jedzenie czyli cyca, no i siłą rzeczy w tym mi nie pomorze
Poza tym on w ogóle jest zmęczony czy rano czy wieczór.
Biedna Ty wracaj do zdrowia już. -
Zasnęlam na godzinę
położyłam się z młodą do karmienia, bo spała po 10-15 minut i marudna była. Dałam cycka i tak zasnęłam. A młoda przy mnie ta k spała i od czasu do czasu przez sen tego cyca ciągnęła. Teraz mam takiego flaka jak już dawno nie miałam, wyssany do dna, mała jeszcze śpi. Od razu mi lepiej.
Paula, współczuję niewyspania. Jak człowiek jest zmęczony, to wszystko się od razu gorzej przedstawia, dobrze, ze mama może cię wesprzeć.
Magda, ja tez lubię jaglaną. Nawet młodej jaglaną kupiłam, a co, niech się dziecko uczy co dobre.
Griszanka, ja też moglabym bez większych problemow dostać tytul ch.....j pani domu, ale dziś nawet obiad z dwóch dań ugotowalam. Taka jestemMoże mąż doceni i też się postara.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 19:03
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda, polecam jeszcze komosę ryżową (quinoa) - jest baaaardzo zdrowa i pyszna. My lubimy też kaszę bulgur, jemy sporo jęczmiennej, jaglana też u nas często
Wczoraj akurat była jaglana. A dzisiaj mąż kupił kaszę orkiszową, jeszcze nie testowaliśmy, ale dam znać czy dobra
Acha i pęczak oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 19:15
magda sz, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Jak na ch-wa pania domu przystalo - wdrapalam sie na pietro, zeby wstawic pranie z dzieciowymi ubrankami. Leze sobie w najlepsze z potomkiem na macie i sie zastanawiam co sie na gorze dzieje. Jakies halasy? Ktos mi pralke na mlockarnie podmienil.
Sa dwa wyjscia, albo urzadzenie sie spierdyczylo, albo nieopatrznie wsadzilam do prania stanik i wylazl drut. Ja sie pochlastamzabka11 lubi tę wiadomość
-
Griszanka, niestety już nie ma tej promocji..
Od 3 dni tylko Was czytam i nie odzywałam się bo montowałam film ze wszystkich filmików nakręconych jeszcze z czasów ciąży, aż do terazza każdym razem jak oglądam to ryczę!!! Wyszło super i nie mogę się doczekać aż pokaże rodzince:)
Tak się wkreciłam, że postanowiłam zrobić jeszcze jeden dla chrzesnicy bo 10 lutego ma roczek to prócz prezentu dostanie jeszcze taką niespodziankęniecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja pierwszy raz kupilam rossmanowe i o dziwo bardziej mi pasuja niz dady, moim zdaniem lepiej chlona, tylko maja dosc specyficzny zapach, no i dady 3 za male a w 4 plywa, a babydrem idealny, wiec sie przerzucamy. Niestety maz kupil w poniedzialek 2 paczki w biedrze, wiec beda na zas.
-
Griszanka wrote:Kojarzycie do kiedy promocja na pieluchy w Biedronce?
-
A ja właśnie wróciłam z wyprawy do sklepu po czekoladę
miałam kupić jedną, kupiłam dwie... hmm nie zmarnują się
no ale co ma zrobić człowiek gdy jego obie ulubione czekolady są w promocji? W każdym razie mąż usypia młodą (coś nie może zasnąć), biorę karmi i czekoladę (jedną) i zaczynamy weekend przy filmie Everest
W Wawie pięknie popadał śnieg, jest jak w bajce.
Natalka dziś zjadła kolację choć nie obyło się bez płaczu, odrywania i zawodzenia. Nie wiem o co jej chodzi, ot faza.
Paula i dziewczyny z ciężkimi nocami mam nadzieję, że dziś będzie lepiej!Agaata, AgaSad, magda sz, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Apaczka, mój prawie nic nie zjadł, przewracał się w łóżeczku z 20 minut zanim zasnął. Nie wiem o co chodzi.
Ja zjadłam już na pół z mężem karmelową z wafelkami a teraz biorę się za Wedla z cząstkami mango i chrupkami. Polecam!
A krajobraz cuudowny, to prawda, że jest jak w bajce!AgaSad, apaczka, magda sz, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość