SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I u nas zapowiada się ciężka noc.To już 3 z rzędu a ja już nie mam sił.Lys szacun kobieto dla Ciebie!Choć pewnie moje nocki przy twoich to nic a ja narzekam.A że mam Już dość to dałam pół dawki paracetamolu może się wyciszy i te zęby Nie będą go tak boleć.
Ja też jestem szczęśliwa że jest już duży i rozumny ale szczerze to czekam aż podrosnie,kiedy będzie mówił i chodził a ja wreszcie zasne bez obaw nocnego wstawiania karmienia.
Mimo wszystko spokojnej nocy dla Was bo ja na litość Leona nie liczę.I już steka ehhhh...Agaata lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:I u nas zapowiada się ciężka noc.To już 3 z rzędu a ja już nie mam sił.Lys szacun kobieto dla Ciebie!Choć pewnie moje nocki przy twoich to nic a ja narzekam.A że mam Już dość to dałam pół dawki paracetamolu może się wyciszy i te zęby Nie będą go tak boleć.
Ja też jestem szczęśliwa że jest już duży i rozumny ale szczerze to czekam aż podrosnie,kiedy będzie mówił i chodził a ja wreszcie zasne bez obaw nocnego wstawiania karmienia.
Mimo wszystko spokojnej nocy dla Was bo ja na litość Leona nie liczę.I już steka ehhhh...
Psioszka, pewnie Cię nie pocieszę, ale dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która ma córkę 14 miesięczną i mówi, że teraz mają słabsze noce niż kilka miesięcy temu, bo zęby idą. Teraz trzonowe, więc ponoć jest tragicznie- nocki nieprzesane a ona musi do pracy wracać
Druga koleżanka ma 15 miesięcznego syna i mówi, że u nich pobudki w nocy zwykle 4/5 razy - dwa razy pić mu się chce, dwa razy smoczek gubi i trzeba szukać i jeden raz jak się denerwuje, bo chce do nich do łóżka i trzeba go zabrać.
Więc ja nie czekam aż będzie trochę większy, bo to chyba nie przyniesie nic dobregoJa też bym chciała zatrzymać czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:09
psioszka11 lubi tę wiadomość
-
hehe o widzę że wbiłam się w temat..
przekłądaliśmy wózek na spacerówkę i mąż montował śpiworek i wiecie co, łezka mi się w oku zakręciłą że to już nie gondola, że mój chłopczyk już taki duży, że juz nie jest dzidziusiem i czas nie wróci..
cieszę się że rośnie, rozwija się, nabywa nowe umiejętnosci ale czas tak szybko ucieka, chyba za szybko..
dobra spadam robić pazurymagda sz, jesslin87, Zetka, Martucha86, apaczka, Weridiana, małaMyszka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Katarka ja bym się wstrzymała, bo jak bedzie płącz to nie bedziesz wiedziec czy to szczepienie czy nowe pokarmy
Nigdy nie mieliśmy problemów po szczepieniach, więc chyba tym razem nie powinno być inaczej?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c2839edd692.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47aa52fcf312.jpg
i co ja mam zrobić z tą grzywką, gumka spada bo na czubku ma wytarte włosy, spinkę ściąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:41
Katarka, jesslin87, Zetka, Pulpecja, Martucha86, apaczka, Maniuś, lys, mamasia, Weridiana, aaaaga, Laura, 0na88, małaMyszka, witaminkab, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość