SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia dziękuję za linka w sprawie pieluch. Jutro wybiorę się z mężem na zakupy i się zaopatrzę
Madzia wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, też chętnie dołączę do grypy na FB, będziecie mogły mnie zobaczyć
A w sprawie grzywki, to może sprawdzą się opaski?
-
Karol coś nie chciał dziś spać. Po kąpieli przy cycu krzyk, żadna sprawdzona forma usypiania nie poskutkowała,z bezsilności wsadziłam go do bujaczka. Tam sobie leżał spokojnie, ani się nie bawił, ani nie chciał spać, po prostu sobie leżał i pogryzał piąstki. Po ok godzinie zaczął kwękać i trząść się, żeby wziąć go na ręce. Wziełam go i połżyłam się z nim na kanapie - po 10 minutach wreszcie padł. Coś dziwnego się z nim dzieje
-
Magda, Majka jest świetna. A może weź grzywę na bok spleć w mini warkoczyk i wtedy gumeczka. Bo spinka to może spaść i do buzi może wlożyć. Jak nie to chyba musisz skrócić
Moja gwiazda oczywiście nie śpi. Moje dzieci ewidentnie to nocne marki, wolą się rano wyspać, a w nocy poszalećogląda z nami Bonda. U starszej nocuje kolezanka więc oczywiści eteż nie śpią. O nastolatku nie wspomnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 23:17
jesslin87, magda sz, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ale sie wkurwilam zamowilam czekoladki i magnesy. Wiadomosci z sprzedajacym ok a teraz doatalam wiadomosc ze transakcja cofnieta i zwroca mi kase. A to przeciez na dzien babci i dziadka. Kurwa rozniose tego sprzedajacego...
Aaaa i wylicytowalam kiecke ladna niebieska za 5 zl hmm, nie bylo chetnych... -
Migotkaa wrote:ja tez chce zaproszenie:P
Migotka nie pamietam czy mam maila od Ciebie jak nie to napisz tu albo wyslij mi [email protected]