SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Młody śpi.. nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedł spać, jakiś taki zmęczony był pomimo że spał na spacerze 2 godz i godzinę w domu.. ciekawe ile pośpi bo obawiam się że chce tylko naładować bateryjki..
W sumie wolałabym żeby tak zostało że śpi porządnie na spacerze i nie ma już drzemek w ciągu dnia.. porannej już nie ma od ok tygodnia, była jeszcze popołudniowa i jak zwykle problem z usypianiem.. nie wiem jak u was to wygląda ale u mnie zawsze uśpienie w domu w dzień to jakiś koszmar, jedna wielka szarpanina i walka kolana mamusi kontra łóżeczko..
Muszę przyznać że miałam dobry tydzień.. obiady zaplanowałam sobie wcześniej, zakupy zrobiłam w tesco z dostawą do domu więc lodówka była pełna, nawet z mężem udało nam się zjeść wspólne kolacje i napić troszkę winka, na dzisiaj zażyczyłam sobie Karmi - ale mam ochotę na piwo..
Dziś tak sobie spacerowałam i stwierdziłam że jestem szczęśliwa:P Mały jest coraz fajniejszy, coraz więcej rozumie, już taki mały chłopczyk się robi.. oby tak dalej:)apaczka, Agaata, Zetka, niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, Maniuś, aaaaga, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Apaczka, mój prawie nic nie zjadł, przewracał się w łóżeczku z 20 minut zanim zasnął. Nie wiem o co chodzi.
Ja zjadłam już na pół z mężem karmelową z wafelkami a teraz biorę się za Wedla z cząstkami mango i chrupkami. Polecam!
A krajobraz cuudowny, to prawda, że jest jak w bajce!ale liczę, że w nocy będzie lepiej. Też kupiłam tą z wafelkami
pyszna jest!
-
o nie wiedziałam nawet że dady są w promocji.. mi w sumie one pasują najbardziej, miałam chyba już wszystkie choć zauważyłam że są różnice między rozmiarami, np 2 były spoko a 3 już nie w niektórych firmach.
Tak się pochwaliłam że młody śpi a już 2 razy leciałam bo płakał.. -
Julka zasnela pol godzinki temu, my wlasnie wciagnelismy domowe fishburgery i wlasnie maz robi nam po swoim autorskim drinku - nalewla truskawkowa (robiona przez tescia) z sokiem pomaranczowym- pychaaa. Mam nadzieje, ze jak go wypije to dzis nie bede miala problemu z zasnieciem.
AgaSad ja nawet dzis do meza mowilam, ze teraz jest taki fajny okres, mala jest juz taka rozumna i jak patrze na nia szczegolnie jak zasypia i na boku zarzuca noge na koc i go tak chwyta raczka to juz nie chce mi sie wierzyc, ze tak niedawno byla taka kruszyna, co ledwo na rece bylo widac. Chcialabym, zeby czas sie zatrzymal.Zetka, apaczka, jesslin87, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
To wypijemy też za Twoje przespane noce Lys!
Niecierpliwa pamiętaj, że zmieniłaś awatarek bo po tym drinku możesz się znów zastanawiać, która z nas ma takie cudne dzieckoZetka, lys, magda sz, niecierpliwa, jesslin87, Maniuś, Katarka, apaczka, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jest jak w bajce, zazdroszcze karmi, ja napoje sie wody
nie pekne, nie pekne z dieta! Musze byc twarda, mam nadzieje ze ominie nas w niedziele obiad u tesciowej bo u nich zawsze kotety z zasmazka, kupa ziemniakow wszystko tluste. Jutro robie kasze jaglana ala indyjska i placuszki z kaszy z kawalkami brzoskwini, w niedziele krem z burakow. Na takiej diecie to moge byc. Najgorsze ze na to schodzi wiecej czasu niz normalnie, oby Maja byla wyrozumiala.
Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lys czemu nie wypijesz karmi boisz sie tych 0.5% ? Wg doradczyn laktacyjnych mozna karmic od razu po. Po normalnym piwie 4.5 jest 3-4 h. Tego sie jeszcze nie odwazylam ale karmi loilam prawie codziennie. Nie kazdy lubi bo karmi jest slodkie ale bardzo polecam bavarie 0% bardzo dobra jest wersja pszeniczna
jesslin87, lys lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:To wypijemy też za Twoje przespane noce Lys!
Niecierpliwa pamiętaj, że zmieniłaś awatarek bo po tym drinku możesz się znów zastanawiać, która z nas ma takie cudne dziecko
Na tym zdjeciu ja poznajejesslin87, Zetka, apaczka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Śmiesznie wyszło niecierpliwa napisała ze chce żeby czas się zatrzymał a ja żeby przeminal.
Prawda...chcialabym tez, aby dla Was przyspieszyl i zeby jak najszybciej nadszedl taki dzien, w ktorym napiszesz, ze warto bylo czekac tyle czasu. Swoja droga skad Ty kobieto bierzesz sily?Zetka, apaczka, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja na wieczor poklocilam sie z moim no zesz ty orzeszku a mialo byc pieknie pierwszy wieczor bez odciagania laktatorem wolny wieczór film pifko bez alko. A tu ch** nia z grzybnia i patatajnia ide spac
-
5ylwia wrote:Ostatnio w Marcpolu była bavaria w promocji 6 puszek za 5 zł! A ja głupia wzięłam tylko 3 zgrzewki
Dwie poszły w sylwestra bo siedziałam między ciężarnymi więc się podzieliłam.. A trzecia jakoś tak szybko znikła