SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Jest mąż
Teraz będzie już tylko lepiej:)
po 18 będzie w Wawie i do domku
niecierpliwa, lys, Paula_071, Ewa123, Weridiana, Maniuś, Laura, jesslin87, Martucha86, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:amberla a jakie to ciasto ?
Polaczek uwielbia gerbera "delikatne jarzynki" szok jak to wsówawczoraj pół słoiczka, dzisiaj drugie pół
Ile wasze dzieci jedzą na obiad tego słoiczka? poł? cały?
Julka tez najwieksza ekscytacje warzywno-kulinarna przezyla na delikatnych jarzynkach gerberaWczoraj dawalam jej dynie z indykiem z hippa i mialam duzy sloik 190gram, bo dostalam w gratisie i wciagnela caly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 17:19
mamasia, apaczka, Ewa123, Maniuś, jesslin87, Katarka, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
A to mój misiaczek
[ fot. robione wczoraj dla tatusia
]
Aska87, Pulpecja, niecierpliwa, Migotkaa, lys, Paula_071, apaczka, aaaaga, Ewa123, Weridiana, Laura, Maniuś, witaminkab, 0na88, AgaSad, jesslin87, Martucha86, 5ylwia, 5ylwia, Katarka, małaMyszka, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Lys, wczoraj pisałaś, że Lily słabo w dzień spała. A jak ze spacerami? Chodzicie? Może chłodne powietrze i telepanie na spacerze pomagałoby jej się wyciszyć i zasnąć?
Chodzimy tylko gdy mała jest w dobrym nastroju. Inaczej nie ma opcji bo ryczy w wózku. -
Weridiana super z Was rodzinka. Kolega bałwan tez fajny
Mamasia Laura śliczne zdjęcia.
Niecierpliwa widzę ze rozszerzanie diety pełna parą. Świetnie ze tak dobrze Wam idzie. Z naszym tempem to może w marcu dojdziemy do tego etapuMnie się nie spieszy ale fajnie by było mieć jako taki harmonogram karmien
Dzisiejszy dzień jest całkiem udany. Nie było histerii płaczu. Az do teraz dziecko się cieszyło śmiało. Od rana zrobiła 3 kupy bez większego problemu. Teraz trochę zaczęła marudzić i jeczec ale ululalam i śpi. Zobaczymy jak będzie później ale i tak jestem zadowolonamamasia, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, apaczka, Weridiana, Ewa123, Laura, Maniuś, magda sz, Martucha86, Katarka, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Iys może Lily za tatą po prostu tęskniła przez te miesiące i teraz już będzie aniołkiem?
Mamasia, Laura słodziaki z tych Waszych chłopaków. niecierpliwa-prawie 200 gram słoiczka?? Wow! To Julka ma spust
Moja póki co max zjadla 100, ale potem rzygała z nadmiaru chyba więc się nie liczy
To muszę kupić te jerzynki Gerbera, chociaż jak to takie pycha to boje się, że potem zbojkotuje moje zupki
niecierpliwa, mamasia, Paula_071, Laura, jesslin87, lys, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Bry ja tylko na chwilę bo idziemy bambo myć, napiszę tylko że Aga89 odpisała mi, że miała dużo spraw no i święta, mała jej się rozregulowała, obiecuje że wpadnie do nas, podczytuje co tam u nas i pozdrawia.
Aż się pochwalę bo mam banana od ucha do ucha, poszłam do biedronki na szybkie zakupy, jak pakowałam banany i inne owoce zderzyłam się z jakimś typem, no uśmiechnęłam się grzecznościowo. Poszłam do kasy no i na taki stół do pakowania patrze ten typ pakuje obok mnie no i się gapi i się śmieje. Udałam że nie widzę go no i wyszłam ze sklepu, idę idę, byłam już blisko przejścia dla pieszych czerwone światło a ona do mnie podbiega i pyta się
- dasz mi swój nr?
mnie zatkało, jakoś wyrzezbiłam
- ale ja mam męża i dziecko.
on- jak to?
-no mogę Ci pokazać obrączkę (miałam rękawiczki)
-o rany ale szkoda
-zaśmiałam się powiedziałam że dziękuje no i życzę powodzenia
Ale jaja ostatni raz ktoś do mnie zarywał z 4 lata temu. Opowiedziałam historię mężowi że mówiłam żebyś szedł ze mną a on- to Ty się już nie odchudzaj hehehe
No a ten typ powiem Wam że fajny,fajny...mimo to widok słodyczy przyprawił mnie o wielki smutek..
Agaata, apaczka, Paula_071, 0na88, Laura, AgaSad, mamasia, Pulpecja, jesslin87, Aska87, Martucha86, 5ylwia, Katarka, Weridiana, Maniuś, lys, Zetka, Amberla, Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magda, dobrze, że Aga odpisała i że wszystko ok.
My byliśmy na spacerze na Trakcie Królewskim i na Starówce, w końcu dotarliśmy, żeby pooglądać iluminację, bo już z miesiąc się zbieraliśmy. Wykąpaliśmy już Huberta, jest nakarmiony, ale tak się rozbrykał, że nie chce spać. Właśnie mąż go odłożył do łóżeczka, zobaczymy co z tego będzie. Póki co słyszę,że się śmieje
Magda - fajne są takie sytuacje, to bardzo dowartościowujące i trochę intrygującePrzydaje się od czasu do czasu każdej kobiecie
0na88, magda sz, jesslin87, Laura, Weridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Bambo się bawi na macie ładnie więc jeszcze chwile jestem.
Maniuś jaki gentlemenLaura synuś to bez dwóch zdań cały Ty
Amberla super że ciasto tak smakuje, spróbuje z tą żelatyną jak będę robić ale chyba nie prędko, muszę przyzwyczaić się do diety jako styl życia takie jedzenie, bo tak to znając mnie wpierdziele całą blachę..Kiedy widzę słodycze to kwiczę...naprawdę chlip chlip
Apaczka my dziś u teściowej zrobiliśmy test, teściowa zmiksowała marcheweczkę ale ledwo dwie małe łyżki zjadła. Albo jej nie podchodzi albo nie jest gotowa nie wiem sama. Krzywiła się i wypluwała. Kolejne podejście 1 lutego, mam nadzieję że zacznie jeść. Jak czytam ile Wasze jedzą to jestem w szoku.Laura, apaczka, jesslin87, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda - zgadzam sie
kazdej kobiecie pare komplementow sie przyda , hehe mi na rynku od 18 latkow tez troche wpadlo hahaha
i lacze sie z Toba w bolu - tez dietkuje. A dzis myslalam ze rzuce sie na choinke mojej mamy bo miala obwieszona kasztankami - gdybym umiala zjesc jednego to by nie bylo problemu, ale ze ja zjem tyle slodyczy ile widze - tu nie zdecydowalam siemagda sz, niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, Weridiana, Maniuś, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie pochwale, odmowilam u tesciowej ulubionego sernika i szarlotki, choc jezyk mialam na podlodze, a mala standardowo rozplakala sie na widok tesciow, ja nie wiem czemu. Na obcych nawet tak nie reaguje, a na nich za kazdym razem.
jesslin87, 0na88, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! My dziś spędziliśmy miły dzionek. Dwie godz spacer, popołudniu była moja siostra. Teraz mała marudzi bo już śpiąca a my będziemy oglądać film.
Byłam w pepco zobaczyć za tymi opaskami ale w jednym nie było. Musze poszukać w drugim bo super są.
Rozszerzanie diety pełna para. Jadła juz marchewki, ziemniaka, dynie i brokułami. Kaszek na razie nie daje, tylko kleik. Po kleiku śpi 4 godz, potem budzi się co 2.
Magda faktycznie takie coś potrzebne jest każdej kobiecie i poprawia nastrój.
Manius ale Alex urósł!
Miłego wieczoru sierpnioweczkiLaura, jesslin87, Weridiana, magda sz, Maniuś, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:taki prezent walentynkoywy
?
hehe.. liczę że zapłonę miłością do ćwiczeń..
Dziewczyny jak wprowadzacie warzywa to wszystkie pojedynczo czy np jak po marchewce jest ok to można podać marchewkę z ziemniakiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:13
jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, widzę, że ruszyłyście z rozszerzaniem diety z kopyta
Ja się jakoś nie mogę zebrać, w ogóle mi się do tego nie śpieszy i w efekcie Hubert zna tylko smak mojego mleka
nie wiem kiedy się zmobilizuje ale ciągle myślę, jak to odciągnąć w czasie
Paula_071, jesslin87, Weridiana, Maniuś, Zetka, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:hehe.. liczę że zapłonę miłością do ćwiczeń..
Dziewczyny jak wprowadzacie warzywa to wszystkie pojedynczo czy np jak po marchewce jest ok to można podać marchewkę z ziemniakiem?
Ja po marchewce dalam marchewke z ziemniakiemAgaSad lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Weridiana śliczna z Was rodzinka! No i Laura ka tez musze sobie zrobić takie zdjęcie na pamiatke z Cycem.
U nas tez dobrze idzie rozszerzanie diety. Dziś jabłuszko z jagodami
Dziewczyny zgubiłam adaptery do fotelika maxi cosi, może któraś miałaby takie na zbyciu?szok w necie ciężko takie znaleźć...
Aaa i myślę o trwałym wyprostowaniu włosów, czy któraś z Was jest po takim zabiegu? Moje włosy to miotla o bardzo gęstym włosiu...juz nie daje rady z układaniem i tak chyba się na to skuszę, ale czy warto?
I wiecie co? Kocham mojego synajest taki cudowny. Na pewno też tak macie, że możecie się gapic na swoje pociechy godzinami.
Miłego wieczoru!
P.S. Ktoś mi powiedział, że po porodzie okres będzie bolał mniej, niestety boli mnie tak samo mocno...AgaSad, Laura, Martucha86, Paula_071, witaminkab, jesslin87, Weridiana, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.