SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bf8226fcf7b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d19a9d7b4b.jpg
Pulpecja, Maniuś, Agaata, apaczka, Ewa123, lys, AgaSad, magda sz, Laura, Paula_071, Migotkaa, niecierpliwa, witaminkab, 0na88, jesslin87, Martucha86, Katarka, małaMyszka, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Weridiana, bałwan większy od ciebie
super rodzinka
Ja zaraz właśnie wywalam męża na krótki chociaż spacerek, bo ja się nie rusze . Mam dzisiaj taki humor,że lepiej nie podchodzić. Do okresu jeszcze ze dwa tygodnie, więc nie wiem dlaczego, ale wszystko mnie wk.... Jedynie do młodej mam cierpliwość na szczęście, ale cała reszta już dzisiaj zebrała.Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wywołana przez Agę już się poprawiam z aktywnością. Dzięki kochana, że o mnie pamiętasz
Nie odzywaqłam się dłuuugo, ale byłam strasznie zabiegana i nie miałam czasu śledzić na bieżąco forum. Tak z doskoku tylko podczytywałam. U nas rozszerzanie diety pełną parą
Jemy pół na pół-trochę gotuję, trochę jedziemy na słoiczkach. Póki co warzywka i owoce już wprowadzone (jabłko, gruszka, banan, pietruszka, marchew, dynia, pasternak, szpinak, brokuł, kalafior), od przyszłego tyg ruszam z kaszą, bo też muszę podtuczyć moją pannę. Zamówiłam mleczną, bez glutenu i bez smaku z gemini Holle. Będę dodawać do tego po troszku owoców. Mała uwielbia dynię, za to sama marchewka średnio podchodzi. Zjada na raz ok 80 gramów warzywek. Zaczęłam też już ekspozycję na gluten. Ile mam ją przyzwyczajać do glutenu zanim jej podam pełną porcję kaszy z glutenem? Słoiczki głównie Gerbera póki co, raz chyba była Bobovita.
Dziś zaliczyliśmy długi spacer i kupiłam po drodze w Pepco taką super przepaskę na włosy jak Karoliny Pola miała. Co prawda moja to łysolek, ale co tam, niech się stroiapaczka, Maniuś, lys, AgaSad, Paula_071, Weridiana, Laura, aaaaga, mamasia, niecierpliwa, witaminkab, 0na88, jesslin87, Katarka, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Paula_071 wrote:Udalo sie, slusarz naprawił zamek.
I jeszcze dzisiaj ra cholerna Europejska Stolica Kultury we Wroclawiu i pozamykane ulice do 22. Wszystko przeciwko mnie...
Właśnie mój maż wybiera się na ten pochód.. ale z tymi ulicami to trochę przegięli.. -
Po wczorajsszej kąpieli
taki jestem zadowolony
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c83361822e07.jpgMigotkaa, Weridiana, apaczka, mamasia, lys, witaminkab, Ewa123, Maniuś, 0na88, AgaSad, jesslin87, Martucha86, 5ylwia, Katarka, małaMyszka, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj zjedliśmy juz pół słoiczka marchewki z ziemniaczkami
Mama troszkę popróbowała bo też lubiMigotkaa, Weridiana, mamasia, Ewa123, Maniuś, magda sz, jesslin87, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej Hej dziewczynki:)
Kurdeee boli mnie brzuch, zjadłam u teściów tłusta karkówkę chyba od tego bo czuje jak mi się odbija;/
Mój Szymko zasypia ładnie ale od jakiegoś czasu przebudza się koło północy i keci się że słysze jak całe łóżeczko chodzi, troche kwiczy, nie wiem od czego to.. nic nowego nie dostaje
-
Właśnie zjedliśmy po kawałku ciasta. Mąż mówi że " jest wykurwiste"
Że takie mogę mu robić. Że niebo w gębie
Ha! Chyba zadowolony jest ze ma mnie za żonę - to widziałam w jego oczach jak jadł ciasto
Weridiana, apaczka, niecierpliwa, mamasia, lys, Paula_071, Maniuś, magda sz, 0na88, AgaSad, jesslin87, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
amberla a jakie to ciasto ?
Polaczek uwielbia gerbera "delikatne jarzynki" szok jak to wsówawczoraj pół słoiczka, dzisiaj drugie pół
Ile wasze dzieci jedzą na obiad tego słoiczka? poł? cały?Weridiana, mamasia, Maniuś, jesslin87, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Nie wiem czy spałam 2h. Po 23 podaliśmy starszemu pedicetamol i o dziwo, bo paracetamol nigdy nie działał na niego gorączka spadła. Po 1 chciałam się położyć, z budzikiem co godz żeby sprawdzać ale Mały się obudził. Nakarmilam i mąż nosił.. do 3! Już druga noc on chce się bawić o tej godzinie. Gada, śmieje się, ech. Zasnął o 3,czyli po poltorej godz. O 5:30 obudził się na jedzenie to już nie miałam siły i go do nas wzięłam. Starszemu co godz sprawdziliśmy temp. Dopiero około 8 rano zaczęła znowu rosnąć, ale po nurofenie spada. Wymeczona jestem, do tego głowa mnie boli i promieniuje do ucha.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
Paula, współczucia. Oby się polepszylo po powrocie męża.
Agata, sto lat dla męża! A Ty zdrowiej szybko.
A przez noc wydałam kupę kasy na allegro
O rety! współczucia, to ja już nie marudzę na swoje spanie dziś
Zetka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Laura juz kiedyś miałam pisać że masz piękny awatarek!
Też lubicie turkusik?, ładny dla chłopca a zdjecie z awatarku zrobione nie dawno na pamiatke z cycem
Migotkaa, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość