SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Aaaaga, coś w tym jest, że te kupy to główny temat młodych matek
Hubert wczoraj nie zrobił kupy cały dzień (pierwszy raz taka historia), to właśnie nadrabia i dzisiaj zrobił już trzecią właśnie. Idę przewijać.
aaaaga, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc8c9a41c79c.jpg
Poranne dosypianie przy mamieLaura, Martucha86, Agaata, Weridiana, jesslin87, niecierpliwa, Pulpecja, lys, Paula_071, Maniuś, Migotkaa, witaminkab, 5ylwia, mamasia, małaMyszka, zabka11, Zetka, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Potrzebuje porady!
Staś od wczoraj ma stan podgoraczkowy. Około 38°. Jest pobudzony i marudny. Nic więcej się nie dzieje. W nocy śpi ładnie. Z butelki nie bardzo chce pić. Zęby?
Czy jeśli ma taką temperature to iść na spacer?
Czy dzieci którym wyszły juz ząbki tez miały stan podgoraczkowy?
Gdyby był chory to chyba bym zauważyła?
Oglupialam.
Buziaki
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c559093a3ba8.jpg
zdjęcie zrobiłam dzisiaj rano
dla zainteresowanych fotelik hauck guardfix cena około 600zl od 9kg
jak na razie jestem bardzo zadowolona, Emma wszystko widzi i nie płacze, mimo że nie ma jeszcze 9kg lepiej leży niż w poprzednim. Glowka jest osłonięta. Montaż łatwy. Fotelik jest duży więc zajmie miejsce dorosłegoMartucha86, Agaata, Pulpecja, lys, niecierpliwa, jesslin87, Maniuś, witaminkab, mamasia, zabka11, Laura, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Hej Kochane
Potrzebuje porady!
Staś od wczoraj ma stan podgoraczkowy. Około 38°. Jest pobudzony i marudny. Nic więcej się nie dzieje. W nocy śpi ładnie. Z butelki nie bardzo chce pić. Zęby?
Oglupialam.
BuziakiAgaata, Weridiana, Martucha86, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Hej Kochane
Potrzebuje porady!
Oglupialam.
Buziaki
Z gorączka bym nie wychodziłaMartucha86 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny wyglada jak tatar z Imperium Osmanskiego po bokach krótkie wytarte a na gorze az sie kręcą wyglada kosmicznie i grzywke musze zaczesywac na bok bo wchodzi mu do oczu
Ja nie wychodzilam na spacer jak mlody byl po szczepieniu i mial podwyższona temperatureMartucha86, Pulpecja, jesslin87, apaczka, lys, Maniuś, Weridiana, zabka11, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata dla mnie Hubert też jest ok ale ja również jestem przyzwyczajona do mniejszego gabarytu
u nas dzisiaj 6500 także pomalutku, z mozołem waga rośnie
Moja też nie ma super fałdek ale ma kilka, które nazywam fałdkami przyzwoitości
Pulpecja, aaaaga, lys, jesslin87, Agaata, Maniuś, niecierpliwa, magda sz, Weridiana, mamasia, zabka11, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
-
Niczego nie boje się bardziej jak choroby dziecka. Nawet tych "zwykłych" zapaleń, infekcji, wirusów. Obym kiedyś troszkę wyluzowala. Chyba jestem na punkcie Mojego Dziecka przewrazliwiona. Nie, no jestem:/...
Ale z dwojga złego to lepiej 3 razy coś sprawdzić niż zbagatelizować.
Pewnie macie podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:30
Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
My juz niestety skończyliśmy wczoraj definitywnie historie z kpniestety bo myślałam ze jeszcze troche go pokarmie na przemian z mm ale tak jak juz pisałam wczoraj ze jak tylko obczail ze z butelki leci szybciej to juz cycus byl be...placze,rzuca sie...tak ze zostaje juz tylko mm i sloiczki...
Na spacerze później wstapie do sklepu i kupie szalwie...tak troszkę mi przykro ze juz nie będzie tej bliskości mniedzy nami i ze juz nie będę mu aż tak potrzebnawiem jestem pojebana
ale i tak się cieszę ze karmilam go tyle czasu...
Ale ale są i plusyna wieczór wczoraj napilam sie winka z mezusiem
a dzis ubralam nareszcie sexi stanik
I pytanko do dziewczyn karmiących tylko mm...ile ml na dzień zjadają wasze dzieci i ile porcji tego mleczka????
Miłego dzionka
Jutro kończymy 5 miesięcyjesslin87, Pulpecja, aaaaga, witaminkab, magda sz, Weridiana, zabka11, Paula_071, Laura, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Agata dla mnie Hubert też jest ok ale ja również jestem przyzwyczajona do mniejszego gabarytu
u nas dzisiaj 6500 także pomalutku, z mozołem waga rośnie
Moja też nie ma super fałdek ale ma kilka, które nazywam fałdkami przyzwoitości
U nas też jakaś forma przyzwoitości jest zachowana, ale powiedziałabym, że skromnie to wyglądaPulpecja, jesslin87, magda sz lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak u Was, ale w Warszawie pogoda jest CUDOWNA. Świeci słońce, niebo jest błękitne, biały czysty śnieg a do tego trochę szadzi na drzewach. Bosko. Młody śpi, jak się obudzi to karmienie i idziemy na spacer.
jesslin87, apaczka, Weridiana, Pulpecja, Amberla lubią tę wiadomość
-
agaata moja siostrzenica jak skończyla 6 miesiecy to ważyła 6700, tylko nie jest bardzo długa, tak że Hubercik nie jest chyba taki malutki:) tym bardziej ze na samym mleczku mamy:) a ona mm i już od połowy listopada rozeszerzona dieta:)
Martucha ja bym nie wychodziła, podaj czopka to zobaczysz reakcje,
aaaga ale loki, no czad !
Ja sie zbieram, ogarne sie i ide na spacer, mały usnał ciekawe czy uda mi sie go ubrac w kombinezon bez płączu.. przygotowany tylko kombinezon załozyc, albo aż ?
jesslin87, Martucha86, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość