SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ja też chcę! Kiedyś maila Ci wysyłałam. Masz czy wysłać jeszcze raz?
Dziś będę eksperymentowac ze spaniem małej. Spróbuję dać butle bez kleiku i zobaczymy ile pospi. Jeśli tyle samo to odstawie kleik, żeby małej nie tuczyc.
Wy mówicie i faldach przyzwoitości a moja rośnie ponad wszelką przyzwoitość
Właśnie usypiam Łuśke i ide z nią się położyć. Pogoda ładna ale wczoraj tak zmarzlam na spacerze ze dziś robie przerwę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:57
jesslin87, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aga super loki!
Agata, Pulpecja super dzieciaczki
Martucha zdrowka dla Stasia, ja bym zostala w domu i dala cos przeciwgoraczkowego.
Julka ma takie same faldy jak corcia Pulpecji, chyba musze jej jedna porcje mleka zastapic owcem
U nas dzis waga 7.850, ale srednio w nia wieze, bo bardzo sie wiercila, przyrost w miesiac ok 750 gram, takze jest ok.
My dzis jedziemy na konsultacje w sprawie bioderek, mam nadzieje, ze wyjdzie ok, w kazdym razie troche sie denerwujeMartucha86, Weridiana, mamasia, aaaaga, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agata ja chyba mieszkam w innej Warszawie bo u mnie za oknem słońca nie widzę
heheh
Zaraz rozjebię babę co sprząta klatę, napierdala we wszystkie metalowe szczebelki szczotą. Noż kurwa, nie chce być chamem bo widzę że ma zapierdol na tym osiedlu i ogólnie jest pomocna jak coś trzeba. Muszę się uspokoić i delikatnie jej powiedzieć żeby starała się troszkę ciszej bo na tą chwilę mam ochotę ja zwyzywać od nagorszych.
Ok zaraz odnajdę Wasze maile i wyślę zapro na grupę.zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Agata ja chyba mieszkam w innej Warszawie bo u mnie za oknem słońca nie widzę
heheh
Zaraz rozjebię babę co sprząta klatę, napierdala we wszystkie metalowe szczebelki szczotą. Noż kurwa, nie chce być chamem bo widzę że ma zapierdol na tym osiedlu i ogólnie jest pomocna jak coś trzeba. Muszę się uspokoić i delikatnie jej powiedzieć żeby starała się troszkę ciszej bo na tą chwilę mam ochotę ja zwyzywać od nagorszych.
Ok zaraz odnajdę Wasze maile i wyślę zapro na grupę.
Ja kiedys swojej zwrocilam uwage, od tamtej pory napierdziela dwa razy mocniejManiuś, zabka11, Laura, jesslin87, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Madzia ja tez jeszcze raz poproszE: [email protected]
U mnie tez tak napierdala po tych barierkach, ale nas zczescie jak umyją góre, jedno pietro nademną to potem już niżej i mniej słychac, a w próg t tak walą że czasem mama wrażenie że sie zaraz rozpadnie!
Niecierpliwa, ja włąsnie z tego powodu zastąpiłam mleko jedno owocami, bo by sie upasł mój król malyjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Nie wiem jak u Was, ale w Warszawie pogoda jest CUDOWNA. Świeci słońce, niebo jest błękitne, biały czysty śnieg a do tego trochę szadzi na drzewach. Bosko. Młody śpi, jak się obudzi to karmienie i idziemy na spacer.
A u nas już po śniegu. Słoneczko świeci i temperatura na plusiejesslin87 lubi tę wiadomość
-
Myszka, ja mam małe mieszkanie i naprawdę nie mam tego gdzie przekłądać, a wywozić też nie mam gdzie bo bliscy mieszkają w blokach, zostawiłam sobie dosłownie kilka ciuszków białych i błękitnych na pamiatke takie któe są naprawdę super:)
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aga hohohooh jakie loki normalnie jakbyś my papiloty zakładała hahah
moja ma proste druty jak ja, nie muszę prostownicy używać to takie druty. Zawsze marzyły mi się kręcone nawet chciałam trwałą zrobić ale fryzjerka powiedziała że będę miała siano i odradza
ale często papilotami kręciłam, teraz podejrzewam że razem z włosami bym papiloty wyjeła z głowy ...
aaaaga, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Agata coś zaczyna się przejaśniać delikatnie bo oślepia mnie, obok mnie jest ta ^$%^%$^$ szkoła o której nie raz pisałam w listopadzie zaczeli ją ocieplać, ocieplili jeden bok i nie wiem przerwa chyba i teraz ten biały sytropian tak odbija słońce prosto w oczy że masakra.
Wiecie co zwróciłam uwagę delikatnie jak tylko mogłam bo zaczeła gadac z sąsiadka i echo się niesie. Widzę że moja uwaga podziałała odwrotnie bo mało się nie drze i napierdala jeszcze bardziej w te barierki. Tak się bawimy? Dobrze to ja jej dołożę roboty i nawnoszę błota, rozsypie confetti z 4 piętra żeby na całą klatkę poszło itp... wrrr. Maja oczywiście się zbudziła..Pulpecja, aaaaga, zabka11, Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Nocka taka sobie, bo mały czekał na tatę, zasnął po pólnocy i pierwsza pobudka 2.30 [ dzięki temu udało się rodzicom 'poprzytulać'
, ale nie zdążyłam się wyspać w tym czasie mimo to nie marudzę, bo warto było dla tekiej rozrywki
], a później co niecałą godzinkę do 6, na szczęśćie jeszcze padł i pobudka o 8, więc wstaliśmy, a mąż cały czas odsypia podróż i różnicę czasową. Dwie pralki ciuchów męża już poszły, dam mu jeszcze chwile, ale jak się nie obudzi do 12 to zrobię mu pobudkę, bo chciałabym dziś zdemontować choinkę, bo już troszkę się sypie, a później w trójkę na spacerek
Pulpecja, Martucha86, Weridiana, Laura, jesslin87, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Nie macie wrazenia ze kazda z nas mogła by napisac doktorat z defekacji naszych pociech albo co najmniej magisterke hehe.
Aga ja żałuję że studiuje co studiuję, zdecydowanie większą wiedze mam na temat dzieci , ciązy porodu itpi zdecydowanie przyjemniej pisałoby się pracę o tym. Wenę mam na takie coś jak siemasz
Pulpecja, aaaaga, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
czesc czołem
mala zasneła, wiec pierdzielę prace domowe, zasiadam z kawką na forum
potem w planie pazury i henna na rzęsy
odnotowałam dzis sukces Klary - sama przekreca sie z plecków na brzuszek
dołączam do chętnych na cwiczenia brzuszków!!!ja odpalam dzis chodakowska , na nastepnej drzemce małej
co do karmienia kaszką na noc ja tez nie widzę, zeby spała dłuzej...dzis jej sie wogole cos pokickało, bo zjadła wczoraj o 19 i zwykle do 5-6 przespiała, a dzis obudziła sie juz o 3:30...
aaaa i pisałyscie o delikatnych jarzynkach gerbera -moja nie chciała ich jesc, chyba przez seler lub pietruszke...najchetniej wcina dynie, ziemniaki i marchew.
Pulpecja, mamasia, Martucha86, magda sz, Weridiana, Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Myszka ja się zastanawiam jak Ty zmieściłaś dywanik z puzzli? ja w pokoju 18m nie wiem gdzie go rozłożyć na razie na dywanie leży, najlepiej byłoby dywan zwinąć i zamiast jego położyć z puzzli ale mam ten shaggy dywan i on taki milutki że szkoda.
Mąż dziś zamawia wieszak na tv żeby powiesić i kombinujemy z kącikiem zabaw. Jeszcze kosze na zabawki trzeba jakieś i półki na ściany na książki itp..Cały dom to będzie bawialnia.
Agata ja też zamówię jakiś lepszy śpiworek na przyszły rok, teraz chyba zamówię ten co Migotka, bo od lutego wystartujemy z tą spacerówką, nie mam siły znosić gondoli z moim kręgosłupem.małaMyszka, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość