SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Madziu wyslalam mojego maila na belly
Czekam na zaproszenie
Ofka no w koncu jestes. Jak sie skonczyla nauka w marokanskim sloncu?
małaMyszka, aaaaga, Paula_071, Martucha86, zabka11, Amberla, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka no w końcu jesteś
opowiadaj co tam i jak tam było i na fotorelacje czekam
Pierwsze słyszę o tym filmie ale obczaje z chęcią.
Żabka nie mam takich dietetycznych przepisów, nachodzi mnie na coś ochota to szukam w necie przepisuj i robię w wersji dietetycznej, z przepisów to mam kilka z diety dukana z ta pizza, placuszki serowe itp. Jak chcesz to mogę tu napisać.małaMyszka, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka no w końcu jesteś
opowiadaj co tam i jak tam było i na fotorelacje czekam
Pierwsze słyszę o tym filmie ale obczaje z chęcią.
Żabka nie mam takich dietetycznych przepisów, nachodzi mnie na coś ochota to szukam w necie przepisuj i robię w wersji dietetycznej, z przepisów to mam kilka z diety dukana z ta pizza, placuszki serowe itp. Jak chcesz to mogę tu napisać.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda wiesz, tak patrzę właśnie na te puzzle i za cholerę nie wiem jak one się mieściły. 3 komplety po 10 puzzli WTF?!
Muszę powiedzieć, że fajnie się sprząta. Jadę odkurzaczem po puzzlach, potem podnoszę cały dywan i odkurzam podłogę i puzzle od spodu hahaahahahaha
Aaaaa te no name położyłam pod kanapę jako podkładka pod nogi hahahaahhaahahamagda sz, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pulpecja wysłałam już zapro
Myślicie że takie coś się sprawdzi?
http://allegro.pl/nuby-silikonowy-pojemnik-z-lyzeczka-do-karmienia-i5678547622.html
Nie lepiej normalne? -
Tylko teraz część z nas w ogóle się nie udziela, ale może chociaż czyta.
Moja propozycja to Wrocław. Kto da więcej heehehehehPulpecja, Paula_071, lys, jesslin87, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Mysza a nie lepiej żeby to był jakiś kurort wypoczynkowy, jeziorko, domki itp? Tak żeby dzieci miałyby gdzie rozrabiać, bo myślę że spotkanie w cetnrum miasta to nie jest dobry pomysł, chyba że masz na myśli jakiś kurort pod Wrockiem.
małaMyszka, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Nieee no centrum miasta odpada przecież. He myślałam też o Wałbrzychu i wynajeciu zamku Książ hehehehe ciekawe ile by wzięli
magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość