SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe tam tyle że się łatwiej dodaje zdjęcia no i nikt poza nami nie widzi. Ale fajni w sumie że chciałyście dołączyć bo ta grupa była bo była a nikt nie pisał a dzięki temu że się dodałyście to odezwało się sporo mamusiek które dawno zaginęły w akcji na belly. Ja myślę że fb to będzie taki do zdjęć a tu dyskusja
zdecydowanie łatwiej tu pisać niż tam, a z kolei zdjęcie czy filmik dodać to tam.
jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Eee, niecierpliwa. to tylko tak chwilowo wszystkie się rzuciły na fb
nie ma to jak rano wejść na forum przy kawce; tutaj się lepiej gada. A ja zazwyczaj mam dwie strony otwarte - forum i facebook hehe
magda sz, małaMyszka, jesslin87, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:a jak robisz?
Mięso normalnie jak na mielone. Fete kroje w kostkę 2cm x 2cm. Formuje kolo z mięsa wkładam kostkę fety i lepie tak ze wychodzi kulka i smaze. Jak mam czas to do tego robię sos pomidorowy lub pieczarkowy na śmietanie kwaśnej z dodatkiem kremowki w zależności czy ma być slodszy w smaku czy nie.Pulpecja, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Tylko teraz część z nas w ogóle się nie udziela, ale może chociaż czyta.
Moja propozycja to Wrocław. Kto da więcej heehehehehi Piotrkowymi kończynami
Pulpecja, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam w końcu książkę pamiątkową dla małej i zaczęłam wczoraj uzupełniać i zdałam sobie sprawę, że tyle rzeczy już zapomniałam, np. kiedy poszliśmy na pierwszy spacer, w co mała była ubrana w dniu wyjścia ze szpitala itd. Dobrze, że zdjęcia robiliśmy, to sobie wszystko odtworzę.
Pulpecja, niecierpliwa, apaczka, aaaaga, Amberla, Martucha86, Paula_071, magda sz, jesslin87, chcebycmama, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Melduje, ze pierwsza CALA palka kukurydziana za nami, 15 minut spokoju a mloda tylko oh i ah
Pulpecja, lys, mamasia, aaaaga, Aska87, witaminkab, małaMyszka, Amberla, Martucha86, Laura, Katarka, Paula_071, magda sz, jesslin87, Maniuś, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej hej, nadaje z sypialni z malym na rekach, nie wiem co mu, jak odloze to sie kreci a tak to spi.. normalnie sam spi a dzis taki cyrk
Aa i wiecie co, czas najwyzszy przestac zrec bo dzis waga u mamy pokazala 66 a bylo 64, zalamka.. jak tak dalej pojdzie to do lata bede slonmałaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mój mały zarlok wrócił do swojego trybu "cyc co chwilę ". A tak poza tym to kolejny udany dzień bez histerii. 2 kupy rano były więc dziecko nic nie męczyło.
Aska87, witaminkab, niecierpliwa, Amberla, Migotkaa, małaMyszka, Martucha86, Paula_071, apaczka, magda sz, Pulpecja, aaaaga, jesslin87, Maniuś, mamasia, chcebycmama, Katarka, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Lys ja mysle, ze powoli wychodzicie na prosta, jak maz juz doszedl do siebie??
Nam sie dzis caly dzien pokielbasil przez to usg, od 13 nic nie jest w swojej porze, teraz spi, ciekawe do ktorej wieczorem bedzie wojowac, ale nie bylo szans, zeby wytrzymala do 20