SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no i jak kogoś interesują moje wypociny
to tylko tu na belly jestem
Aska87, niecierpliwa, Pulpecja, aaaaga, Martucha86, Paula_071, 0na88, witaminkab, jesslin87, apaczka, magda sz, Maniuś, mamasia, Amberla, Katarka, Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
a my wreszcie znalazlysmy kaszke ktora malej smakuje - bobo vita jablkowa i zjadla 150 ml + pol sloiczka jablka jej tam dalam
kleiki z nestle kukurydziany i ryzowy - bez szalu
sinlac - juz lepiej , ale bez ochow jak dla niej.
Na Facebooku szalenstwonie wiem gdzie mam nadrabiac .
-
Iwuś ma zęba!!!!
0na88, aaaaga, apaczka, jesslin87, magda sz, Pulpecja, lys, niecierpliwa, mamasia, Maniuś, Martucha86, witaminkab, psioszka11, Paula_071, Agaata, Laura, Amberla, chcebycmama, Katarka, Migotkaa, 5ylwia, Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Aga wysyłałam, sprawdz dobrze w powiadomieniach
-
Magda wysłałam Ci zaproszenie to jak potwierdzisz wyślę maila.
Ofka gratulacje:)
Mój chyba też blisko bo jak to nie zęby to nie chce wiedzieć co...
Griszanka zaakceptowałam Twoje zaproszenie które wysłałaś w grudniu.. sorki za spóźniony zapłon, nie widziałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 18:51
Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/groups/330527573809908/ To jest link ale nie wiem czy Wam się wyświetli bo to tajna grupa i nic nie widać. Sierpnióweczki 2015 nazywa się. Aga wysłałam na pewno bo jak drugi raz próbowałam to jest komunikat że zaproszenie zostało wysłane.
Dziewczyny co dziś dołączyły gdzie miałyście powiadomienia na mailu na fb ? -
A ja na wizycie u gina. Wizyta na 17.20 a juz jest 19 heh.
Mam nadzieje ze:
1. Wszystko ok.
2. Moge juz cwiczyc.
3. Nic przypadkiem nie kielkuje.
Ofka fajnie ze jestes. Gratulacje zabka
Ja jestem za juramagda sz, Pulpecja, mamasia, Ofka, Amberla, Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, AgaSad, Griszanka przyjęłam zaproszenia także czekam na maile- tylko pamiętajcie żeby to były te podpięte do fb bo nie wyszuka mi.
Lys zrób fikcyjne konto to będziesz miała dostęp do fotek i filmów, tu to każdy widzi i trzeba kasować. Piękna Lily w awatarkuniecierpliwa, lys, chcebycmama lubią tę wiadomość