SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:https://www.facebook.com/groups/330527573809908/ To jest link ale nie wiem czy Wam się wyświetli bo to tajna grupa i nic nie widać. Sierpnióweczki 2015 nazywa się. Aga wysłałam na pewno bo jak drugi raz próbowałam to jest komunikat że zaproszenie zostało wysłane.
Dziewczyny co dziś dołączyły gdzie miałyście powiadomienia na mailu na fb ?magda sz lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki naprawde ja muszę wykuć tego pierwszego posta na pamięć chyba
nie mogę się połapać,tu to po awatarku wszystko jasne a na fb to musze się domyślać
niekiedy po dzieciaczku poznam
U nas to mm to ma działanie jakies cudowne na moje dzieckozsypia w sekundę dosłownie,smieje się na glos do wszystkiego i do wszystkich
super poprostu
witaminkab, Paula_071, chcebycmama, jesslin87, małaMyszka, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maniuś mnie nie musisz wkuwać
heheh
Laura a nie Ciebie jednak nie ma na w grupie na fb, wyślij mi swojego maila na [email protected] albo przez bellyLaura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:*
U nas nie bylo objawow,maz sie upieral ze mu zeby wychodza, siora moja mowi ze nie bo nic nie widac nawet nie sa rozpulchnione. I ze za malo sliny. A tu prosze. Tylko od paru dni mnie sutki bolaly.chcebycmama, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Uhh ale mnie dzisiaj Natalka wymęczyła
spała kilka razy po pół godziny, marudziła, nie chciała jeść pół dnia. Wieczorem zmierzyłam jej temperaturę i było 37.4 nie wiem dlaczego. Padam po prostu. A jutro dopiero wtorek...
Nie mówcie, że siedzicie wszystkie na fejsieMagda wyślę Ci zaproszenie i weź mnie też wciągnij na listę
magda sz lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maniuś mnie nie musisz wkuwać
heheh
Laura a nie Ciebie jednak nie ma na w grupie na fb, wyślij mi swojego maila na [email protected] albo przez belly
A wszyscy tam są?? -
Witajcie. Ja nie mam fb. Jestem za jura.
Kurcze Tez zapomniałam o siateczce na jsbluszko czy banana. Musze zakupić.
Mam nadzieje, ze wrócicie na belly.
Lys a jaka książkę pamiątkowa kupiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:30
niecierpliwa, Paula_071, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Wczoraj Julka lezala juz w lozeczku do spania, jak zwykle obrocilam ja na bok i nagle widze purpure na twarzy, nie slysze zadnego odglosu, tylko wielki grymas zaniosla sie tak, ze zlapala bezdech, maz przylecial dmuchnal jej w twarz, podrzucil do gory i zaczela sie smiac. Ja oczywiscie sparalizowana. Po 5 minutach zasnela normalnie. Zachodzilam w glowe co sie moglo stac, obstawialismy, ze albo sie czegos wystraszyla (obrotu?) albo wbilam jej palec miedzy zeberka, ale nie sadze. Dzis jemy kaszke na kolacje, wszystko super i nagle ta sama akcja, czerwona jak burak i az sie zaniosla. Nie mam pojecia co moglo sie stac??? Moja matke wmurowalo tak samo jak mnie. Jak udalo sie ja opanowac odciagnelam gile z nosa i normalnie dokonczyla kolacje. Jedyne co laczy te dwie sytuacje to, ze byla padnieta.
-
niecierpliwa wrote:Wczoraj Julka lezala juz w lozeczku do spania, jak zwykle obrocilam ja na bok i nagle widze purpure na twarzy, nie slysze zadnego odglosu, tylko wielki grymas zaniosla sie tak, ze zlapala bezdech, maz przylecial dmuchnal jej w twarz, podrzucil do gory i zaczela sie smiac. Ja oczywiscie sparalizowana. Po 5 minutach zasnela normalnie. Zachodzilam w glowe co sie moglo stac, obstawialismy, ze albo sie czegos wystraszyla (obrotu?) albo wbilam jej palec miedzy zeberka, ale nie sadze. Dzis jemy kaszke na kolacje, wszystko super i nagle ta sama akcja, czerwona jak burak i az sie zaniosla. Nie mam pojecia co moglo sie stac??? Moja matke wmurowalo tak samo jak mnie. Jak udalo sie ja opanowac odciagnelam gile z nosa i normalnie dokonczyla kolacje. Jedyne co laczy te dwie sytuacje to, ze byla padnieta.
-
aaaaga wrote:Specjalnie odpalilam laptopa zeby dokladnie posprawdzac e-mail i nie mam
No trudno nie dolacze do was na fb
Tylko nie przenoscie sie tam hihihi
oj żałujile tam dziś zdjęć do oglądania i podziwiania
niecierpliwa, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość