SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:A może zakrztusiła się śliną? Mojemu się kilka razy zdarzyło... leży spokojnie, nagle robi się czerwony, nie może złapać oddechu, chwilę próbuje, w końcu się udaje i jest ogromny płacz, przy tym robi się czerwony. U nas zdarzyło się dwa razy na moich oczach, ale bardzo się boję, żeby nie zdarzyło się w nocy.
-
Moja też się kilka razy i zachłysnęła i złapała bezdech. Najgorsze te zachłyśnięcie bo to co zalega musi wydostać się na zew.. a z tym bezdechem to na pierwszej pomocy niemowlęcia facet mówił że dmuchać, dać klapsika, połaskotać, zrobić głupią minę, dziecko czasem zapatrzy się gdzieś albo zlęknie i zapomina oddychać i zwykle po kilkunastu sekundach sobie o tym przypomina samo ale wiadomo zawsze warto pomóc żeby oduczyć tego typu zachowań.
AgaSad wysłałam Ci przypomnienie na tego maila aragonik coś tamposzperaj słuchaj w różnych zakładkach na mailu może właśnie gdzieś tam wsiąkł. A jak nie to napisz mi jak Cie znalezc na fb to Cię dodam do znajomych i wtedy tak dodam.
Agaa -Na adres agata.g....@... zostanie wysłana przypominająca wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym dołączenie do grupy.
Katarka wysłałam, Apaczka przyjęłam zapro.Katarka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Kurcze, chyba nie kupię tego Caretero Bistro, bo mąż marudzi, że tapicerka będzie trudna do czyszczenia i jak dam buraka to będzie po krzesełku
No i jeszcze się rozglądamy za czymś innym...
Ja jestem w szoku, odkad jemy w caretero nie ma ani jednej plamy (poza pierwsza ochrzczona dynia), ale jakos tak ladnie zaczela jesc, ze tylko buziak jest brudny, przestala pakowac rece do buzi podczas jedzenia i to nas uratowaloZ dnia na dzien jestem z tego krzeSELka coraz bardziej zadowolona. Jedyny minus, ze kolka sa tylko z tylu, latwiet by mi bylo sie nim przemieszac, gdyby byly tez z przodu. Lys, a Tobie jak sie uzytkuje??
-
Aśka87 dzięki:)
teraz to napewno będe h*jowa Pani domu bo belly i jeszcze fb haha, normalnie szał
Zabka jak poczekasz 2 miesiące to dam znac jak serum sie sprawdza:D
U mnie Szymon zjada teraz ok 600 ml mm, plus do tego kaszka mleczno-ryzowa 150 ml wody i sypię 4-5 łyzek
Laura, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja jestem w szoku, odkad jemy w caretero nie ma ani jednej plamy (poza pierwsza ochrzczona dynia), ale jakos tak ladnie zaczela jesc, ze tylko buziak jest brudny, przestala pakowac rece do buzi podczas jedzenia i to nas uratowalo
Z dnia na dzien jestem z tego krzeSELka coraz bardziej zadowolona. Jedyny minus, ze kolka sa tylko z tylu, latwiet by mi bylo sie nim przemieszac, gdyby byly tez z przodu. Lys, a Tobie jak sie uzytkuje??
Ja zamówiłam w sobotę, jutro pewnie będzie, mam nadzieję, że nie będę żałowaćNie było już tego koloru brown i wzięliśmy cappuccino. Chciałam brown z myślą, że może mniej będzie widać plamy
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wiecie, chyba wiem czemu Szymko nie spał w dzien dziś w łózeczku tylko na rerkach, jak szłam na spacerze to ide sobie a za mną taka baba bojcora miasta leci za mna i zagląda mi do wózka i mówi " o matko takie zimno a dzidziuś na polu" a ja jej mówię to juz nie jest dzidziuś, pewnie mi dziecko zaczarowała czarownicaaaaaaaa
Ofka gratulacje ząbka, więc obaliłąś mit że dziecko jest marudą przed ząbkiem, po prostu klimat mu sprzyjałmagda sz, jesslin87, Laura, Paula_071, małaMyszka, chcebycmama, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Lys, a Tobie jak sie uzytkuje??
Na chwilę obecną krzesło jest użytkowane przez. .. kota. Cwaniara sobie w nim śpi. A Lily podobało się za pierwszym razem jak ja posadzilam a później już nie bo pasy ja wkurzają. Cóż dobrze ze chociaż kot zadowolonymagda sz, jesslin87, Laura, apaczka, Paula_071, małaMyszka, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hejka wieczorowa pora
Mała mi dała dzis popalić...nie chciała zupy,wrzask nieziemski,w końcu skapitulowałma i dałam mleko.zupe zjadła dopiero na kolejnym karmieniu ale i tak w wielkich bólach.potem przyszedł czas na kaszkę i deserek i powtórka z rozrywki.skonczylo sie tak ze deserek zjadłam ja a podałam butla...
Nie wiem co jej sie dzis stało...
Dodatkowo przez to ze sie nauczyła przewracać z pleców na brzuch,robi to non stop. Niestety na brzuchu szybko sie meczy i wrzask ze chce z powrotem.tym sposobem nie mogłam jej na sekundę zostawić ...t
Tak mnie dzis wymęczyła ze z premedytacja uciekłam z domu zawieść Julcie ma zajęcia,a kąpiel zostawiłam mężowi.jak wróciłam mała juz wykapana i nakarmiona spała.
obkupilam mała w słoiczki hipp w biedrze.te duże sa po 3zl. -
AgaSad wrote:Dziewczyny macie jakiś fajny przepis na coś z serem feta? jakąś sałatkę czy cuś?
Griszanka jak myślisz o Chodakowskiej to wg mnie najłatwiejszy program to Skalpel 2 czyli ten z krzesłem..
Aga polecam sałatkę:kurczak podsmażony w kostkę z przyprawa do kurczaka,odgotowaną brokuły,prażone ziarna słonecznika,oliwki,ser feta,pomidorki koktajlowe,układasz warstwowo i podlewasz sosem zrobionym z majonezu śmietany i czosnku plus sól i pieprzMigotkaa, AgaSad lubią tę wiadomość