SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Apaczka wysłałam.
Migotka no dziś jest 7 dzien diety i od tego czasu zjadłam 2 kropki pumperniklu bez masła z chudym twarogiem ze szczypiorkiem, pieprzem i łyżką jogurtu. To tyle z takich chlebowych rzeczy. Mussli jem, albo koktajl, albo jajko po benedyktyńsku to z takich moich zamienników kanapki.
-
Wyjazd do Maroka ujawnij wade mojego meza, ze mianowicie jest KUTWĄ, nie dos ze krytykowal moj zakup kapci ze niby zbedne, to jeszcze w drodze powrotnej kupil mi kanapke, palilo mnie w morde wiec mowie 3 h drogi przed nami, kup cos do picia. A on do mnie: "cola jest w samochodzie". A na mysli mial pol butelki napoju ktory tydzien wczesnie zostal w samochodzie i kupilismy jadac NA lotnisko, lezal, zamarzal w nocy, w dzien sie rozmrazal...i tak tydzien sie odgazowywal.
Na nastepny dzien jedziemy na zakupy wyciagnelam butle z samochodu, pociagnelam lyk i mowie do tesciowej niech sie mamunia napije, bo Krzys bedzie zly ze sie zmarnowalo;)))ale mial mine;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 22:51
magda sz, Migotkaa, jesslin87, Pulpecja, Weridiana, lys, aaaaga, Paula_071, Agaata, małaMyszka, witaminkab, Zetka, Martucha86, zabka11, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotka ja jem z 5 posiłków a między czasie to sobie skubnę suszoną morelkę to żurawinkę, z każdym dniem co raz mniej tych suszonych owoców. Jak miałabym zjeść jedną kromkę i miałoby to mi wystarczyć na kilka godzin to nie ma bata. No i wody więcej pije to zawsze sprawi że ten pumpernikiel napuchnie i nie będzie od razu chciało się jeść. Przed dietą wcinałam na śniadanko 3-4 kromki chleba. Fakt że zapchało na kilka godzin ale nie tędy droga
-
0na88, magda sz, jesslin87, zabka11, Pulpecja, Weridiana, Maniuś, lys, aaaaga, niecierpliwa, apaczka, Paula_071, małaMyszka, AgaSad, witaminkab, chcebycmama, Zetka, Martucha86, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Obejrzeliśmy z mężem Praktykanta - i powiem że mimo że spokojny film..... To wspaniały. Popłakałam się na końcu, nawet mąż się Wzruszył choć twierdzi ze nie, że ma katar. Gorąco polecam - ciepły piękny film z moim ulubionym aktorem
magda sz, jesslin87, apaczka, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Migotka ja tak samo, czasem to i dwa duze posilki bo nie bylo czasu ale to wlasnie dzialalo ze waga do przodu... mniej a czesciej.
tak to mniej wiecej wyglada
1. mussli
2. pumpernikiel
3. zupa
4. kasza jaglana z jakims mieskiem
5. jajko z warzywamijesslin87 lubi tę wiadomość
-
Teraz nigdy Was nie nadrobie - mam otwarte belly , i facebooka - i tylko zmieniam zakladki.
Aaaa czy macie jakies upatrzone sklepy online na ktorych kupujecie ubranka dla dzieci ?
bo ja tylko na allegro siedze a moze duzo mnie omijamagda sz, Pulpecja, Maniuś, zabka11, Katarka, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hm.. ja mam obczajona rozmiarówkę w cocodrillo, ciuszki z cool club, ewa klucze, pinokio, wiem któe znaiżonę a które zawyzone, nie lubie kupować takich " no name" bo ciul wie jaki to rozmiar, wziełam body na swięta polo białe niby 74 a kuzwa małe, srał pies 20 zł
0na88 lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Obejrzeliśmy z mężem Praktykanta - i powiem że mimo że spokojny film..... To wspaniały. Popłakałam się na końcu, nawet mąż się Wzruszył choć twierdzi ze nie, że ma katar. Gorąco polecam - ciepły piękny film z moim ulubionym aktorem
Amberla lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa ja sie wlasnie ostatnio pytalam o zanoszenie. U nas na poczatku ti bylo z placzu. A ostatnio pil herbatke i karmila go moja mama ja siedzialam obok a na przeciwko na krzesle tata. I on chyba podczas picia sie zawiesil bo lapie takie zawiasy i wtedy mama zasmiala sie glosno prosto mu do ucha i nie wiem czy sie wystraszyl ale patrze a on czerwono fioletowy i buzia jakby zastygla w placzu. Mama skoczyla na rece zaczela dmuchac od zaniosl sie, zaczal plakac i znowu sie zaniiosl. Tata jej go doslownie wyrwal znowu dmuchal i ten plakal. Ja stalam z przerazeniem w oczach. Tylko patrzalam to na 1 to na drugie. Podlatywanie i robienie cokolwiek nie mialo sensu. Wiedza jak sobie z tym radzic. Potem go wzielan od razu na rece to az szlochal.
Powiem Ci strach. A mama mi opowiedziala ze raz moj kuzyn sie zaniosl bo sue uderzyl to dmuchali, potrzasali, krzyczeli i mama mowi ze byl juz siny i wtedy go wziela wyrwala z rak i wylecial z nim na dwor i dopiero tam sie udalo go otrzasnac.
Dlatego mnie ten fakt przeraza. Tetaz jak Maks jest zawieszony to go delikatnie przywracamy do rzeczywistosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 23:21
-
Aaa i dla mam cc a moze i naturalnie tez. Co do cwiczen powiedzial tak zanim zaczniemy cwiczyc przez trzy tygodnie cwiczymy miesnie kegla. A potem jedziemy z koksem jezeli podczas cwiczen zdazy sie popuszczanie moczu znowu cwiczymy miesnie kegla.
Nic nie kielkuje nastepne za 2 lata i bedzie to cc na 100%
Dostalam recepte na symonette. Ktoras je chyba od nas bierze nie wiem czy nie Ty Magda Sz? Jak wrazenia?
Hmm i co sie dowiedzialammam zespol polisystycznych jajnikow tak samo jak mona sis. Dlatego cale zycie miewalam takie chujowe okresy. Nieregularne i dziwne. Moja juz byla p. gin ktora pracuje z moim obecnym w 1 szpitalu nigdy tego u mnie nie wykryla... a jak sie prawie 2 lata staralm to powiedziala ze za malo seksu uprawiamy i zeby zajsc w ciaze trzeba co 2 dni...
A do tego powiedziala ze po tabsach trzeba odczekac 2 miechy i najlepiej wtedy robic. A przy tym zespole powinnam robic od razu...magda sz lubi tę wiadomość