X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka wysłałam.

Migotka no dziś jest 7 dzien diety i od tego czasu zjadłam 2 kropki pumperniklu bez masła z chudym twarogiem ze szczypiorkiem, pieprzem i łyżką jogurtu. To tyle z takich chlebowych rzeczy. Mussli jem, albo koktajl, albo jajko po benedyktyńsku to z takich moich zamienników kanapki.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - wspolczuje stresu... na sama mysl mam gesia skorke.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjazd do Maroka ujawnij wade mojego meza, ze mianowicie jest KUTWĄ, nie dos ze krytykowal moj zakup kapci ze niby zbedne, to jeszcze w drodze powrotnej kupil mi kanapke, palilo mnie w morde wiec mowie 3 h drogi przed nami, kup cos do picia. A on do mnie: "cola jest w samochodzie". A na mysli mial pol butelki napoju ktory tydzien wczesnie zostal w samochodzie i kupilismy jadac NA lotnisko, lezal, zamarzal w nocy, w dzien sie rozmrazal...i tak tydzien sie odgazowywal.
    Na nastepny dzien jedziemy na zakupy wyciagnelam butle z samochodu, pociagnelam lyk i mowie do tesciowej niech sie mamunia napije, bo Krzys bedzie zly ze sie zmarnowalo;)))ale mial mine;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 22:51

magda sz, Migotkaa, jesslin87, Pulpecja, Weridiana, lys, aaaaga, Paula_071, Agaata, małaMyszka, witaminkab, Zetka, Martucha86, zabka11, Laura, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam sobie taki podobny dzis w biedrze, całkiem dobry, tylko musiałabym chyba połowe wpierniczyć żeby sie najeść :D

Paula_071 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhhehh Ofka myślę że załatwiłaś tą sprawę raz na zawsze :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja jem z 5 posiłków a między czasie to sobie skubnę suszoną morelkę to żurawinkę, z każdym dniem co raz mniej tych suszonych owoców. Jak miałabym zjeść jedną kromkę i miałoby to mi wystarczyć na kilka godzin to nie ma bata. No i wody więcej pije to zawsze sprawi że ten pumpernikiel napuchnie i nie będzie od razu chciało się jeść. Przed dietą wcinałam na śniadanko 3-4 kromki chleba. Fakt że zapchało na kilka godzin ale nie tędy droga

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka haha :D

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by sie ktoś pytał TO JESTEM NA DIECIE OBROTOWEJ
    15947062d62e334bmed.jpg

0na88, magda sz, jesslin87, zabka11, Pulpecja, Weridiana, Maniuś, lys, aaaaga, niecierpliwa, apaczka, Paula_071, małaMyszka, AgaSad, witaminkab, chcebycmama, Zetka, Martucha86, Laura, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem 3 razy, sniadanie, obiad i kolacja ale duzo podjadam noi kolacja ostatnio po 21, też musze to zmienic bo kuzwa załąmałam się dzis, 2 kg na plusie..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzeliśmy z mężem Praktykanta - i powiem że mimo że spokojny film..... To wspaniały. Popłakałam się na końcu, nawet mąż się Wzruszył choć twierdzi ze nie, że ma katar. Gorąco polecam - ciepły piękny film z moim ulubionym aktorem :)

magda sz, jesslin87, apaczka, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja tak samo, czasem to i dwa duze posilki bo nie bylo czasu ale to wlasnie dzialalo ze waga do przodu... mniej a czesciej.

tak to mniej wiecej wyglada
    1. mussli
    2. pumpernikiel
    3. zupa
    4. kasza jaglana z jakims mieskiem
    5. jajko z warzywami

jesslin87 lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nigdy Was nie nadrobie - mam otwarte belly , i facebooka - i tylko zmieniam zakladki.

Aaaa czy macie jakies upatrzone sklepy online na ktorych kupujecie ubranka dla dzieci ?

bo ja tylko na allegro siedze a moze duzo mnie omija ;-)

magda sz, Pulpecja, Maniuś, zabka11, Katarka, Laura, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. ja mam obczajona rozmiarówkę w cocodrillo, ciuszki z cool club, ewa klucze, pinokio, wiem któe znaiżonę a które zawyzone, nie lubie kupować takich " no name" bo ciul wie jaki to rozmiar, wziełam body na swięta polo białe niby 74 a kuzwa małe, srał pies 20 zł

0na88 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Obejrzeliśmy z mężem Praktykanta - i powiem że mimo że spokojny film..... To wspaniały. Popłakałam się na końcu, nawet mąż się Wzruszył choć twierdzi ze nie, że ma katar. Gorąco polecam - ciepły piękny film z moim ulubionym aktorem :)
    Mam ten film ale maz nie bardzo chce ogladac. Za to ja czaje sie na ten film Pokoj, ogladalas?

Amberla lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, lubiałam body z hm ale jakoś ostatnio kupiłam 74 to te rekawy takie szerokie, nie wiem czy dany model takie ma czy im większe to rękawy szersze

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ja sie wlasnie ostatnio pytalam o zanoszenie. U nas na poczatku ti bylo z placzu. A ostatnio pil herbatke i karmila go moja mama ja siedzialam obok a na przeciwko na krzesle tata. I on chyba podczas picia sie zawiesil bo lapie takie zawiasy i wtedy mama zasmiala sie glosno prosto mu do ucha i nie wiem czy sie wystraszyl ale patrze a on czerwono fioletowy i buzia jakby zastygla w placzu. Mama skoczyla na rece zaczela dmuchac od zaniosl sie, zaczal plakac i znowu sie zaniiosl. Tata jej go doslownie wyrwal znowu dmuchal i ten plakal. Ja stalam z przerazeniem w oczach. Tylko patrzalam to na 1 to na drugie. Podlatywanie i robienie cokolwiek nie mialo sensu. Wiedza jak sobie z tym radzic. Potem go wzielan od razu na rece to az szlochal.

Powiem Ci strach. A mama mi opowiedziala ze raz moj kuzyn sie zaniosl bo sue uderzyl to dmuchali, potrzasali, krzyczeli i mama mowi ze byl juz siny i wtedy go wziela wyrwala z rak i wylecial z nim na dwor i dopiero tam sie udalo go otrzasnac.

Dlatego mnie ten fakt przeraza. Tetaz jak Maks jest zawieszony to go delikatnie przywracamy do rzeczywistosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 23:21

74diqps6a69lyc94.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin, boję się takich sytuacji ..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i dla mam cc a moze i naturalnie tez. Co do cwiczen powiedzial tak zanim zaczniemy cwiczyc przez trzy tygodnie cwiczymy miesnie kegla. A potem jedziemy z koksem jezeli podczas cwiczen zdazy sie popuszczanie moczu znowu cwiczymy miesnie kegla.

Nic nie kielkuje nastepne za 2 lata i bedzie to cc na 100%

Dostalam recepte na symonette. Ktoras je chyba od nas bierze nie wiem czy nie Ty Magda Sz? Jak wrazenia?

Hmm i co sie dowiedzialammam zespol polisystycznych jajnikow tak samo jak mona sis. Dlatego cale zycie miewalam takie chujowe okresy. Nieregularne i dziwne. Moja juz byla p. gin ktora pracuje z moim obecnym w 1 szpitalu nigdy tego u mnie nie wykryla... a jak sie prawie 2 lata staralm to powiedziala ze za malo seksu uprawiamy i zeby zajsc w ciaze trzeba co 2 dni...

A do tego powiedziala ze po tabsach trzeba odczekac 2 miechy i najlepiej wtedy robic. A przy tym zespole powinnam robic od razu...

magda sz lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka nie zycze nikomu takich akcji. I tak jak niecierpliwa pisze jak jestes z kims to jest lepiej, zawsze ktos dopomoze dziecko ocucic ale ja tez sie boje najbardziej sytuacji jak bedziemy tylko we dwoje...

74diqps6a69lyc94.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz jesslin, dlatego w razie jakichkolwiek problemów zawsze warto się skonsultować z kimś. Żeby zajść to trzeba co dwa dni, co to za teoria?

201508091565.png
‹‹ 3057 3058 3059 3060 3061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ