SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin87 wrote:Migotka nie zycze nikomu takich akcji. I tak jak niecierpliwa pisze jak jestes z kims to jest lepiej, zawsze ktos dopomoze dziecko ocucic ale ja tez sie boje najbardziej sytuacji jak bedziemy tylko we dwoje...
-
Migotkaa wrote:Patrze Pulpecja-mysl - lody,nosz kuźwa idę spac
jesslin87, Migotkaa, mamasia, aaaaga, lys, AgaSad, Maniuś, witaminkab, magda sz, Zetka, Martucha86, zabka11, Katarka, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lekarka powiedziala ze dzieci sie za nosza zazwyczaj sie konczy po 1 roku zycia ale sa tez wyjatki np moja sis do 3 roku zycia sie zanosila.
Dlaczego nie wiadomo. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Ale zauwazylam ze zanosi sie tylko podczas skokow rozwojowych. Tak jakby nowe rzeczy go przerazaly.
Np taka sytuacja ja ktos kichnie to sie cmieje tak glosno ze tynki ze scian leca a podczas skoku tata kichnal i sie zaniosl. Jak skok minal to juz wiecej podczas kichania nie bylo takiej akcji...
No no pulpecja jakbys mu sie tak kojarzylo to byloby ciekawie hehePulpecja lubi tę wiadomość
-
Dobry nos okropna polozylam sie o 22 zasnelam po polnocy mlody o 3 sie krecil o 4 sie krecil o 5.20 juz nie spal cyc i odplynal po 15 min a ja juz nie pospal 45 min i juz wyspany teraz sie karmimy i juz widze ze przysypia
Aaa jestem juz na fb Dzieki Magdamagda sz lubi tę wiadomość
-
A i mamy 5 miesięcy
Pulpecja, apaczka, lys, Migotkaa, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Maniuś, Weridiana, magda sz, Zetka, mamasia, Martucha86, Katarka, witaminkab, Laura, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Moje dzieci poszły do szkoły, trzecie sobie śpi po cycku. Mogę legalnie wyciągnąć lody do kawy
nie będzie chętnych do podziału hehehe
A, mówiłam wam, że przedwczoraj pokłóciłam się z mężem. Nawrzeszczałam, miałam mu ochote walnąć normalnie. Ale chyba przemyślał sprawę, bo wczoraj wrócił z moimi ukochanymi żółtymi tulipanamino i musiałam wybaczyć. Mam nadzieję, ze prędko się taka awantura nie powtórzy.
Migotkaa, niecierpliwa, Paula_071, lys, Maniuś, Weridiana, 0na88, Zetka, mamasia, Laura, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
To mamy trzy miejsca
1. Wrocław - Ofka
2. Wałbrzych - Ofka
3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 07:56
-
Mamy 5 miesięcy
Pulpecja, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, apaczka, jesslin87, Migotkaa, lys, Weridiana, Zetka, Martucha86, Katarka, witaminkab, mamasia, Laura, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Z cyklu za dzieckiem nie nadazysz. Wczoraj moje dziecko bylo okropnie marudne, nawet niewiele sie usmiechal, tylko by na rekach byl. Wczesniejsza nocka z pobudkami co 1,5 h, wyszlo 7 karmien, dla porownania przedwczoraj cieszylam sie, bo byly tylko trzy. Dzisiaj moje dziecko obudzilo sie w doskonalym humorze, usmiechniety, guga i fika od rana na lozku, ja o dziwo tez wypoczeta, a w nocy tylko jedna pobudka na jedzonko.
Zaraz wstajemy, ide doogarnac salon i kuchnie, bo dzisiaj plebanek nas odwiedza
Swoja droga na drzwiach piszecie CMB 2016 czy KMB 2016?
Milego dzionkaPulpecja, jesslin87, Paula_071, Weridiana, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
To mamy trzy miejsca
1. Wrocław - Ofka, Paula_071
2. Wałbrzych - Ofka, psioszka
3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama, niecierpliwa, jesslin, apacxkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 09:15
-
Griszanka - CMB, moja mama KMB
MalaMyszka -Wroclaw
Lys - a maz Cie odciaza? I mama? Maz nie ma pomyslu, co zrobic, by ulzec malej? Albo jakies badania zrobic? Nowe leki?
U mnie pobudka o 12:30, 3:30, 5:30, 7:30 wiec nie jest zle. Chociaz marze o czasach kiedy budzil sie tylko raz...
Dzisiaj jeszcze ostatnie szczepienie na pneumo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 08:36
małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Z cyklu czy u Was też:
Mały cały czas kręci stopami kółka ehehhe
Strasznie się ślini, kopie mnie podczas jedzenia, robi dziwne miny - jakby sztuczną szczękę wysuwał i wkładał językiem, ciągle mi się podnosi z pleców - co mam robić, żeby go trochę hamować?
Od wczoraj kicha i ma chrypkę. Nos czysty, bo je normalnie. Wczoraj dałam mu 0,4 ml pedicetamolu i trochę było lepiej.
Chrypka może być od ulewania, czy raczej obstawić przeziębienie?