X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Dzisiaj już słońca nie widzę, więc nie jest tak super jak wczoraj. O 13.00 przyjedzie do mnie koleżanka z synkiem starszym równo tydzień od Huberta i idziemy razem na spacer a później do mnie na kawę - może się chłopaki troch ę pobawią ;-)
    Muszę jeszcze poodkurzać, ale mi się nie chceeee jak cholera.

Byłam wczoraj w H&M kupiłam Młodemu spodnie dresowe - 2 pary, dwa bodziaki i skarpetki. Spodnie rozm 68 to chyba za 3 miesiące będą dobre, bodziaki 74 podobnie ;-) No ale nie mam już ciuchów w większych rozmiarach za bardzo, to muszę coś kompletować powoli.

Hubert zaczął drapać, tak boleśnie, jak cholera. Paznokcie obcięte, nawet dodatkowo spiłowane, a nadal drapie. Ja mam twarz podrapaną, jak cholera. On sam zresztą też.

jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, u mnie z tym drapaniem to samo. Jak zaciśnie piąstkę z pazurkami to masakra. A swoje nogi tez ma podrapane, bo łapie je i wkłada do buzi i przy okazji oczywiście drapie.

201508091565.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeatem za jura :)

Amberla lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    To mamy trzy miejsca
    1. Wrocław - Ofka, Paula_071
    2. Wałbrzych - Ofka
    3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama, niecierpliwa
    Psiocha chciala walbrzych tez

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, dopiero jak kawę trochę wypiłąm to napisałam bo mój mały coś sie całkiem poprzestawiał, albo ktoś mi dziecko podmienił
    Cała noc się krecił, wziełam go do łózka bo chyba bym nie nadązała wstawać do łóżeczka, strasznie niespokojny, wstał o 6, niby lezał ale ja nie umiem zasnąć wtedy, o 7 wziełam go na brzuch do siebie, kurde to juz nie to samo co z noworodkiem jak spał na brzuchu..
    U nas też drapie, a paznokcie mu obcinam często

co do gruszki to mój lubi odkad kupiłam katarka, jeszcze na nim nie uzywałam, ale polubił gruszkę haha, a wodą jak mu psikam to zawsze cieszy, z daleka jak ja widzi to usmiech

Aaa opowiem Wam coś, wczoraj mąż stwierdził że spróbuje ten katarek an sobie zanim dziecku zacznie odciagac, zapomniałam mu poiwedziec żeby sobie zmniejszył moc odkurzacza i dał na najwiekszy haha, przyszedł i mówi mi że to chyba się nie nadaje dla dziecka bo aż go uszy bolą haha

Pulpecja, jesslin87, Weridiana, magda sz, Zetka, 5ylwia, mamasia, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jura ;-)

U nas też drapanie w najlepsze :-)

Oglądaliśmy Praktykanta, fajny film. Everest super. Macie coś jeszcze do polecenia?

Idziemy dzisiaj na rehabilitację. Mam nadzieję, że dzisiaj Natalka będzie lepiej współpracować niż ostatnio kiedy to skupiała się na gryzieniu i wkladaniu wszystkiego co się da do buzi ;-)

Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalismy paczke z hipaa, listonosz jak zwykle zastał mnie w szlafroku i reczniku na głowie, chyba się chłopak już przyzwyczaił haha

Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, magda sz, aaaaga, Zetka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któras korzystała z tych kodów rabatowych z paczki hippa w rosmanie?

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tak pomagają mi. Teraz znowu byl ryk i histerie aż w końcu mąż ja ululal i do cyca i śpi i je. Nie robimy wiecej żadnych badań bo wszystko wraca do tematu kupy. A ten temat uważamy za wyjasniony. Przynajmniej chwilowo.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Jura ;-)

U nas też drapanie w najlepsze :-)

Oglądaliśmy Praktykanta, fajny film. Everest super. Macie coś jeszcze do polecenia?

Idziemy dzisiaj na rehabilitację. Mam nadzieję, że dzisiaj Natalka będzie lepiej współpracować niż ostatnio kiedy to skupiała się na gryzieniu i wkladaniu wszystkiego co się da do buzi ;-)
    Ja jeszcze most szpiegow, nienawistna osemka, niie ogladalamale czaje sie na nominacje do oskara czyli big short, spotlight, creeed narodziny legendy no i koniecznie ten film Pokoj. A zjawe widzialas?

małaMyszka, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Ja jeszcze most szpiegow, nienawistna osemka, niie ogladalamale czaje sie na nominacje do oskara czyli big short, spotlight, creeed narodziny legendy no i koniecznie ten film Pokoj. A zjawe widzialas?
    Dzięki za podpowiedzi :-) Zjawy jeszcze nie ale czaję się na nią :-)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cofam co napisałam, szymko nie jest w dobrym nastrojuuuuuuuuu

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :) Nadrabiam jestem na wczoraj na 15stej :)
    Ofka, witaj :) zazdroszczę tamtejszego jedzonka.
    Agasad, ja z feta robię sałatkę bardzo prosta. Surowy szpinak, feta, żurawina lub granat, prazony slonecznik. Do tego winegrecik ale robię wtedy bardziej słodki.

Agata, Hubert super :)
    Mój chyba tak jak starszy pominie etap pęlzania i pójdzie raczkowac bo już próbuje. Ale pelzanie Wasze jest super.

Pulpecja, córcia cudna. A co Ty gadasz że masz zły głos. Wg mnie bardzo ładny. W ogóle to źle sobie Ciebie wyobrażam, bo nie zdążyłam fotki zobaczyć kiedyś jak wstawialas.

Niecierpliwa, super wieści z bioderek :)

Magda również wysłałam zaproszenie :)

A ja z dwójką w domu. Starszy chory. 7 osób w klasie chorych na dzień wczorajszy. Mam nadzieję że Michał się nie zarazi.

Wczoraj mąż mnie zaskoczył. Nie wiem czy coś przeskrobal, czy co. Ale po pracy przyniosl mi prezent. Nowy telefon. Mam w tej chwili Samsunga Galaxy S4,a on mi fundnal S5. Nie wiem czemu, bo mój ma poltorej roku i jest cacy. Hehe. Ostatnio mu powiedziałam że niespodzianek nie robi, to chyba do serca sobie to wziął :)

Magda, akcja z gościem w biedronce super :) mąż ma rację żebyś się nie odchudzala :)

Dobra, nadrabiam dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:29

niecierpliwa, Pulpecja, AgaSad, jesslin87, lys, witaminkab, Paula_071, Laura, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moga sobie z Julka rece podac, bo jest spiaca ale spac nie bedzie

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, specjalnie dla ciebie :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8aceda61e2.jpg

chcebycmama, niecierpliwa, apaczka, magda sz, małaMyszka, jesslin87, lys, Zetka, Paula_071, Martucha86, witaminkab, mamasia, Laura, zabka11, Maniuś, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja też się zalapałam na obejrzenie zdjęcia :-)

Też wrzuce zdjęcie jak bede na kompie, bo juz chyba wszystkie się pokazały poza mną. :-)

A teraz zakupy!!!!! :-)

Pulpecja, magda sz, niecierpliwa, jesslin87, Zetka, Paula_071, 5ylwia, Laura, zabka11, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kochane,
    Maja dziś się odpotworniła w nocy i od 22 spała prawie do 5, cyc i pospałyśmy do 8:50 jej już zapomniałam jak to jest tyle spać.

Wcinam mussli i biorę się za nadrabianie :)

W DDTVN o karmieniu piersią w miejscach publicznych, ciekawe co powiedzą, ja się spotkałam z życzliwością.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to ten potwor chyba w moja dzis wstapil, ale popoludniu ide sie odchamic, na fb znalazlam kolezanke, z ktora pracowalam 8 lat temu, okazalo sie, ze mieszka na tym samym osiedlu i ma 7 miesiecznego synka no i zaprosila nas dzis na kawe, ale jako ze chce z nia spokojnie porozmawiac to dziec zostaje w domu z tata ;)

Pulpecja, magda sz, jesslin87, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    któras korzystała z tych kodów rabatowych z paczki hippa w rosmanie?
    Kiedy sie rejestrowalas do hippa? Ja ze 2 miesiace temu i nic nie przyszlo

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie trochę ciężko ogarnąć FB i belly hahahahhaha

Pulpecja, Laura, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
‹‹ 3059 3060 3061 3062 3063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ