SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj już słońca nie widzę, więc nie jest tak super jak wczoraj. O 13.00 przyjedzie do mnie koleżanka z synkiem starszym równo tydzień od Huberta i idziemy razem na spacer a później do mnie na kawę - może się chłopaki troch ę pobawią
Muszę jeszcze poodkurzać, ale mi się nie chceeee jak cholera.
Byłam wczoraj w H&M kupiłam Młodemu spodnie dresowe - 2 pary, dwa bodziaki i skarpetki. Spodnie rozm 68 to chyba za 3 miesiące będą dobre, bodziaki 74 podobnieNo ale nie mam już ciuchów w większych rozmiarach za bardzo, to muszę coś kompletować powoli.
Hubert zaczął drapać, tak boleśnie, jak cholera. Paznokcie obcięte, nawet dodatkowo spiłowane, a nadal drapie. Ja mam twarz podrapaną, jak cholera. On sam zresztą też.jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie, dopiero jak kawę trochę wypiłąm to napisałam bo mój mały coś sie całkiem poprzestawiał, albo ktoś mi dziecko podmienił
Cała noc się krecił, wziełam go do łózka bo chyba bym nie nadązała wstawać do łóżeczka, strasznie niespokojny, wstał o 6, niby lezał ale ja nie umiem zasnąć wtedy, o 7 wziełam go na brzuch do siebie, kurde to juz nie to samo co z noworodkiem jak spał na brzuchu..
U nas też drapie, a paznokcie mu obcinam często
co do gruszki to mój lubi odkad kupiłam katarka, jeszcze na nim nie uzywałam, ale polubił gruszkę haha, a wodą jak mu psikam to zawsze cieszy, z daleka jak ja widzi to usmiech
Aaa opowiem Wam coś, wczoraj mąż stwierdził że spróbuje ten katarek an sobie zanim dziecku zacznie odciagac, zapomniałam mu poiwedziec żeby sobie zmniejszył moc odkurzacza i dał na najwiekszy haha, przyszedł i mówi mi że to chyba się nie nadaje dla dziecka bo aż go uszy bolą hahaPulpecja, jesslin87, Weridiana, magda sz, Zetka, 5ylwia, mamasia, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jura
U nas też drapanie w najlepsze
Oglądaliśmy Praktykanta, fajny film. Everest super. Macie coś jeszcze do polecenia?
Idziemy dzisiaj na rehabilitację. Mam nadzieję, że dzisiaj Natalka będzie lepiej współpracować niż ostatnio kiedy to skupiała się na gryzieniu i wkladaniu wszystkiego co się da do buzi
Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Jura
U nas też drapanie w najlepsze
Oglądaliśmy Praktykanta, fajny film. Everest super. Macie coś jeszcze do polecenia?
Idziemy dzisiaj na rehabilitację. Mam nadzieję, że dzisiaj Natalka będzie lepiej współpracować niż ostatnio kiedy to skupiała się na gryzieniu i wkladaniu wszystkiego co się da do buzimałaMyszka, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Ja jeszcze most szpiegow, nienawistna osemka, niie ogladalamale czaje sie na nominacje do oskara czyli big short, spotlight, creeed narodziny legendy no i koniecznie ten film Pokoj. A zjawe widzialas?
Zjawy jeszcze nie ale czaję się na nią
-
Witamy się
Nadrabiam jestem na wczoraj na 15stej
Ofka, witajzazdroszczę tamtejszego jedzonka.
Agasad, ja z feta robię sałatkę bardzo prosta. Surowy szpinak, feta, żurawina lub granat, prazony slonecznik. Do tego winegrecik ale robię wtedy bardziej słodki.
Agata, Hubert super
Mój chyba tak jak starszy pominie etap pęlzania i pójdzie raczkowac bo już próbuje. Ale pelzanie Wasze jest super.
Pulpecja, córcia cudna. A co Ty gadasz że masz zły głos. Wg mnie bardzo ładny. W ogóle to źle sobie Ciebie wyobrażam, bo nie zdążyłam fotki zobaczyć kiedyś jak wstawialas.
Niecierpliwa, super wieści z bioderek
Magda również wysłałam zaproszenie
A ja z dwójką w domu. Starszy chory. 7 osób w klasie chorych na dzień wczorajszy. Mam nadzieję że Michał się nie zarazi.
Wczoraj mąż mnie zaskoczył. Nie wiem czy coś przeskrobal, czy co. Ale po pracy przyniosl mi prezent. Nowy telefon. Mam w tej chwili Samsunga Galaxy S4,a on mi fundnal S5. Nie wiem czemu, bo mój ma poltorej roku i jest cacy. Hehe. Ostatnio mu powiedziałam że niespodzianek nie robi, to chyba do serca sobie to wziął
Magda, akcja z gościem w biedronce supermąż ma rację żebyś się nie odchudzala
Dobra, nadrabiam dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:29
niecierpliwa, Pulpecja, AgaSad, jesslin87, lys, witaminkab, Paula_071, Laura, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka, specjalnie dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d8aceda61e2.jpgchcebycmama, niecierpliwa, apaczka, magda sz, małaMyszka, jesslin87, lys, Zetka, Paula_071, Martucha86, witaminkab, mamasia, Laura, zabka11, Maniuś, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pulpecja też się zalapałam na obejrzenie zdjęcia
Też wrzuce zdjęcie jak bede na kompie, bo juz chyba wszystkie się pokazały poza mną.
A teraz zakupy!!!!!Pulpecja, magda sz, niecierpliwa, jesslin87, Zetka, Paula_071, 5ylwia, Laura, zabka11, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Bry kochane,
Maja dziś się odpotworniła w nocy i od 22 spała prawie do 5, cyc i pospałyśmy do 8:50 jej już zapomniałam jak to jest tyle spać.
Wcinam mussli i biorę się za nadrabianie
W DDTVN o karmieniu piersią w miejscach publicznych, ciekawe co powiedzą, ja się spotkałam z życzliwością. -
Magda to ten potwor chyba w moja dzis wstapil, ale popoludniu ide sie odchamic, na fb znalazlam kolezanke, z ktora pracowalam 8 lat temu, okazalo sie, ze mieszka na tym samym osiedlu i ma 7 miesiecznego synka no i zaprosila nas dzis na kawe, ale jako ze chce z nia spokojnie porozmawiac to dziec zostaje w domu z tata
Pulpecja, magda sz, jesslin87, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość