SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam sie z kawka
wstalysmy z mala o 9, dalam warzywka i dzis ladnie zjadla - wnioskuje ze usze dawac jej warzywa rano, jak jest wyspana i zadowolona, bo im pozniej, tym nastoj gorszy
uspałam ja na drzemkę i zasiadłam na chwilkę z kawką.
wstyd sie przyznac ale wczoraj zrobiłam jedynie 2x 6-minutówkę z chodakowską. ale dzis juz pełne 30min. sobie obiecuję
widze ze nasze fb zyje pełną parą-zajrzałam na chwilkę, później was poczytam, lece nastawic zupę kalafiorową, póki mala śpi
Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Witam Was moje kochane
bardzo za Wami tesknilam
miło mi ze o mnie pamietalyscie
nie było mnie długo ale to dlatego że mi dziecko zwariowalo. Po moim pobycie w Warszawie moja mama tak mi rozpiescila Natalke ze później nie mogłam iść nawet do toalety
później święta w grudniu to znów do warszawy pojechaliśmy. Później mieliśmy drugie święta w styczniu to na Podlasiu byliśmy i tak ciągle w rozjazdach i młodej chyba pomylił się dzień z nocą. Do zeszłego tygodnia chodziłam jak zombie. Przy okazji świąt poklocila się z połowa rodziny. Bo każdy na rączki chciał brać i nie rozumieli ze później będę miała problem. Do tego wkrzalo mnie robienie zdjęć z fleszem, ciągle sadzenie Natalii i eszcze głupia gadanina żeby dać jej coś lepszego do jedzenia a nie tylko to mleko i mleko. Bardo se ciesze ze mam już to za sobą ale trauma pozostała.
Sylwestra spędziliśmy sami w domu. Całkiem uroczo byłoWszystkiego dobrego dla Was w Nowym Roku
trochę spóźnione
Czytałam ze ostatnio pisałaś cie o potrafią wasze dzieciaczki to moja Natalia ma podobnie. Od jakiegoś miesiąca obraca się z pleców na brzuszek a dziś nauczyła się (chyba świadomie bo robiła to kilka razy ) z brzucha na plecy i turlala mi się po salonie. Umie tez pelzac do tylu i jak lezy na brzuszku bardzo wysoko podnosi się na rączkach i czasem jej się udaje nawet tyłem w górę poderwaćjest bardzo żywym dzieckiem i juz się boje jak to będzie jak zacznie raczkowac i chodzić
Od zeszłego tygodnia zaczęłam rozszerzać jej dietę. Na początku podałam kleik ryżowy ale były problemy z kupa i juz jej nie daje. Natomiast z warzyw na pierwszy ogień poszła dynia a później dynia z ziemniakamimałej bardzo smakowało i aż w szoku byłam ze tak chce jeść
dziś po raz pierwszy chce podać marchewkę Ale boję się że ja zatka i znów będzie płacz na kupę
przetestowalam sporo łyżeczek w poszukiwaniu tej odpowiedniej i powiem Wam ze najlepiej nam idzie jedzenie metalowa łyżeczka do herbaty. A i z metalowej łyżeczki lepiej smakuje niż z plastiku czy silikonu
Natalka nie chce mi pić wody z butelki wiec kombinowalam na różne sposoby żeby chociaż trochę jej picia podawać i wykorzystalam kubeczek od butelki Lovi. I to był strzał w 10
z tego kubeczki tak chętnie pije ze potrafi na raz po 30-60 ml
a ja przed świętami ładnie spadałam z wagi. Było nawet 2 kilo mniej niż przed ciążąa w święta tak sobie pozwoliłam ze mam na plusie 2 kilo i co najgorsze ze teraz nie chce juz spadać ta waga
Niestety wsszykiego mi się nie udało nadrobić ale jestem na bieżąco od dwóch dni. Także widzę ze ozyl wątek na Facebooku to zaraz i tam wpadnę to wrzucę jakieś foto
Pozdrawiamy z Natalka wszystkie forumowe ciocie i dzieciaczki
A i jeszcze jedno zęby jeszcze młodej nie urosłysorry za taki bałagan w tym moim poście ale pisze z telefonu
Martucha86, Pulpecja, niecierpliwa, lys, magda sz, aaaaga, mamasia, Paula_071, jesslin87, Laura, apaczka, Maniuś, zabka11, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Przyszły puzzle, ale są super, w końcu mały wyląduje na dobre na podłodze:)
U nas jakaś dziwna akcja z kupami, wczoraj zrobił 2 luźne, dziś rano też jedną, taką strzelającą.. dziwna sprawa bo nic nowego nie jadłam raczej.. ech zawsze coś.
A jeszcze odnośnie ciuchów to ja ostatnio kupiłam trochę na tych wyprzedażach w smyku i cocodrillo , wczoraj dostałam paczkę ze smyka - 5 rzeczy kupiłam za 120 zł (body, 2 fajne bluzy i 2 koszulki z dł rękawem) więc myślę że ceny ok. W Cocodrillo są już fajne ceny np czapek na wiosnę bo oni mają bardzo fajne tylko nie wiem czy dobrze wstrzelę się w rozmiar..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:09
Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czesc
!
Olinka zdrowia dla Synka!!
Pobrałam Młodemu mocz do badań o 15 wynik. Jestem dobrej myśli bo już nie ma podwyższonej temperatury i humor zdecydowanie lepszy.
Jeśli będzie nam dane być na zlocie to wybieram Wrocław(w sierpniu mąż ma operacje nogi w związku z czym nie będziemy mobilni). Na dzień dzisiejszy nie deklaruje naszej obecności ale ostatecznie potwierdzę.
Biorę się za jakąś robotę póki Staś śpi!
Buziaki!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Ja też jestem za Wro lub okolice:) a taka wygodna będę, a co..
Migotka zamówiłam 1 na próbę i zobaczę.. a to już ta ostatnia wyprzedaż jest?
Ostatnia będzie w środę najprawdopodobniej (jutro) to wstrzymać sieapaczka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie. Laura od okolic świąt budziła się w nocy koło 2, potem koło 6 i potem jeszcze spała. Wcześniej budziła się tylko koło 5, nawet czasem koło 6 dopiero, a koło świąt doszła właśnie ta pobudka ok 2. W niedzielę wieczorem dałam Jej butelkę z moim odciągniętym mlekiem i jak to zjadła to jeszcze pierś i obudziła się dopiero po 5
Wczoraj zrobiłam to samo i dzisiaj też się obudziła dopiero po 5
lys, aaaaga, Zetka, jesslin87, apaczka, Paula_071, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Co do cocodrillo to jakość materiału to jest super ale trochę jestem zawiedziona bo juz w drugim body tej firmy po 1-2 użyciu poszły mi te zatrzaski -napy
w body czy pajacach innych firm nic takiego mi się nie zdarzyło