SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś 5 miesięcy potwora o 10L15 wody mi odeszły
pamiętam jak dziś te super uczucie jakbym wypiła baniak 5l i zlała się pod siebie a chwile pozniej takie skurcze że gryzłam poręcz łóżka na przedporodowej. Zapytałam wtedy położnej-za jakie grzechy? na co ona- ja Ci po wiem za co, za 30 sek przyjemności a nawet i mniej
Moja też drapie okropnie, budzi się i szuka mojej buzi i sobie drapie na dzien dobry.
Jestem za Jurą
Migotka ja sama katarkiem robie na różnych mocach i dużej różnicy nie odczuwam bo to redukuje moc. To przytyka na chwilę, nie da się oddychać ale po fridzie tak samo, jak wciąga się przez nos to nie da się oddychać wtedy. nie ma się czego bać
Jesslin ja biorę Desette ale podejrzewam że to jest to samo 75 progesteronu.
Nie bój się że sobie nie poradzisz jak się dziecko zaniesie, to jest taki instynkt że z automatu wiesz co robić. Płacze się jak już dziecko do siebie dojdzie a wtedy z Ciebie emocje. Kobiety są dzielne
niecierpliwa, jesslin87, Pulpecja, lys, Zetka, Martucha86, Katarka, witaminkab, Paula_071, Laura, apaczka, zabka11, Maniuś, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
ok, Magda dołączyłam do fb.. ale ja też Was nie lubię.. teraz to już wogóle przepadnę w tej sieci..
U nas nocka super, wczoraj dałam małemu Viburcol na noc i jeszcze posmarowaliśmy go Aromactive i w końcu lepiej pospał, raczej był wymęczony niż zadziałały te rzeczy no ale liczy się efekt.. a najlepsze było że nie jadł od 2 do 7, przebudził się tylko o 4 to mu zmieniłam pieluchę i zasnął bez karmienia.. pewnie ta jedna noc musi mi wystarczyć na kolejny miesiąc
Ja rejestrowałam się w hippie dawno temu i też nic nie dostałam..
Zetka ale fajna niespodzianka. Ja mam właśnie S5 i jestem zadowolona, tylko zepsuł mi się głośnik ale to pewnie od tego że 100 razy spadł mi na podłogę, ciągle nie mam czasu podjechać gdzieś i go naprawić.jesslin87 lubi tę wiadomość
-
hej
długo mnie nie było ponieważ z Fabienkiem wylądowaliśmy w spzitalu. wszystko potoczyło się nagle dzień wcześniej jeszcze wszystko było dobrze. a nocy o 1 obudził się z krzykiem. myślała że zabki i tak spał płakala do rano rano zaczeła się biegunka szybko do szpitala pojechaliśmy bo nasz dr miał dyżur w szpitalu zaczoł wymiotować i gorączke dostał po badaniu okazało sie że uszy szybko do laryngologa okazało się ropne zapalenie ucha pobrali wymaz w wymazie wyszły dwie bakterie gronkowiec i jakaś na M coś menukleoza czy coś takiego. czyli dwa antybiotyki bo nie ma jednego na dwie bakterie przez kolejny tydzień jeszcze gorączka wymioty biegunka potem pojawiły się dosłownie dwie kropni na brzuchu wieczorem rano już była caly wkropkach a pod wieczór wyglądał jak by ktoś go kwasem oblał oczywiście zgłaszałam to lekarzom oni wmawiali mi ze to wirusówka. ale jak w nocy był już cały "oblany kwasem" tak wyglądał i doszedl suchy kaszel wymioty - szybko podali sterydy do żylne okazalo się że uczulenie na antyniotyki co gorsze na dwa antybiotyki..
-
Teraz juz tak.. musimy obserwować skóre i uszko..
powiem wam ze przez ten szpital stałam sie nad wrażliwa.. co chwiel małego oglądałc myje setki razy zabawki dziennie
-
Pulpecja! Dziękuję
Mówiłam że źle sobie wyobrażałam. Myślałam że masz włosy do ramion w kucykuno i Twoje pseudo nie wiem skąd się wzięła i wykreca las nas żeś Pulpecja
Magda, dziękuję za maila. Jak ogarne chłopaków to wyskoczy na fb.
Aaaaga, dzięki że pytasz. Już lepiej ale 2 pierwsze doby były ciężkie do zbicia. Teraz za to kaszel i katar. Ale najważniejsze że osluchowo ok. Walczymy.Pulpecja, aaaaga lubią tę wiadomość
-
kurnaa, dopiero zasiadłąm przy sniadaniu, noi wez tu jedz regularnie...
ja pierdu znowu trzeba pomyslec co na obiad, wkurza mnie to że ciągle to na moejj głowie, mój P to by jadł codziennie ziemniaki, siłą rzeczy ja tez musze bo nie chce mi sie dwóch obiadów robic..
Fasolka po bretonsku, zjadłabym:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka, jeszcze jakiś czas temu miałam kucyk
i może jeszcze wrócę do dłuższych wlosów. nawet na fb mam jeszcze fotkę z dlugimi włosami. A co do Pulpecji... hmm apetycik i skłonności do tycia, a jak zakładalam konto to już byłam zaokrąglona
teraz jeszcze z 10 kilo do zrzucenia, ale lodami się chyba ie odchudzę
Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
tak już teraz jest ok powiem wam że ja po tym szpitalu ledwo zyje ciągle mi się spać che no i odrazu mam stracha ze ciąża.. bo ta sennosć
-
nie nadrobie Was
lece sprzatac mieszkanie , maz pojechal z mala do swojej matki - jestesmy pokloceni na maxa - wiec dobrze ze ja zabral bo jeszcze troche i bym mu patelnia przywalila
momentami rozumiem zbrodnie w afekcie moze mam zapedy psychola ? autentycznie rozumiem morderstwa w furii bo jeszcze troche i wlasnego meza bym wykonczyla.
ale wdech , wydech...
niecierpliwa, Pulpecja, aaaaga, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość