SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas cuda. Łuśka obudziła się pierwszy raz o 2 45! Pierwszy raz chyba tak długo spala. Potem już standard co 1,5 godz ale I tak jestem zadowolona.
Olinka zdrowia dla synka,bardzo współczuje.
-7 stopni o szaro. Dziś rezygnuje ze spaceru.Zetka, Pulpecja, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Mam łzy w oczach zabiłabym gnoja na miejscu w piątek na ulicy wyjazdowej ode mnie z osiedla miał miejsce wypadek czołówka na zakręcie dzisiaj czytam ze pasażerka auta które jechało prawidłowo mloda kobieta ma złamany kręgosłup i obie nogi była w zaawansowanej ciąży zrobili cesarke i okazało się ze dzieciaczek miał wylew krwi do mózgu drugie dziecko ponad roczne jest w śpiączce farmakologicznej
A wypadek spowodował gnojek 20 letni bez prawka i jemu nic nie jest grozi mu tylko 8 lat qrwa co za chore prawo a ty ukradnij wafelek i dostaniesz połowę tych lat -
małaMyszka wrote:To mamy trzy miejsca
1. Wrocław - Ofka
2. Wałbrzych - Ofka
3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama, magda szo 8:37 podawałaś taką listę
1. Wrocław - Ofka, Paula_071
2. Wałbrzych - Ofka, psioszka
3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama, niecierpliwa, jesslin, apacxka
a chyba się nie kurczy, co?
niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie stracilam dwie stówy w smyku. Są od dziś promocje po 60-70 % na rzeczy któe chciałam i miałam w planach kupić na przyszły rok a przy okazji mam już obadane w smyku jakościowo
Heh wydalam kasę a zadowolona jestem jak nie wiem i banan na twarzy.
Idę odkurzyć, zrobić ryż z jabłkami i wykąpać się
Potem was nadrobię tu i na FB.Ciężko jest
Mała śpi a starsza na spacerze z babcią. Dziś przyszła kurtka którą jej kupiłam pasująca do kompletu do spodni zimowych ( narciarskich) I super się bawi z babcią na sankachJest stylówa
Pulpecja, Zetka, mamasia, jesslin87, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:coś oszukujesz
o 8:37 podawałaś taką listę
1. Wrocław - Ofka, Paula_071
2. Wałbrzych - Ofka, psioszka
3. Jura krakowsko-czestochowska - witaminkab, Amberla, chebycmama, niecierpliwa, jesslin, apacxka
a chyba się nie kurczy, co?
Mycha co to za falszerstwomamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Olinka dużo zdrówka dla Filipka! ale musiałaś sobie nerwów zszargać
Agaa gul mi skoczył, ja bym zabiła, naprawdę bym zabiła bez skrupułów. Nie ma kary za takie coś, nie ma... ja jestem za kodeksem Hammurabiego, oko za oko, ząb za ząb. Może to i brutalne ale sprawiedliwe i może ludzie by się zastanowili zanim coś zrobią...
Dojadam krem z buraków i lecim na spacer. Agataa u nas jest słońcejesslin87, Pulpecja, małaMyszka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Na chwilę obecną krzesło jest użytkowane przez. .. kota. Cwaniara sobie w nim śpi. A Lily podobało się za pierwszym razem jak ja posadzilam a później już nie bo pasy ja wkurzają. Cóż dobrze ze chociaż kot zadowolony
Fajna reklama by była zamiast Twój Kot uwielbia Whiskas!
Tój Kot Lys uwielbia wszystko dla dziecka
Pamiętam jak wstawiłaś kiedyś zdjęcie co on w wanience siedział
Dobry jest, trzeba mu przyznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 12:47
jesslin87, lys lubią tę wiadomość
-
My spaliśmy do 10.20
Wstaliśmy zjedliśmy sniadanko, ogarnęłam chatkę.
Dominiś właśnie zasnął a ja siedzę przy kawce i Was nadrabiam
Aaaaa dzisiaj mam wizytę u ginka pierwszy raz po porodzie.
Jedziemy na 19tą zabieramy oczywiście Dominisia zeby mu pokazać kto siedział w środkujesslin87, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Jura króluje
1. Wrocław - Ofka, Paula_071, AgaSad, Martucha86, Mamasia
2. Wałbrzych - Ofka, Psioszka
3. Jura krakowsko-czestochowska - Witaminkab, Amberla, Chcebycmama, Niecierpliwa, Jesslin87, Apaczka, Magda SZ, LauramałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość