SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Ja jeszcze tam nie wlazlam bo się boję
Nie uciekajcie stąd
To ja jestem za Mazurach albo Pomorzemale chyba Was nie przegłosuje
Ja Cię Zetka popieram. Jestem za MazuramimałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Laura mój kot oprócz krzesełka uzytkuje tez łóżeczko. Do tego przywlaszczyla sobie jedną gumowa zabawkę do kąpieli i oczywiście odgryzla ucho tej zabawce. A jak nikt nie patrzy to się rozkłada na macie. Wózek tez próbowała jak stal w mieszkaniu.
lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zmieniam zdanie ja chce Bieszczady nigdy nie bylam...
Sluchajcie pierdole kupije te bursztyny. Chuj moze nie zadzialaja na zabkowanie ale moze bedzie spokojnie spal. Ja mam srednio 5,6 pobudek w nocy.
Zawsze tak bylo. Jak spo lekko to sie rzuca i steka.
Zarzuce mu ten bursztyn niech ma.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ja jeszcze tam nie wlazlam bo się boję
Nie uciekajcie stąd
To ja jestem za Mazurach albo Pomorzemale chyba Was nie przegłosuje
Aga89, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Laura mój kot oprócz krzesełka uzytkuje tez łóżeczko. Do tego przywlaszczyla sobie jedną gumowa zabawkę do kąpieli i oczywiście odgryzla ucho tej zabawce. A jak nikt nie patrzy to się rozkłada na macie. Wózek tez próbowała jak stal w mieszkaniu.
Laura, niecierpliwa, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Kot teściów też był już w gondoli, uwielbia wszystkie pudełka i jak tylko postawi się jakieś przed nim to wskakuje i jest jego nawet jak ledwo tam się mieści.. ale chyba wszystkie koty tak mają. Na Youtube są filmiki o kocie Maru - ten to dopiero jest gigant pod względem pudełek:)
Mój ulubiony:
https://www.youtube.com/watch?v=xdhLQCYQ-nQWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:54
Laura, lys, Aga89, apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Zmieniam zdanie ja chce Bieszczady nigdy nie bylam...
Sluchajcie pierdole kupije te bursztyny. Chuj moze nie zadzialaja na zabkowanie ale moze bedzie spokojnie spal. Ja mam srednio 5,6 pobudek w nocy.
Zawsze tak bylo. Jak spo lekko to sie rzuca i steka.
Zarzuce mu ten bursztyn niech ma.
Mogą być Bieszczady.. -
a my raz poszlismy do znajomych, wózek zostawilismy w korytarzu i wszyscy sie zastanawiali gdzie kot zniknal na 4h
Laura, 0na88, niecierpliwa, lys, aaaaga, witaminkab, małaMyszka, apaczka, jesslin87, Maniuś, Zetka, Migotkaa, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
posprzatalam caly dom ! juhu !
wydalam kase na allegro , siadam z kawa zadowolona ze was poczytam , a tu lawina na facebooku i belly - olaboga !
podczytam belly a facebooka tylko poogladam bo nie dam razy z wami
ja tez jestem za jura .
AgaSad, magda sz, lys, niecierpliwa, zabka11, Pulpecja, małaMyszka, apaczka, jesslin87, mamasia, Maniuś, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Apaczka - ja jaką masz/robisz specjalizację?
My po szczepieniach, Tomek w tydzień przybrał 160g, to skutki jedzenia co 2h. Waży już 7980. Nie wiem co mam z nim zrobić. Dałam mu dzisiaj słupek marchewki na parze. Trochę pogryzł, ale nie był zachwycony.Kaszy mu nie dam, bo zrobię z niego pontona:(
Pielęgniarka zapytała mnie czy nie szczepię na meningo, a ja sama nie wiem, muszę zagłębić temat. Szczepicie? Jeśli tak to kiedy?Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Chcebycmama na fb lawina zdjęć, wszelkie dyskusje tutaj
Jak poszłam na spacer to przepadłam, 40 min łaziłyśmy po dworze i poszłyśmy do galerii po słoiczki, pepco. Skończyło się że kupiłam w Simply z 10 różnych słoików, rzeczy na padthai, jakieś dietetytczne kasze, ciastka, owoce, warzywa więc ładna reklamówka się nazbierała. Druga ładna reklamówka w pepco- szukałam opasek ale nie było, kupiłam pare ubranek, zabezpieczeń na kanty ławy, śliniak foliowy na całość, zwykłe śliniki. więc też ładna reklamówka. Coś mnie tknęło żeby wejść do sklepu decupage i kupiłam spore pudło na Majki rzeczy pamiątkowe. I jeszcze chciałam zrobić przyjeność dziecku i weszłam do jej ulubionego sklepu gdzie jest oczojebna tapeta- Vippi design i kupiłam sobie bluzkę i spodnie. aaaa to nie wszystko jeszcze weszłam do sklepu z takimi pierdolutami do domu i kupiłam chemię do kuchni i łazienki. Jak wracałam to wyglądałam jak cygan, z każdej strony była siata przyczepiona do wózkawózek jak taki osiołek był
Dzięku Bogu sąsiedzi byli do zeszli i pomogli mi wnieść cały pakunek.
0na88, zabka11, jesslin87, apaczka, Laura, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość