X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiadz byl, zaczal od mojego domu, wiec szybko temat mialam z glowy ;) Przyjelismy go tylko z Karolkiem, bo tatus jeszcze pracowal.
    Udalo mi sie zamwldowac na fb i jak tak na Was patrze, to jednak jestem najwieksza z calego towarzystwa. Czas dupe ruszyc. 1 luty, to bardzo ladna data, poniedzialek, wiec dobry czas na podjecie wyzwania ;) Zamierzam katowac sie cwiczeniami w poniedzialki, srody, piatki, w weekend przerwa. Chyba dobry plan?
    Milego wieczorku.

jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Dziewczyny, które mają caratero bistro, jak czyściłyście tą tapicerkę przed użyciem krzesełka?

białą wkładkę wrzuciłam do pralki i wyprałam, a siedzisko przetarłam szmatką z wodą i spryskałam sprejem do zabawek Bentley

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:46

Katarka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głosuję na Wrocław

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Dziewczyny, które mają caratero bistro, jak czyściłyście tą tapicerkę przed użyciem krzesełka?

Ja wypralam wkladke, a reszte potraktowalam tym plynem nuka

Katarka lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    ja chce szczepic na meningo - pediatra zasugerowala nam okres po skonczeniu przez dziecko roku.

Nam zalecala podobnie, jesli dziecko nie wybiera sie do zlobka

• Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Chcebycmama na fb lawina zdjęć, wszelkie dyskusje tutaj :)

Jak poszłam na spacer to przepadłam, 40 min łaziłyśmy po dworze i poszłyśmy do galerii po słoiczki, pepco. Skończyło się że kupiłam w Simply z 10 różnych słoików, rzeczy na padthai, jakieś dietetytczne kasze, ciastka, owoce, warzywa więc ładna reklamówka się nazbierała. Druga ładna reklamówka w pepco- szukałam opasek ale nie było, kupiłam pare ubranek, zabezpieczeń na kanty ławy, śliniak foliowy na całość, zwykłe śliniki. więc też ładna reklamówka. Coś mnie tknęło żeby wejść do sklepu decupage i kupiłam spore pudło na Majki rzeczy pamiątkowe. I jeszcze chciałam zrobić przyjeność dziecku i weszłam do jej ulubionego sklepu gdzie jest oczojebna tapeta- Vippi design i kupiłam sobie bluzkę i spodnie. aaaa to nie wszystko jeszcze weszłam do sklepu z takimi pierdolutami do domu i kupiłam chemię do kuchni i łazienki. Jak wracałam to wyglądałam jak cygan, z każdej strony była siata przyczepiona do wózka :D wózek jak taki osiołek był :D Dzięku Bogu sąsiedzi byli do zeszli i pomogli mi wnieść cały pakunek.
    Magda maz na lotnisku powiedil na raczki Quini torbe przewazyla do ziemi i maly sie wypierdolil z wozka. Dobrze ze byly kurtki i inne rzeczy to nie jebnal o posadzke i na cztery lapy padl. Byl nie przypiety bo to zaraz za bramka na lotnisku. On sie darl ludzie.nam pomagali sie zbierac. Jeszcze mi maz z lokcia przywalil w nos jak sie rzucilam dzieciaka zbierac. Lzy mi pociekly i gil z nosa bo ja tak mam ze jak lzybto zaraz gil. Ech klebowisko toreb i szmat dzieciak sie drze, mi leca smarki, ludzie z bramki na nas wpadaja a ten tuli dziecko i przepraszam przepraszam łka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:08

magda sz, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde co Wy do tej torby napchaliście :D widok musiał być super, nie ma Was gdzieś w necie ? Dobrze że zima i Iwko ubrany bo tak to mogłoby być nie fajnie.

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potem caly czas sie mscilam za ten nos...dlaczego wyrzuciles naszego syna z wozka? Nie lubisz go?:)))on lzy w oczach zaraz;)

niecierpliwa, małaMyszka, 0na88, Pulpecja, magda sz, zabka11, jesslin87, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    O kurde co Wy do tej torby napchaliście :D widok musiał być super, nie ma Was gdzieś w necie ? Dobrze że zima i Iwko ubrany bo tak to mogłoby być nie fajnie.
    To bylo jeszcze w maroku w samym body byl...

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka Ty kojarzysz tą lekarkę z Inflanckiej? występuje w tym serialu.
    http://mlodzilekarze.tvp.pl/22807909/monika-drobniak

Ja bym się serio zastanowiła nad tym drugim dzieckiem skoro masz taką akcję w pracy, nie będzie zastępstwa na ich miejsce?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wiem, ze to bylo dla Was malo smieszne, ale jak to czytalam to poplakalam sie ze smiechu, Ty powinnas bloga pisac ;)

małaMyszka, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka zasiadłam na chwilę podczas drzemki małej

olinka - straszne przezycia, dobrze ze z małym juz lepiej..

ona - mnie tez maz czasem tak wyprowadza z równowagi ze najchetniej bym mu krzywde zrobila!

aaaaga - straszny ten wypadek :-(...nasze prawo jest chore!!!

co do szzcepienia na meni- to moja pediatra powiedziala ze z tym jeszcze mozemy poczekac, a skoro mala idzie od wrzesnia do złobka, to zeby zaszczepic ją do tego czasu na pneumo, wiec w lutym mamy pierwsza dawkę.hmmmm ale z tego co piszecie wynika, ze jesli idzie do złobka, to na meni- tez do teo czasu powinna byc zaszczepiona...hmmm dopytam na najblizszej wizycie

magda sz- no niezle zaszalałas na zakupach heheeh maz sie nogą przeżegna jak wejdzie na konto heheh ;-)

lece zrobic Julci kolację

0na88 lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej leze i kwicze, probowalam mezowi to przeczytac, ale co rusz tylko parskalam :D

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka - jestes mistrzynia zla hahaha masz haka na meza na dlugi czas :D

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A ja dalej leze i kwicze, probowalam mezowi to przeczytac, ale co rusz tylko parskalam :D
    niecierpliwa ja tak miałam jak czytalam mężowi, że ofka krzesło połamala;
    swoją drogą ofka, przygody masz zajebiste, tylko spisywać :-) ale żeby mężowi tak dogryzać...

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Potem caly czas sie mscilam za ten nos...dlaczego wyrzuciles naszego syna z wozka? Nie lubisz go?:)))on lzy w oczach zaraz;)

Mój miał łzy w ochach jak ostatnio przyciął małemu paluszek podczas zapinania w bujaczku.. a co dopiero taka akcja :)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka o kurde no to daliście czadu :) co na to ludzie na lotnisku?

Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahah

Pulpecja, zabka11, aaaaga, niecierpliwa, jesslin87, apaczka, Paula_071, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ofka o kurde no to daliście czadu :) co na to ludzie na lotnisku?

Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahah
    Brawo ty!!!

zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - te palki kukurydziane to najzwyklejsze dajesz malej ? do raczki i niech memla ?

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa,lys - to krzesełko sie sklada tak zeby je pod scianą pionowo postawic??? i czy mi sie wydaje czy ma kółka tylko z tyłu???hmmm to jak dajecie radę z przemieszczaniem krzesełka??? ja muszę miec mobilne...:-/

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
‹‹ 3065 3066 3067 3068 3069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ