SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksiadz byl, zaczal od mojego domu, wiec szybko temat mialam z glowy
Przyjelismy go tylko z Karolkiem, bo tatus jeszcze pracowal.
Udalo mi sie zamwldowac na fb i jak tak na Was patrze, to jednak jestem najwieksza z calego towarzystwa. Czas dupe ruszyc. 1 luty, to bardzo ladna data, poniedzialek, wiec dobry czas na podjecie wyzwaniaZamierzam katowac sie cwiczeniami w poniedzialki, srody, piatki, w weekend przerwa. Chyba dobry plan?
Milego wieczorku.jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Dziewczyny, które mają caratero bistro, jak czyściłyście tą tapicerkę przed użyciem krzesełka?
białą wkładkę wrzuciłam do pralki i wyprałam, a siedzisko przetarłam szmatką z wodą i spryskałam sprejem do zabawek BentleyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:46
Katarka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Chcebycmama na fb lawina zdjęć, wszelkie dyskusje tutaj
Jak poszłam na spacer to przepadłam, 40 min łaziłyśmy po dworze i poszłyśmy do galerii po słoiczki, pepco. Skończyło się że kupiłam w Simply z 10 różnych słoików, rzeczy na padthai, jakieś dietetytczne kasze, ciastka, owoce, warzywa więc ładna reklamówka się nazbierała. Druga ładna reklamówka w pepco- szukałam opasek ale nie było, kupiłam pare ubranek, zabezpieczeń na kanty ławy, śliniak foliowy na całość, zwykłe śliniki. więc też ładna reklamówka. Coś mnie tknęło żeby wejść do sklepu decupage i kupiłam spore pudło na Majki rzeczy pamiątkowe. I jeszcze chciałam zrobić przyjeność dziecku i weszłam do jej ulubionego sklepu gdzie jest oczojebna tapeta- Vippi design i kupiłam sobie bluzkę i spodnie. aaaa to nie wszystko jeszcze weszłam do sklepu z takimi pierdolutami do domu i kupiłam chemię do kuchni i łazienki. Jak wracałam to wyglądałam jak cygan, z każdej strony była siata przyczepiona do wózkawózek jak taki osiołek był
Dzięku Bogu sąsiedzi byli do zeszli i pomogli mi wnieść cały pakunek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:08
magda sz, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Apaczka Ty kojarzysz tą lekarkę z Inflanckiej? występuje w tym serialu.
http://mlodzilekarze.tvp.pl/22807909/monika-drobniak
Ja bym się serio zastanowiła nad tym drugim dzieckiem skoro masz taką akcję w pracy, nie będzie zastępstwa na ich miejsce? -
hejka zasiadłam na chwilę podczas drzemki małej
olinka - straszne przezycia, dobrze ze z małym juz lepiej..
ona - mnie tez maz czasem tak wyprowadza z równowagi ze najchetniej bym mu krzywde zrobila!
aaaaga - straszny ten wypadek...nasze prawo jest chore!!!
co do szzcepienia na meni- to moja pediatra powiedziala ze z tym jeszcze mozemy poczekac, a skoro mala idzie od wrzesnia do złobka, to zeby zaszczepic ją do tego czasu na pneumo, wiec w lutym mamy pierwsza dawkę.hmmmm ale z tego co piszecie wynika, ze jesli idzie do złobka, to na meni- tez do teo czasu powinna byc zaszczepiona...hmmm dopytam na najblizszej wizycie
magda sz- no niezle zaszalałas na zakupach heheeh maz sie nogą przeżegna jak wejdzie na konto heheh
lece zrobic Julci kolację0na88 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A ja dalej leze i kwicze, probowalam mezowi to przeczytac, ale co rusz tylko parskalam
swoją drogą ofka, przygody masz zajebiste, tylko spisywaćale żeby mężowi tak dogryzać...
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Potem caly czas sie mscilam za ten nos...dlaczego wyrzuciles naszego syna z wozka? Nie lubisz go?
))on lzy w oczach zaraz;)
Mój miał łzy w ochach jak ostatnio przyciął małemu paluszek podczas zapinania w bujaczku.. a co dopiero taka akcja -
Ofka o kurde no to daliście czadu
co na to ludzie na lotnisku?
Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahahPulpecja, zabka11, aaaaga, niecierpliwa, jesslin87, apaczka, Paula_071, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość