X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiadz byl, zaczal od mojego domu, wiec szybko temat mialam z glowy ;) Przyjelismy go tylko z Karolkiem, bo tatus jeszcze pracowal.
    Udalo mi sie zamwldowac na fb i jak tak na Was patrze, to jednak jestem najwieksza z calego towarzystwa. Czas dupe ruszyc. 1 luty, to bardzo ladna data, poniedzialek, wiec dobry czas na podjecie wyzwania ;) Zamierzam katowac sie cwiczeniami w poniedzialki, srody, piatki, w weekend przerwa. Chyba dobry plan?
    Milego wieczorku.

jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Dziewczyny, które mają caratero bistro, jak czyściłyście tą tapicerkę przed użyciem krzesełka?

białą wkładkę wrzuciłam do pralki i wyprałam, a siedzisko przetarłam szmatką z wodą i spryskałam sprejem do zabawek Bentley

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:46

Katarka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głosuję na Wrocław

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Dziewczyny, które mają caratero bistro, jak czyściłyście tą tapicerkę przed użyciem krzesełka?

Ja wypralam wkladke, a reszte potraktowalam tym plynem nuka

Katarka lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    ja chce szczepic na meningo - pediatra zasugerowala nam okres po skonczeniu przez dziecko roku.

Nam zalecala podobnie, jesli dziecko nie wybiera sie do zlobka

• Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Chcebycmama na fb lawina zdjęć, wszelkie dyskusje tutaj :)

Jak poszłam na spacer to przepadłam, 40 min łaziłyśmy po dworze i poszłyśmy do galerii po słoiczki, pepco. Skończyło się że kupiłam w Simply z 10 różnych słoików, rzeczy na padthai, jakieś dietetytczne kasze, ciastka, owoce, warzywa więc ładna reklamówka się nazbierała. Druga ładna reklamówka w pepco- szukałam opasek ale nie było, kupiłam pare ubranek, zabezpieczeń na kanty ławy, śliniak foliowy na całość, zwykłe śliniki. więc też ładna reklamówka. Coś mnie tknęło żeby wejść do sklepu decupage i kupiłam spore pudło na Majki rzeczy pamiątkowe. I jeszcze chciałam zrobić przyjeność dziecku i weszłam do jej ulubionego sklepu gdzie jest oczojebna tapeta- Vippi design i kupiłam sobie bluzkę i spodnie. aaaa to nie wszystko jeszcze weszłam do sklepu z takimi pierdolutami do domu i kupiłam chemię do kuchni i łazienki. Jak wracałam to wyglądałam jak cygan, z każdej strony była siata przyczepiona do wózka :D wózek jak taki osiołek był :D Dzięku Bogu sąsiedzi byli do zeszli i pomogli mi wnieść cały pakunek.
    Magda maz na lotnisku powiedil na raczki Quini torbe przewazyla do ziemi i maly sie wypierdolil z wozka. Dobrze ze byly kurtki i inne rzeczy to nie jebnal o posadzke i na cztery lapy padl. Byl nie przypiety bo to zaraz za bramka na lotnisku. On sie darl ludzie.nam pomagali sie zbierac. Jeszcze mi maz z lokcia przywalil w nos jak sie rzucilam dzieciaka zbierac. Lzy mi pociekly i gil z nosa bo ja tak mam ze jak lzybto zaraz gil. Ech klebowisko toreb i szmat dzieciak sie drze, mi leca smarki, ludzie z bramki na nas wpadaja a ten tuli dziecko i przepraszam przepraszam łka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:08

magda sz, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde co Wy do tej torby napchaliście :D widok musiał być super, nie ma Was gdzieś w necie ? Dobrze że zima i Iwko ubrany bo tak to mogłoby być nie fajnie.

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potem caly czas sie mscilam za ten nos...dlaczego wyrzuciles naszego syna z wozka? Nie lubisz go?:)))on lzy w oczach zaraz;)

niecierpliwa, małaMyszka, 0na88, Pulpecja, magda sz, zabka11, jesslin87, witaminkab, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    O kurde co Wy do tej torby napchaliście :D widok musiał być super, nie ma Was gdzieś w necie ? Dobrze że zima i Iwko ubrany bo tak to mogłoby być nie fajnie.
    To bylo jeszcze w maroku w samym body byl...

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka Ty kojarzysz tą lekarkę z Inflanckiej? występuje w tym serialu.
    http://mlodzilekarze.tvp.pl/22807909/monika-drobniak

Ja bym się serio zastanowiła nad tym drugim dzieckiem skoro masz taką akcję w pracy, nie będzie zastępstwa na ich miejsce?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wiem, ze to bylo dla Was malo smieszne, ale jak to czytalam to poplakalam sie ze smiechu, Ty powinnas bloga pisac ;)

małaMyszka, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka zasiadłam na chwilę podczas drzemki małej

olinka - straszne przezycia, dobrze ze z małym juz lepiej..

ona - mnie tez maz czasem tak wyprowadza z równowagi ze najchetniej bym mu krzywde zrobila!

aaaaga - straszny ten wypadek :-(...nasze prawo jest chore!!!

co do szzcepienia na meni- to moja pediatra powiedziala ze z tym jeszcze mozemy poczekac, a skoro mala idzie od wrzesnia do złobka, to zeby zaszczepic ją do tego czasu na pneumo, wiec w lutym mamy pierwsza dawkę.hmmmm ale z tego co piszecie wynika, ze jesli idzie do złobka, to na meni- tez do teo czasu powinna byc zaszczepiona...hmmm dopytam na najblizszej wizycie

magda sz- no niezle zaszalałas na zakupach heheeh maz sie nogą przeżegna jak wejdzie na konto heheh ;-)

lece zrobic Julci kolację

0na88 lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej leze i kwicze, probowalam mezowi to przeczytac, ale co rusz tylko parskalam :D

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka - jestes mistrzynia zla hahaha masz haka na meza na dlugi czas :D

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A ja dalej leze i kwicze, probowalam mezowi to przeczytac, ale co rusz tylko parskalam :D
    niecierpliwa ja tak miałam jak czytalam mężowi, że ofka krzesło połamala;
    swoją drogą ofka, przygody masz zajebiste, tylko spisywać :-) ale żeby mężowi tak dogryzać...

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Potem caly czas sie mscilam za ten nos...dlaczego wyrzuciles naszego syna z wozka? Nie lubisz go?:)))on lzy w oczach zaraz;)

Mój miał łzy w ochach jak ostatnio przyciął małemu paluszek podczas zapinania w bujaczku.. a co dopiero taka akcja :)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka o kurde no to daliście czadu :) co na to ludzie na lotnisku?

Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahah

Pulpecja, zabka11, aaaaga, niecierpliwa, jesslin87, apaczka, Paula_071, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ofka o kurde no to daliście czadu :) co na to ludzie na lotnisku?

Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahah
    Brawo ty!!!

zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - te palki kukurydziane to najzwyklejsze dajesz malej ? do raczki i niech memla ?

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa,lys - to krzesełko sie sklada tak zeby je pod scianą pionowo postawic??? i czy mi sie wydaje czy ma kółka tylko z tyłu???hmmm to jak dajecie radę z przemieszczaniem krzesełka??? ja muszę miec mobilne...:-/

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
‹‹ 3065 3066 3067 3068 3069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ