SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Niecierpliwa - te palki kukurydziane to najzwyklejsze dajesz malej ? do raczki i niech memla ?
Ja sie sralam, ale matka jej dala i jak juz wciagnela to przestalam sie jej bac dawac0na88, jesslin87, mamasia, apaczka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka o kurde no to daliście czadu
co na to ludzie na lotnisku?
Żabka dziś mąż zadzwonił że dostał podwyżkę więc już ją spieniężyłam hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:11
Pulpecja, 0na88, niecierpliwa, Aska87, jesslin87, magda sz, mamasia, Paula_071, Maniuś, aaaaga, lys, witaminkab, Zetka, Migotkaa, małaMyszka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pytanie z serii czy wasze dzieci?
Czy wasze dzieci tez budza sie ostatnio z placzem?
U mojego to ostatnio standard, nawet nie zawsze musi sie ubudzic, czasami spi i buczy.
Dzisiaj jak poszlam do lekarza, to moj tato z nim spacerowal, jak wyszlam chcialam podejsc do apteki, ale wlasnie tak sie rozplakal przez sen, ze az grochy lecialy. Teraz tez mi sie obudzil z placzem. To taki etap, czy o co chodzi? -
Dziewczyny, ja pierniczę, naprodukowałyście aż miło....
Widziałam coś o nosidle Tula, ja mam kupione ale czeka w szafie aż Hubert będzie siedział. Na początku kupiłam wkładkę dla małych dzieci, ale jak zgłębiłam temat, to wkładkę oddałam i będę nosić w nosidle dopiero jak będzie stabilne siedzenie.
Aga89, super, że się odezwałaś. Dobrze, że wychodzicie na prostą i Mała wraca na dawne tory.
Dobra, idę budzić Młodego, bo mi zasnął 20 minut temu. Wykąpię, nakarmię i zajrzę do Was na dłużejjesslin87, Aga89 lubią tę wiadomość
-
1. Wrocław - Paula_071, AgaSad, Martucha86, Mamasia,Psioszka, Lys,Griszanka
2. Wałbrzych - Psioszka
3. Jura krakowsko-czestochowska - Witaminkab, Amberla, Chcebycmama, Niecierpliwa, Jesslin87, Apaczka, Magda SZ, Laura,Psioszka,Ona88
4.Mazury - Zetka, Aga89, Aaaga,5ylwia
5.Pomorze - Zetka,Aaaga
6.Bieszczady - Ofka,AgaSadmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka mój często budzi sue z placzem, czasem nawet na spacerze śpi i płacze.. ale wcześniej też tak mieliśmy wiec nie wiem czy to etap taki czy mój taki emocjonalny i śni mu wszystko później.. czasem się zastanawiam co ja mu robie bo w dzień jest bardzo radosny i mało płacze.
-
Ja tez mam tule, prezent od dziadkow na swieta. I tez bede uzywac jak Tomek bedzie siedziec, mysle ze w ciagu miesiaca to sie moze wydarzyc.
Ofka, mozesz pisac scenariusze do tych wszystkich Pamietnikow z wakacji i innych Ukrytych prawda. Marnujesz sie na tym prawie!13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula robię specjalizacje z pediatrii
Ja szczepię na meningokoki po skończonym roczku.
Fajne zakupy Magdaech no powiem Wam, że w pracy lipa. Akurat wszystkie jesteśmy w podobnym wieku i każda zakłada rodzinę. My jesteśmy na rezydenturze więc o zastępstwach nie ma mowy. Teoretycznie gdy mam dziecko poniżej 4 rz nikt nie może mnie zmusić do pracy na dyżurach ale tyle teoria. Jak szef się dowiedział, że jestem w ciąży to jedną z pierwszych rzeczy jakie mi powiedział było to, że oczywiście rozumiem, że musze dyżurować kiedy dziecko się urodzi
z resztą nawet lubię dyżury (przynajmniej wcześniej tak było) no i nie oszukujmy się, jest to źródło dochodów.
Co do kotow to mój uwielbia pakować się do gondoli a teraz odkąd Natalia śpi w nocy ze mną upodobał sobie jej łóżeczko. Dranisko. I jeszcze bezczelnie wychodzi z niego rano zadowolonyPaula_071, lys, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ręce się myje właśnie tak,właśnie tak,właśnie tak...aż całkiem czyste są...od rana nucę ta piosenkę jak nawiedzona
uwielbiam ten glosik uczniaczka
Pojechalam do mojej gin po tabletki na wypalenie laktacji,bo obawialam sie zapalenia piersi...jednak mam tego pokarmu dość sporo a mój mały ssaczek ani myśli juz się przyssacjak szybko się obraził na te moje cycki...dostalam dostinex-2 tabletki i zobaczymy co będzie a do tego herbatki z szałwii i mięty...
Milo Was "zobaczyć" kochanebuziaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 20:37
niecierpliwa, witaminkab, lys, Laura, mamasia, Pulpecja, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Uff usiadłam po całym dniu. Była dzisiaj u mnie koleżanka ze swoim synkiem, starszy tydzień od Huberta, waży dokładnie 9kg. Położeni razem na macie wyglądają jak dzieci w kompletnie innym wieku. Hubert jest przy tym dziecku jak pchełka. No i faktycznie ruchowo są kompletnie inni, nie wiem na ile to kwestia charakterów a na ile ciężkości, ale różnica jest zasadnicza. Hubert nie ustaje "w robocie" - cały czas się kręci, pełza, turla, szarpie matę, kombinuje. Tamten raczej sobie leży i chwyta zabawki. Tak jakby sobie szli zupełnie innymi torami rozwoju. Ale obaj są fajni i już tacy kumaci. Widać, że to już takie dość duże niemowlęta.
U nas na tapecie cały czas kwestia krzesełka do karmienia. Mąż mówił, że nie chce Caretero Bistro, bo tapicerka trudna do czyszczenia, wczoraj wspominał coś o Peg Perego, ale już dzisiaj, jak sprawdził ceny to mu się odpodobałyMatko, chyba kupienie krzesełka do karmienia nie będzie nam dane
lys, Pulpecja, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Apaczka, a na ktorym roku jestes?
U mnie tez tak troche jest, niby zmusić do delegacji nie moga, ale jak odmowie raz drugi... to wiadomo jak bedzie. Rzeczywistosc. Jeszcze moj dyrektor dostal awans i od przyszego miesiaca bedzie czlonkiem zarzadu w innym kraju. Wroce do calkiem innej pracy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja to w ogole musze sobie znalezc inna prace. W tej personalnie przeszkadza mi moja bezposrednia przelozona - hipokrytka, klamczucha i generalnie jej zachowanie zakrawa o mobbing, brak szacunku do wszystkich, drwienie z kazdego, dziwie sie, ze jeszcze ja trzymaja tam wrrrr. Mialam zamiar odwiedzic dziewczyny, ale jak pomysle, ze ja tam spotkam, to mam mdlosci.