SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka ja robie podobnie. A jak męża nie ma to zostawiam wszystko w piwnicy, biorę dziecko i klucze a resztę zbiera maz jak wróci.
Łucja śpi jak mysz pod miotla. Jak nie ma przy niej nikogo to się budzi. Mam nadzieje, że zaśnie głębiej bo jak nie to noc z nami.
-
Dziewczynki na paznokcie polecam odzywke 8w1 z eveline, o taka:
http://e-stylist.pl/mobile/pl/p/EVELINE-Odzywka-8w1-TOTAL-ACTION/483
Ja kiedys mialam tragiczne pazury, rozdwajaly sie, lamaly, pekaly wzdluz - no okropne byly, po tygodniu byla kolosalna poprawa. Teraz uzywam od czasu do czasu.
A na popekane, suche i zniszcone dlonie kremik do rak z neutrogeny. Chyba ten czerwony jest na popekana skore - z malina nordycka, czy cos w ten desen.zabka11 lubi tę wiadomość
-
Aaa któraś sie tu pytała o zepsute body z coccodrillo, no to pytałam siostry i z paragonem reklamacja 2 lata, na każdą rzecz, ona pracuje tam ponad rok i jeszcze sie nie spotkała, żeby reklamacji nie uznali tak że śmiało iść
Oficjalna wiadomość, ostatnia cena, najlepsza w czwartek:)0na88, AgaSad, jesslin87, zabka11, magda sz, Katarka, Laura, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kuzwa maz jeszcze dobrze glowy do poduszki nie przylozyl, a juz jedzie jak borsuk! On mnie wykonczy, kazdej nocy budzimy sie nawzajem, on mnie chrapaniem, a ja szturchaniem. Wczesniej spalam w korkach, a teraz nerwicy dostaje
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Jeśli chodzi o nosidełko to my będziemy wypożyczać, jak to w eurobanku teraz. Wypożyczasz wypożyczkę heheheeheh
Raz, że koszt jest spory, dwa nie wiem czy młodemu się spodoba, trzy ile razy wykorzystam... Teraz jak pójdzie na nogi to bardziej się przyda lekką spacerówka, a mi się marzy babyzen yoyo...
Myszka a widziałaś ten wózek na żywo? Rozglądam się za jakąś fajną spacerówką i tak mnie zaciekwiło to yoyo..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Udało się odłożyć berbecia
A na czym leżą Wasze dzieci w kąpieli? Drąże temat bo podkladka która mam nie spełnia juz swojej funkcji i szukam czegoś nowego.
Witaminka, nasz leży na rękach tatusiaDwa tygodnie używaliśmy tej podkładki, później daliśmy spokój i tak już zostało.
witaminkab lubi tę wiadomość