SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie też się nad tym zastanawiam, czy nie jest za delikatny.. no nic mi się nie podoba.. teraz mam wózek z Quinny i muszę powiedzieć że to mega solidna firma, Patryk jest 5 dzieckiem które w nim jeździ (dostałam od kuzynki) i jak na tyle lat to trzyma się naprawdę świetnie, zastanawiam się nad ich spacerówkami ale też jeszcze na żywo nie widziałam..
-
Witaminka, a może takie krzesełko do kąpieli?
http://berney-toys.pl/product-pol-4139-Zielone-Krzeselko-do-Kapieli-Cotoons-Smoby-Zabka.html
Wrzuciłam pierwsze lepsze, ale jest sporo w tym stylu i są też tańsze.
Sama się nad takim czymś zastanawiam, czy nie kupić, jak już przejdziemy do dużej wanny.
lys lubi tę wiadomość
-
Witaminka, a może takie krzesełko do kąpieli?
http://berney-toys.pl/product-pol-4139-Zielone-Krzeselko-do-Kapieli-Cotoons-Smoby-Zabka.html
Wrzuciłam pierwsze lepsze, ale jest sporo w tym stylu i są też tańsze.
Sama się nad takim czymś zastanawiam, czy nie kupić, jak już przejdziemy do dużej wanny.
witaminkab lubi tę wiadomość
-
Ja byłam zadowolona ze spacerówki mclaren,ale to było 9lat temu w USA,teraz nie wiem jaka kupic...mclaren cholernie drogi w PL
Dobra spadam pod prysznic i do łóżka,spokojnej nocki mamuśki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:44
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pamiętajcie, że w tym roku mamy ulgę na dziecko w rozliczeniu PIT, liczy się każdy "rozpoczęty" miesiąc, więc za sierpień też nam się należy ulga, jeśli dziecko urodziło się w sierpniu, jak we wrześniu to już nie, a jak w lipcu, to też za lipiec
A i ciekawostka, jeśli dochód roczny obojga rodziców przekroczył 112000 zł, to ulga się nie należy - przy posiadaniu jednego dziecka, czyli jeśli ma się dwoje, to ulga się należy.apaczka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:spadam pod prysznic:P poczytam WAs z łozka:)
aaa dzis mam kiepski dzień, 18 lat temu zmarł mój tato, nagle, miał 44 lata, podziwiam moja mamę bo została z 4 dzieci, najmłodsza siostra dopiero poszła do szkoły,
Bardzo przykre. Mój tato umarł nagle 7 lat temu. 50 lat miał. Trauma do dziś -
Migotka na zleceniu dzisiaj jestes, jutro Cie nie ma. Jam sie rozchorujesz, to przeciez do zlecenia nie dostaniesz zwolnienia ZUS ZLA (Moze wystarczy usprawiedliwienie od mamy
). Ktos okres wypowiedzenia wpisal troche na wyrost, a moze zleceniobiorca sie wystraszy. Luz - mozna odejsc z dnia na dzien.
-
Migotka, Agata bardzo mi przykro, dla mnie to niepojęte stracić kogoś tak bliskiego w tak młodym wieku, strasznie byłoby mi ciężko. Trzymajcie się mocno :*
Też chyba spadam spać, dziecko mi usnęło o 21, chyba skok mija i wracamy na dawne tory. Moja mama wpada za tydz w środę na kilka dni, będę ciachać mgrke a mama bawić niunię.
Widziałam w Pepco te kurteczki, super się wydają, jeszcze poczekam z zakupem, ale kupiłam inne ładne rzeczy w rozmiarze 80. Za miesiąc pewnie będziemy zakładać. -
Ahh caly dzien myslalam co chcialam napisac i juz wiem.
Zaczelam podawac kaszke i powiem wam ze moze nie sypia inaczej tym bardziej ze kaszke je okolo 15 ale powiem wrazenia. Z racji ze wszystkie krople byly podawanr lyzeczka to Maks na widok lyzeczki otwiera buzie szeroko i sam sciaga jedzenie z niej nie wycieram o podniebienie. Pierwsza reakcja usmiech i duzo smiechu. Co poczul kaszke to jak zjadl to sie smial. A teraz je jak zazwyczaj, szybko otwiera buzie, laduje lyzeczke nie zdaze nabrac a on juz czeka na nastepna porcje. Co zabawne chwyta moja reke z lyzeczka i sam probuje wlozyc do buzi. Niestety czeciej ladujemy na nosie albo policzkach. Ale ogolnie rzecz biorac bardzo mu smakuje
Aaa i kupy w porzadkunadal okolo 8 dziennie...
Laura, Zetka, Pulpecja, aaaaga, witaminkab, Paula_071, Martucha86, mamasia, Katarka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość