SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witaminkab wrote:Udało się odłożyć berbecia
A na czym leżą Wasze dzieci w kąpieli? Drąże temat bo podkladka która mam nie spełnia juz swojej funkcji i szukam czegoś nowego.
ja trzymam dziecko nadal w kapieli .Jej glowka jest w zgieciu mojego lokcia a kciukiem i palcem wskazujacym trzymam ja pod paszka. Nie wygodne to sie zaczyna robic - wiec chetnie tez poslucham jak kapiecie dzieci - na czym kladziecie
Edit: glowka jest na przedramieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:29
-
0na88 wrote:ja trzymam dziecko nadal w kapieli .Jej glowka jest w zgieciu mojego lokcia a kciukiem i palcem wskazujacym trzymam ja pod paszka. Nie wygodne to sie zaczyna robic - wiec chetnie tez poslucham jak kapiecie dzieci - na czym kladziecie
U nas trzyma tatus dokladnie jak opisalas -
Myszka ja też myślę o yoyo ale wydaje mi się że nie przeżyje tyle ile może przeżyć np. Mclaren. yoyo jest super małe i ergonomiczne w transporcie itp. ale myślę że wyboje, rzucanie się w wózku dziecka to za dużo na ten wózek nawet za taką kasę.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
AgaSad ja kilkakrotnie widziałam mamusie z tą spacerówką Babyzen Yoyo, jest bardzo malutka, wydaje się idealna do podróżowania z nią, ale nie wiem, czy bym się zdecydowała na ten wózek jako jedyny w domu, nie jestem pewna, czy dziecko miałoby wygodnie i czy kółka są ok. Ale nie oglądałam dokładnie z bliska.
-
Właśnie moja juz zaczyna się wiercic mocno w kąpieli a utrzymać te nasze 8200 szczęścia, mokre i kopiace to nie jest takie proste. Podkładkę mamy materiałowa i jest solidnie dociazona. Te duże siedziska tez są do tyłka, bo kapiemy w dużej wannie (w małej było za ciasno) i musielibyśmy lać pół wanny wody. I nie wiem.
-
niecierpliwa wrote:Ryz juz mozesz, a zoltko dzis gdzies czytalam, ze od 6 miesiaca, ale musze zweryfikowac, bo gdzies przypadkiem na to trafilam
Co do żółtka to moja pediatra mówiła żeby po 6miesiacu najwcześniej, z białkiem sie wstrzymać bo alergen.
Pamietam ze Julci do ugotowanej zupki ścierałam na tarce ugotowane zółtko
My sie kapiemy na gabceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:39