SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie porównałam wagę ciała moich dzieci. Syn w wieku 4,5 mies miał już 7450g; córka 5 miesięcy 6900g, a młoda mając 5 miesięcy ważyła jakieś 7600. z tym, ze syn urodził sie najlżejszy, bo z wagą 3500
ciekawe jak to się przełoży na późniejsze życie. Na razie syn ma 16 lat 185 cm i waga 84 kg, córka 140cm i waga 34 kilo, w wieku młodej była lżejsza, a teraz kawał kobity
mamasia, zabka11, Weridiana, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej to i ja chętnie dołączenie do FB Magda sz podaje imejla ☺ [email protected]
-
Dziewczyny w kwestii treningow z Ewa, nie bede miala juz wymowki, ze mam maly pakiet internetu, wiec sie przylacze. Moze wystartowalabym od najblizszego poniedzialku?
Zastanawiam sie od czego zaczac, zeby sie nie zabic treningiem. No i po cc, zeby sobie nie zaszkodzic. Jakies sugestie? -
oczywsicie naskrobałam troche i mi wcięlo posta grrrr
magda sz - i co zrobilas z grzywką Majeczki????
podziel sie pomysłami na obiadki dietetyczne
i gdzie ogladasz chirurgów????
aaaga- ale kudłaczek słodki
Pulpecja - świetnie mała zjada nogii nie ma to jak lody na chandrę
Migotka - daj znac jak sie spisuje to serum do rzes bo sie waham miedzy nim a lash4lashes.
Weridiana-piękna zima i piękna rodzinka
AAgata- swietnie mały pełza - mojej to jeszcze daleeeekooo do takich umiejętności.
tez jestem szczescliwą posiadaczką nietrafionych prezentów - m.in.zestaw plazowy na 3-6m ;-/Pulpecja, Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja możesz przz belly albo wyslij mi maila [email protected]
-
Jestem!!!!!
Myslalyscie, ze zostalam w Maroko iskać wielbłady?
Jeslyn kochanie nadrobilam Was;)
Madzia ja tez chce do grupy na fb.
Ja tez rozszerzam diete od 1 lutego.
Milo do Was wrocic na biezaco.
My dzis mamy rehabilitacje to pozniej napisze. Buziole.
aaaaga, Martucha86, Pulpecja, magda sz, Paula_071, apaczka, lys, zabka11, małaMyszka, Weridiana, Laura, mamasia, Maniuś, Amberla, jesslin87, Katarka, Migotkaa, witaminkab, 5ylwia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie skrzetnie odnotowalam kto sie o mnie martwil i wezme to pod uwage przy wyborach miss.
Mysia lowe.Paula_071, apaczka, aaaaga, lys, zabka11, Martucha86, małaMyszka, Weridiana, Laura, Maniuś, Amberla, jesslin87, Katarka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hej to i ja chętnie dołączenie do FB Magda sz podaje imejla ☺ [email protected]
Aga wyślij na mojego maila takiego podłączonego do fb bo fb nie znajduje Cię po mailu i nie da się zaproszenia wysłać.
-
Agaata, Pulpceja super filmiki
mój m też zawsze nagrywa młodego i śmiejemy się że puścimy mu to wszystko na 18-tkę albo jak ślub będzie brał..
Ofka witamy w kraju:)
U nas jakiś koszmar, młody nie spał właściwie całą noc, zasnął po paracetamolu na jakąś godzinkę, od 7 nie śpi, 2 razy zrobił wodnistą kupę więc czekam na rozwój wydarzeń.. w sumie jest wesoły ale mega pobudzony, nie wiem co jest przyczyną.. wczoraj była kuzynka z 2 dzieci, może sprzedali mu jakiegoś wirusa z którym walczy..jesslin87 lubi tę wiadomość
-