SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wysłałam Ci na maila zaproszenie do grupy.
Kto jeszcze chce?
Witamy się i my, u nas noc jak noc od 2 pobudki..ajjjj no takze nie pospałam. Zrobiłam sobie właśnie mussli z bananem kiwi zurawina migdalami i platkami owsianymi i bawię sie nogą z małą na macie bo nie mam siły. Kawa może uratuje.
Amberla pewnie że to zgłoś ja bym wyszła z siebie, na takie coś. Kurcze ale to oznacza że co jak my na macierzyńskim jesteśmy to jesteśmy w ewusiu na czerwono? przecież to absurd. Dobrze ze mam ten luxmed bo lipa.małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
5 miesięcy temu leżałam na przedporodowej i usłyszałam, z ust badającego mnie ginekologa "Nic z tego nie będzie"... no i 14 godzin później Natalka była już na świecie
Miłego poniedziałku!!Laura, Migotkaa, magda sz, małaMyszka, Agaata, Paula_071, Martucha86, Weridiana, niecierpliwa, jesslin87, lys, lys, lys, Maniuś, witaminkab, mamasia, zabka11, 0na88, Zetka, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Gluten powinnas wprowadzac stopniowo przez jakis czas, a dopiero potem jak wszystko bedzie ok to mozna podac pelna porcje kaszki z glutenem
jest z glutenem, podalismy tylko 2 lyzeczki wczoraj takze ten tego mama zjadła reszte hahahaniecierpliwa, lys lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,krótki filmik, tylko głos wyłączcie, bo mam beznadziejny
https://youtu.be/o5Ht6LXI5k0magda sz, apaczka, Martucha86, Weridiana, Laura, jesslin87, niecierpliwa, lys, Paula_071, Maniuś, 5ylwia, mamasia, zabka11, Zetka, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Dziewczyny,krótki filmik, tylko głos wyłączcie, bo mam beznadziejny
https://youtu.be/o5Ht6LXI5k0
o prosze udało sie hehe:) mój tak samo takie wygibasy robi, jak by mama sie przyłączyła do syna to moż eby brzuch zgubiła hahaPulpecja, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja ale super! heheh moją w ogóle stopy nie interesują mimo że próbowałam zainteresować.
Apaczka zleciałoja nigdy nie zapomnę tego spacerniaka na patologii ciąży, w te i na zad cały dzień
apaczka, małaMyszka, Pulpecja, jesslin87, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja, fajna akrobatka
Aż nie mogę uwierzyć, że dzieciaki mają takie pulchniutkie nóżki, dopiero teraz widzę, że ja to mam chuderlaka
Magda, ja właśnie zamierzam się zainteresować tym śpiworkiem Lodger, ale to dopiero na przyszły rok. My raczej pojeździmy w gondoli do końca zimy. Jakby nie patrzeć oni mają bardzo dobre te rzeczy, drogie to fakt, ale mnie przekonują.Pulpecja, apaczka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Amberla wysłałam Ci na maila zaproszenie do grupy.
Kto jeszcze chce?
Witamy się i my, u nas noc jak noc od 2 pobudki..ajjjj no takze nie pospałam. Zrobiłam sobie właśnie mussli z bananem kiwi zurawina migdalami i platkami owsianymi i bawię sie nogą z małą na macie bo nie mam siły. Kawa może uratuje.
Amberla pewnie że to zgłoś ja bym wyszła z siebie, na takie coś. Kurcze ale to oznacza że co jak my na macierzyńskim jesteśmy to jesteśmy w ewusiu na czerwono? przecież to absurd. Dobrze ze mam ten luxmed bo lipa. -
Migotkaa wrote:Agata, w życiu bym nie powiedziała, że Twój Hubert to chudzina:) Myślę ze jest taki akurat:)
Migotka, jakby nie było jest ledwo w tym 3 centyluWczoraj ważył 6360g, więc nie wiem na pewno, ale chyba jest z naszych sierpniowych dzieciaków póki co najmniejszy...
-
Kurde na komorce nie odtwarza filmow ktore wrzucacie buu
U nas po 3 dniach wlasnie poszedl meeeega klocek smierdzial okropnie no i moment syn wybral niesamowity lezal goluski na lozku dobrze ze tetre mial pod dupka bo inaczej biedne łóżko hehe mylam mu raczki i nagle zawiesil sie a ja poczulam smrodek te kupy coraz dziwniejsze wydaje mi sie ze po mm tak daje czadu
Nie macie wrazenia ze kazda z nas mogła by napisac doktorat z defekacji naszych pociech albo co najmniej magisterke hehe.Agaata, Weridiana, Laura, jesslin87, lys, mamasia, zabka11, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość