SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wklejam Wam filmik z pierwszymi próbami pełzania do przodu
Tu akurat wyzwaniem było dopełzanie do pianinka.
Tylko nie śmiejcie się, bo to ja głupia byłam operatorem i coś mi się w połowie popieprzyło i odwróciłam aparat! No i teraz trzeba w poprzek oglądać (mąż mnie wyśmiał).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 16:30
jesslin87, magda sz, Weridiana, małaMyszka, 5ylwia, Katarka, Martucha86, Maniuś, Paula_071, zabka11, 0na88, Zetka lubią tę wiadomość
-
Boze jak ja czytam w czym spia wasze dzieci to moj jakis zimny typ. Dalej body i polspiochy. Jak zasypia to nie moze byc niczym przykryty. Dopiero jak mocno usnie to mu przykrywam nogi. A jak w nocy sie budzi na karmienie to kocyk jet skopany i lezy pod jego nogami.
A ostatnio jak sie budzi w nocy to spi w poprzek lozeczka a stopa wystaje za szczebelki. Chcialam dokupic ochraniacz na bok bo mam tylko na jedna strone ale moja mama mowi ze on sam sobie krzywdy nie zrobi. A jak nie bedzie umial nogi wyciagnac to zaplacze i mnie obudzi.
A ja sobie wspomne ze kiedys nastawialam budzik co 2 h by sprawdzic czy oddycha to teraz wydaje mi sie nierealne. Jedyne o czym marze to przespana cala noc.Agaata, magda sz lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Boze jak ja czytam w czym spia wasze dzieci to moj jakis zimny typ. Dalej body i polspiochy. Jak zasypia to nie moze byc niczym przykryty. Dopiero jak mocno usnie to mu przykrywam nogi. A jak w nocy sie budzi na karmienie to kocyk jet skopany i lezy pod jego nogami.
A ostatnio jak sie budzi w nocy to spi w poprzek lozeczka a stopa wystaje za szczebelki. Chcialam dokupic ochraniacz na bok bo mam tylko na jedna strone ale moja mama mowi ze on sam sobie krzywdy nie zrobi. A jak nie bedzie umial nogi wyciagnac to zaplacze i mnie obudzi.
A ja sobie wspomne ze kiedys nastawialam budzik co 2 h by sprawdzic czy oddycha to teraz wydaje mi sie nierealne. Jedyne o czym marze to przespana cala noc.
Ja nie ustawiałam budzika, ale przez 3 tygodnie nie umiałam spokojnie spać i w końcu kupiłam monitor oddechu. I w sumie to dzisiaj on mi daje komfort psychiczny.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Jesslin, może za tydzień się rozkręci z pełzaniem, a może zapomni. Cholera wie. Do raczkowanie to jeszcze daleka droga.
Co do obrotów, to akurat mój jest "mistrz obrotów"On bardzo wcześnie zaczynał te obroty robić i się wyćwiczył skubaniec.
Jeśli chodzi o monitor oddechu, to ja polecam przy 2 dziecku, można spać spokojniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 23:42
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Agata ale to śmiesznie wygląda jak tak pełza na brzuchu hahaha, moja na plecach pełza, raz jej się zdarzyło na brzuchu pełzać jakoś przed świętami jak byłam zajęta pakowaniem prezentów i zobaczyłam ją oddaloną ponad metr ode mnie walącą głową w pudło i od tamtego czasu cisza...no leń.
Super wyszedł ten dywanik z puzzli, ja mam 6 i muszę dokupić.jesslin87, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Magda, mój właśnie długo trenował to pełzanie na plecach, ale widzę, że się znudziło i od 3 dni już kombinował jak to zrobić na brzuchu. Widać, że go to jeszcze męczy, bo wzdycha przy tym i się denerwuje nawet, ale uparty jest
Dywanik z puzzli faktycznie super, ja kupiłam 10 + 6 i chyba dokupię jeszcze 6.jesslin87, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Wiecie co spałam już pół godziny ale kuzwa wyciek z cycka mnie zbudził, śniło mi się że karmie małą i zalało mnie bo wkładki gdzieś mi się zsuneły z sutków, poczułam się jak na początku karmienia, dawno takich jazd nie miałam
jesslin87, Pulpecja, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Haha Magda uwolnil Ci sie przez sen hormon szczescia
to i mleko lecialo
o tym mowia by sie przy karmieniu odprezac i myslec o przyjemnosciach tylko jak to robic gdy sie karmi malych dzikusow. No bo inaczej mojego nie moge nazwac... wije sie rzuca no po prostu dzikus
magda sz, Pulpecja, apaczka lubią tę wiadomość
-
Tak znam to i tekst mojego meza wygladasz jakbys z wojny wrocila... i chyba tak wlasnie jest.
Pamietam na poczatku jak maz mi mowi bo zle mu dajesz cycka. Ja mu wsadze to po 5 minutach powiedzial ja sie poddaje i od tego czasu walcze sama.
Okej tez ide nyny bo czekaja mnie pobudki nocnedobranoc
Weridiana lubi tę wiadomość