SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Z braku laku i insomnii oglądam foty z ciąży...ja chce jeszcze raz! ale ja kochałam ten brzuszek
taka kulka twarda co czasem skakała
do 7 miesiąca wyglądałam całkiem znośnie hehe
Weridiana, jesslin87, Laura, Maniuś, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Mąż wrócił po 23.30 młody jeszcze nie spał i obsypal Tatę dziesiątkami uśmiechów aż mężowi się oczy zeszklily,chwilę sobie 'pogadali' i dziecko zasnelo o północy,też chwilę pogadalam z mężem ale już mi się oczy zamykają i idę spać (ciekawe ile mi będzie dane)
Weridiana, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, Migotkaa, jesslin87, Maniuś, zabka11, Katarka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Niestety u mnie humor dokładnie taki jak wczoraj -lepiej nie podchodzić. Do tego wszystkiego pokłóciłam się z mężem. I to tak, ze musiałam wyjść na pół godziny na spacer żeby ochłonąć, bo nie wiem czym by się to skończyło. Akurat poszło o coś istotnego, a do niego nic k.... nie dociera. Jakby mi nie było szkoda, to chyba bym mu swojego laptopa na łbie rozwaliła z bezsilności, że nic sobie nie da wytłumaczyć. I jeszcze ze mną dyskutuje głupio jak jestem w nastroju wojennym. -
Witam się z rana.
Śniadanie, inka z orkiszem i spadam na EKG, bo w piątek tak nam się fajnie leżało i bawiło, że zupełnie o tym zapomniałam. 2 lutego kardiolog dziecięcy, więc będzie badanie od razu zrobionePulpecja, jesslin87, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dobry mlody ma zegarek w dupce chyba 6.20 koniec spania
My dzisiaj cały dzień sami buuu lipa
Miłego dnia
Pulpecja spokojnego dnia moze uda Ci się zrobić coś tylko dla siebie i odrazu humor będzie lepszy albo chociaż zjedz cos mega dobrego i słodkiego. Może wtedy będzie ciut lepiejPulpecja, Amberla, małaMyszka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dobry mlody ma zegarek w dupce chyba 6.20 koniec spania
Miłego dnia
Pulpecja spokojnego dnia moze uda Ci się zrobić coś tylko dla siebie i odrazu humor będzie lepszy albo chociaż zjedz cos mega dobrego i słodkiego. Może wtedy będzie ciut lepiejaaaaga, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dobry mlody ma zegarek w dupce chyba 6.20 koniec spania
Miłego dnia
Pulpecja spokojnego dnia moze uda Ci się zrobić coś tylko dla siebie i odrazu humor będzie lepszy albo chociaż zjedz cos mega dobrego i słodkiego. Może wtedy będzie ciut lepiejmłoda obudziła się, pożegnała z rodzenstwem uśmiechami, pokręciła się jeszcze trochę i nagle położyla główkę i zasnęła, kochana jest.
A lody z lidla, orzechowe z kawalkami orzechów wloskich. Pyyszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 07:50
Amberla, małaMyszka, Migotkaa, aaaaga, jesslin87, Weridiana, Martucha86, Maniuś, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla, chętnie bym poszla na zakupy, ale w większości sklepów jest problem, żeby się poprzeciskać z wózkiem. Nawet ostatnio do pepco nie moglam wejść z wózkiem, dobrze że bylam ze starszą córką, to powozila małą. Bezsensownie stawiają te stojaki i półki. Moja z wózka wyrośnie, albo przesiądzie się na mniejszy, ale co mają powiedzieć ludzie na wózkach inwalidzkich? Wkurza mnie to. Pozostaje mi kaufland albo biedronka
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Amberla, zrob porzadek z ta przychodnia, mnie tez wnerwia takie oszustwo. Gdyby chociaż mili byli...
Amberla, od dzisiaj tydzien wloski w Lidlu
U mnie nie najgorzej, o 10 sie przebudzil, maz go ululal, i budzil sie na jedzenie o 23, 2:30, 4:30 i wstał o 7:30. Cale szczescie nie zrobil sobie przerwy w spaniu.
Moj kiedys przewracal się z brzycha na plecy, potem zaprzestał na rzecz przewracania sie z plecow na brzuch. I chwyta tylko stopy, do buzi jeszcze ich nie bierze.
Tomek teraz ma faze na udawanie Kalisza. Nabiera powietrze w pluca, wypycha klatke do przodu, cofa glowe, opuszcza brode i robi mu sie 8 podbrodkow. A potem sie chirchra z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 08:31
lys, jesslin87, Martucha86, Weridiana, mamasia, zabka11, Zetka, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dzień doberek jestem:)
Wczoraj juz nie pisałam posta z tel drugi raz jak mi sie skasowało..
Amberla, zrób z nimi porządek, niech sobie nie myślą, że tak można bezkarnie.. a baba jakieś chamidło, o jak ja takich nie cierpie!
Pamiętacie jak kurier kiedyś mi łaskę robił, że wózek mi wyniesie jak kupiłam? Teraz czasem przyjeżza to dzień dobry, do widzenia , skarga na niego poszła..
Myszka, kurde pokasowałam z olx co sprzedałam bo bym Ci pokazała orientacyjnie, ja robiłam tak": jeżeli było to ciuszki z odzysku to sprzedawałam po 2 zł za szt., rzeczy noiwe które ja kupowałam to np body na dł rekaw, kaftaniki, bluzeczki po 8 zł sprzedawałam, jak dasz za wysoką cenę to nie pójdzie bo doliczając przesyłkę za pojedynczą rzecz to sie nie kalkuluje,małaMyszka, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja lody o mniam, zjadła bym
Psioszka mój też taki, ż enie można go zostawić, kiedys po południu spi w łóżeczku, obudził się i słyszę woła " eeeej" przychodzę a on nogi na łózeczku wystawione u góry i zadowolony, kiedyś go zostawiłam w bujaku niechcący bez zapięcia w kuchni, zmywałam naczynia obracam się a tu dupa prawie na podłodze
\
Ale teraz coś ustał z obrotami, w sumie się nie dziwię bo cięzką dupkę ma
Agata ale super:) Hubercik super chłopczyk:)
Niecierpliwa tak właśnie myślałam, że ta siatka to będzie bez szału, w sumie nie wiem jak ja bym się zachowała jak by mi ktoś włożył takie coś do buzi, chyba miałabym odruch wymiotny..
Lys, cieszę się razem z Tobą, mam nadzieję, że niunia bedzie miała teraz tylko dobry humor:)jesslin87, lys lubią tę wiadomość