SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a mój dzieć ma dziś dzien żygacza ulewacza
nie wiem czy to efekt wczorajszego szczepienia czy co :/ehh nigdy az tyle tego nie bylo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaa z rozszerzaniem to chyba ja robiłąm całkiem inaczej niz reszta:
podałam marchewkę 2 dni, potem do marchewki dodałam ziemniaka i tak 3 dni, do marchewki i ziemniaka dodałam dynie i tak 3 dni, potem dodałam pietruszkę i tak 3 dni, potem dodałam kalafiora i tak 3 dni, i miał Szymko coraz to bardziej warzywną zupe haha:) w każdym bądź razie nic mu się nie działo:)
A dzis ma marchewka, pietruszka, kalafior, dynia ryż i cielęcina:)Weridiana, jesslin87, Laura, mamasia, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Weridiana nie bardzo bo mięso mam właśnie zamrożone w takich malutkich porcjach:)
No tak prawda
dlatego staram się aby z naszego jedzenia Emma tez coś mogła dostać np ziemniaka, rosolek , sloiczki obiadki nie bardzo jej podchodzą , zależy który lubi za to owoce -
Aaa wiecie co, zgrzeszyłam dziś haha, przechodze koło cukierni a tam na tablicy - świeża chałka -2,90 zł, no to weszłam i mam ja w domu, zjadłam kawałek do kawy, pewnie zjem na snaidanie, nosz kurde że tez po drodze mam ta cukiernieeee
A chyba widziałam gdzies od 7 miesiąca pomidorową w słoiczku ha, mam taki sok domowej roboty pomidorowy robiony:)Laura, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Coś chciałam...
Aaaaaaaaa ulewanie słyszałam, że do 6 miesiąca może być non stop.
Mam dzisiaj wychodne - idę do biedry po pieluchy i chusteczki nawilżane.
Ofka to co zaczynamy od kleiku ryżowego czy kukurydzianego, będę w biedzie to kupię od razu może0na88 lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:a mój dzieć ma dziś dzien żygacza ulewacza
nie wiem czy to efekt wczorajszego szczepienia czy co :/ehh nigdy az tyle tego nie bylo
Czasem nawet po drzemce potrafi rzygnąćAska87 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Aaa wiecie co, zgrzeszyłam dziś haha, przechodze koło cukierni a tam na tablicy - świeża chałka -2,90 zł, no to weszłam i mam ja w domu, zjadłam kawałek do kawy, pewnie zjem na snaidanie, nosz kurde że tez po drodze mam ta cukiernieeee
A chyba widziałam gdzies od 7 miesiąca pomidorową w słoiczku ha, mam taki sok domowej roboty pomidorowy robiony:)
Migotka, pocieszę Cię, codziennie jem albo bułkę słodką albo chałkę. I co najgorsza nie samą, tylko z białym serem i dżemem:) Jak wiem, że nie będę wychodzić z domu to kupuję "na zapas" i mrożę. Potem rozmrażam, kroję w kromki i podsmażam na pateli z masełkiem. I do tego Inka. Pychaaaaa:)Migotkaa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:Coś chciałam...
Aaaaaaaaa ulewanie słyszałam, że do 6 miesiąca może być non stop.
Mam dzisiaj wychodne - idę do biedry po pieluchy i chusteczki nawilżane.
Ofka to co zaczynamy od kleiku ryżowego czy kukurydzianego, będę w biedzie to kupię od razu możemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Właśnie mirage kupiłam Emmie bo był przeceniony i tak jakiś czas wozilam a teraz gondola. Ale mam go w samochodzie. Lekki , łatwo się składa, można rozłożyć na płasko, nie wiem jak sprawdzą się szelki zobaczymy . zacina to fajna sprawa, ma okienko więc mozma podważalny plus mianowicie tacka - jak dziecko podrosnie można włożyć butelkę , snacka itp. Cena przystępna
dostałam od koleżanki spacerowke McLarena , rzeczywiście leciutka, dobrze się prowadzi i składa jak typowa parasolka ale nie mogę rozłożyć oparcia jak w graco zupełnie na płasko, za to ma lepsze pasy pięcio punktowe. Dwie rączki czego nie lubię ale można prowadzić jedną ręką, fajne koła i widać że solidny wyrób bo używana była 4 lata i nic nie odpadłoa i plusem jest buda daszek który można nasunac bardzo nisko , jak jest wiatr lub deszcz zacina. Ma okienko więc można obserwować dziecko. Cena dość wysoka.
Pochwalę się że dzisiaj dostałam okres pierwszy po porodzie.
Ofka ty opisywalas film pokój ? O porwanej dziewczynie? Jaki to film. Pokój sciagnelam ale jeszcze nie widziałamWeridiana lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Właśnie mirage kupiłam Emmie bo był przeceniony i tak jakiś czas wozilam a teraz gondola. Ale mam go w samochodzie. Lekki , łatwo się składa, można rozłożyć na płasko, nie wiem jak sprawdzą się szelki zobaczymy . zacina to fajna sprawa, ma okienko więc mozma podważalny plus mianowicie tacka - jak dziecko podrosnie można włożyć butelkę , snacka itp. Cena przystępna
dostałam od koleżanki spacerowke McLarena , rzeczywiście leciutka, dobrze się prowadzi i składa jak typowa parasolka ale nie mogę rozłożyć oparcia jak w graco zupełnie na płasko, za to ma lepsze pasy pięcio punktowe. Dwie rączki czego nie lubię ale można prowadzić jedną ręką, fajne koła i widać że solidny wyrób bo używana była 4 lata i nic nie odpadłoa i plusem jest buda daszek który można nasunac bardzo nisko , jak jest wiatr lub deszcz zacina. Ma okienko więc można obserwować dziecko. Cena dość wysoka.
Pochwalę się że dzisiaj dostałam okres pierwszy po porodzie.
Ofka ty opisywalas film pokój ? O porwanej dziewczynie? Jaki to film. Pokój sciagnelam ale jeszcze nie widziałamWeridiana lubi tę wiadomość