SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie nie wytrzymam do wakacji, ale tak sobie obmyśliłam, akurat skończę pracować i nie będzie problemu co z synkiem w wakacje
Ale zobaczymy
A tutaj moja dzidzia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d38eba359d3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b2bd70e83d8.jpgzabka11, 5ylwia, sylwucha89, niecierpliwa, Maniuś, Cassie, 0na88, Aga89, mamasia, magda sz, Katarka, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
ja tez mam czasem problem z umyciem zębów - odruch wymiotny się zdarza:-(
ja tez ostatnio zajrzałam do lumpeksu w tym celu, ale niestety nic nie upolowałam.
nie wiem jak wy, ale ja chyba muszę sobie kupić kurtkę zimową....moja obecna jest na mnie już trochę za wąska...hmmmm jak mnie nieraz wybałuszy po południu to nie mogę suwaka zasunąc....
a jeszcze pewnie do końca marca w zimówkach bedziemy chodzic....
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wózek będziemy szukać jakiegoś lekkiego.. Będę musiała go wnosić na 3 piętro
więc myślałam o czymś takim:
http://www.jane.pl/jane2010/wozki/wozki_muum.html
Na razie to takie wstępne rozeznanie… Będziemy rozglądać się jakoś bliżej lata
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Żabko, nie nie pytałam
U tego samego doktora byliśmy z synkiem i mówił dopiero koło 20 tygodnia
Ale mam wizytę 26.02 u swojego gina to będzie 15 tydzień, więc może coś będzie widać
Z wózkiem też jeszcze nie wiemChciałabym lekki i ze skrętnymi kołami przednimi i żeby później spacerówka była funkcjonalna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:40
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja tez mam wizytę 26.02
lekarka mi powiedziała ze juz wtedy bedziemy wiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynkamoja córeczka juz nie moze sie tej wizyty doczekac
co do wózka to ja musze tez miec lekki, mieszkam na 3 pietrze, ale chyba bedę znosić do piwnicy i tylko w nosidełku wnosic dzidzię na górę.
ale ważne dla mnie tez, aby fajnie sie składał do auta i nie zajmował poł bagażnika.
Zetka, psioszka11, mamasia, małaMyszka, maaadzik1207 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:ja tez mam wizytę 26.02
lekarka mi powiedziała ze juz wtedy bedziemy wiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynkamoja córeczka juz nie moze sie tej wizyty doczekac
co do wózka to ja musze tez miec lekki, mieszkam na 3 pietrze, ale chyba bedę znosić do piwnicy i tylko w nosidełku wnosic dzidzię na górę.
ale ważne dla mnie tez, aby fajnie sie składał do auta i nie zajmował poł bagażnika.
To superNa którą masz? Ja 16:45
To może i u mnie będzie widać
Co do wózka, to mam podobne wymagania do Twoich. Jeszcze dobrze żeby można było w stelaż wpiąć fotelik samochodowyAle tak w ogóle to jestem nie na czasie z wózkami i kompletnie nie wiem co jest tarez na rynku. A nie chce też ogromnej kwoty wydawać.
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja mieszkam na 4 pietrze bez windy. Na parterze raz, ze malo miejsca a dwa strach zeby nikt nie zajumal. Ja nie wiem dokladnie jaka marka, ale wiem, ze chce wozek 3w1, gleboki, spacerowka, fotelik
U mnie to samo, windy brak, na dole nie ma gdzie zostawić.. Więc wynalazłam ten jane mumm.. Fajnie się składa: https://www.youtube.com/watch?v=SwsyltMSHWc
Tylko jaka jest jakość tego wózka? itp. Trzeba będzie poczytać i porównać z innymimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas roszicensie zadeklarowali ze kupia wozek,a drudzi ze kupia mebelki
Wozek mi sie podoba bebetto silvia 202 na bialym stelazu,cudo:)
Ale wiadomo,jeszcze bedziemy ogladac w sklepach zeby popatrzyc na zywo:)psioszka11, futuremama, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa - tez chce 3w1
zetka- ja mam na 16:30cod o wózka to koniecznie musi miec tą opcje wpinania fotelika w stelaż - to duże ułatwienie nawet podczas zakupów. i cenę do przełknięcia
ja tez nie jeste na topie jesli chodzi o akcesoria dla dzieci - córcia ma 9 lat, zatem przez ten czas wiele sie zmienilo. zresztą urodziłam ją nie w PL, wiec kompletnie nie wiem co jest na polskim rynku:-)
trzeba bedzie sie "wdrożyć"Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A mi mamusia ugotowała żurek z kiełbaską i wiecie co- jestem już po 2 talerzach, bo nie mogłam się opanować
Ta ciąża to dziwny stan:) 15 lat zup nie jadłam,a teraz wciągam wszystkie nosem hehe.
Ja dalej męczę ogłoszenia.
Co do wózka, to przyjaciółka ostatnio zajęła się wyszukiwaniem modeli,bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia- a ona pod względem funkcjonalności wie,bo ma 2kę dzieci. Z zakupami to poczekamy,ale zastanawiamy się czy nie kupić używanego.
Udanych wizyt i miłego wtorku!Maniuś, 0na88, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mój synek ma 5 lat i 2 mce, więc też już kawał czasu
To będziemy w jednakowym czasie na wizycie
Ale skusiłam się ostatnio na te ubranka lidlowe spodenki i bodziaki, wzięłam po 2 komplety niebieskie i beżowe. Moim zdaniem i dla dziewczynki i chłopca
I dzisiaj zamówiłam kilka rzeczy z 5-10-15
Po tym jak powiedziałam w pracy jakoś mi lżej, stresowało mnie toWięc teraz już nie będę się ukrywała i powoli będziemy coś gromadzić
Łóżeczko mamy, turystyczne też. Kojec też, nianię z monitorem oddechu też, matę edukacyjną teżWięc te większe rzeczy nam odpadają
A z wózkiem będę polegać na Waszych opiniach
)
Maniuś, 0na88, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy wozek mialam 3kolowca Quinny - byl swietny ale ciezki bo to byl wozek przeznaczony do biegania.
Drugi mialam ABC Rodeo - swietny wyglad, lekki jak piorko ale... tylne kola maja jakas wade ze zaczynaja sie dziwnie wyginac.
Teraz mam juz wozek na oku, czy go kupie raczej tak na 99%
A mnie znowu zgaga dopadla i to po migdalachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Żabko, nie nie pytałam
U tego samego doktora byliśmy z synkiem i mówił dopiero koło 20 tygodnia
Ale mam wizytę 26.02 u swojego gina to będzie 15 tydzień, więc może coś będzie widać
Z wózkiem też jeszcze nie wiemChciałabym lekki i ze skrętnymi kołami przednimi i żeby później spacerówka była funkcjonalna.
trzeba sie zastanowić
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
5ylwia wrote:U mnie to samo, windy brak, na dole nie ma gdzie zostawić.. Więc wynalazłam ten jane mumm.. Fajnie się składa: https://www.youtube.com/watch?v=SwsyltMSHWc
Tylko jaka jest jakość tego wózka? itp. Trzeba będzie poczytać i porównać z innymi
Wiesz co, jak lekki by wozek nie byl nie wyobrazam sobie codziennie tarabanic go na 4 pietro, zwlaszcza w mojej klatce jest tak wasko, do piwnicy tez trudny dostep wiec na prawde bedziemy mieli niezla lamiglowkemałaMyszka lubi tę wiadomość