SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ainer85 wrote:mycha ile dajesz na raz tego słoiczka? bo ja też od soboty dokarmiam i na początku dawałam po 3 łyżeczki, a teraz nie wiem ile dawać, bo mam wrażenie że ona by cały wciągnęła
Dzisiaj Sebastian wyrywał mi łyżeczkę. A teraz dziamka i zasypia.
Miałam iść po opis do przychodni, ale nie chce mi się i jutro tam podejde...
Chyba pada deszcz -
Weridiana wrote:Chyba syna ważniejsza bo kończy szkołę w tym roku ?
oglądam właśnie na tvn style sablewskiej sposób na modę. Kobieta ma pofdobno 40 lat. Nie wierzę normalnie. wygląda na 10-20 lat więcej. Kurde trzeba zadbać o siebie bo nie chcialaby tak wyglądać za parę latWeridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
hej mamuski ,
wczoraj ogladalam film "dwie matki" z halle berry - plakalam jak glupia , mezowi tez widzialam lezka sie uronila ... ja to ryczalam i ciaglam gile
Jutro wybieramy sie z Zosia na caly dzien do Zakopca , bez noclegu - tesciowie sa w gorach wiec pomyslelismy ze wpadniemy . Kocham takie goralskie knajpy z bali.
No chyba ze bedzie tak bardzo zimno , rano sie dowiemy to zostajemy w domumagda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Biorę łyżeczkę do herbaty i przekładam trzy/cztery do miseczki. Wychodzi ok. 1/3 słoiczka, bo jeden gerberek mam na trzy razy.
Dzisiaj Sebastian wyrywał mi łyżeczkę. A teraz dziamka i zasypia.
Miałam iść po opis do przychodni, ale nie chce mi się i jutro tam podejde...
Chyba pada deszcz
cały sloiczek na raz to za duzo, nie? włożyłam jej 3 łyżeczki to wciągnęła nosem i zaczęła beczeć o jeszcze, to jej dołożyłam. i tak została mi 1/3 słoiczka ( mało jej bedzie jutro) ale widziałam po niej że cały tez by zjadła.
ochujam dzisiaj !!! cały dzień beczy, z przerwami na 15 min drzemki. w domu sodoma i gomora. Ide z nią na dwór, bo tam jedynie jest spokój ...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jak wy to robicie, że dzieci wam zjadają całe sloiczki, albo połowę? Specjalnie dzisiaj młodej nie dałam rano piersi, nie jadla od 7 do 11, jak wstala to dostala zupkę i co? Z wielkimi problemami może z trzy - cztery łyżeczki zjadla o ile to można nazwać jedzeniem.
-
ainer85 wrote:cały sloiczek na raz to za duzo, nie? włożyłam jej 3 łyżeczki to wciągnęła nosem i zaczęła beczeć o jeszcze, to jej dołożyłam. i tak została mi 1/3 słoiczka ( mało jej bedzie jutro) ale widziałam po niej że cały tez by zjadła.
ochujam dzisiaj !!! cały dzień beczy, z przerwami na 15 min drzemki. w domu sodoma i gomora. Ide z nią na dwór, bo tam jedynie jest spokój ...Pulpecja, Laura, Paula_071, małaMyszka, 0na88, zabka11, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dominiś jak nigdy wciągnął wczoraj cały słoiczek obiadku ziemniaczki z kalerepką i marchewką
ale jak wiosłował tzn łapał mnie za rękę żeby wpychać łyżeczkę nie nadążyłam nabierać
Martucha86, zabka11, Weridiana, jesslin87, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:5ylwia a to mleko z kleikiem z butelki dawałaś czy łyżeczką? Twój pokarm czy mm?
Wiecie dlaczego zalecane jest żeby kleik jeść łyżeczką? -
Pulpecja, to ja dzis moja tez'przetrzymalam, a w zasadzie to sama sie przetrzymala, bo spala od 9.30 do 10.45 i wciagnelatduzty sloik jedna dziurka.
Pojadla, humor idealny, wiec wybralam sie na spacer, ktory trwal 20 minut od samego poczatku do konca histeria taka, ze ludzie sie ogladali, wiec nawrot na sygnale i do domu. Nawet kokardke mi zerwala z wozka. Myslalam, ze moze bylo jej goraco, bo chociaz miala tylko body i bluze i spodenki to jednak ten spiwor grzeje, ale dobrze bylo tylko jak ja nioslam na 4 pietro, w domu godzinna histeria. Posmarowalam dziasla pomoglo tylko na chwile, choc nie sadze, ze to bylo to. W koncu podalam ibum, chociaz to tez bylo nie lada wyzwanie, bo az sie nim krztusila, w koncu zasnela, ale az sie boje co bedzie jak wstanie.mamasia lubi tę wiadomość
-
Moja musi byc bardzo glodna zeby zjadla caly sloiczek , teraz to czekam az zacznie marudzic , kwekac o jedzenie wtedy ja sadzam i wtedy je ladnie.
Zazwyczaj czekalam ok 2 godzin od ostatniego posilku ale to loteria, raz jadla , raz 3 lyzeczki i wywalalam wszystko.
Juz nie daje jej po lyzeczce na sprobowanie nowej rzeczy , daje kolejne sloiczki wczoraj cala cielecina , dzis krolik.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jak robilas pomidorowa??
tak jak zwykła zupe, marchewka, pietruszka, seler, ziemniak, troszke kalafiora tylko w połowie gotowania dolałam trche soku pomidorowego, juz wiem ze za duzo, dlatego dorzuciłam pare kostek dyni, noi oczywiscie dorzuciłam cielecinke, dobra jak nie wiem, sama bym taka zjadłaWeridiana, zabka11, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość