SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana jak ja śpie z małą tak jak dziś np. to ona całą noc chce ssać cyca, kręci się i go szuka, co się plecami odwróce to czuje na łokciu jej czuprynę.. W łóżeczku dłużej sama pośpi bo nie szuka ciągle cyca. Dziś miałam z 10 karmień w nocy jak nie więcej, jestem zombie
są na alieexpre jakieś sztuczne cycki do karmienia?
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Dziewczyny , a może wasze dzieci potrzebują jednak bliskości w nocy, przytulenia i dlatego tak się wybudzaja. Nie namawiam nikogo aby spał z dzieckiem , po prostu u mnie to działa
Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotka sam sobie zrobił to mu smakowało zapewne
na dziś ma drugą
a ja mam udka pieczone
hehe ja tylko zostawiłam kartke bo do sklepu poszłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65696ddfc3d6.jpg
edit: inaczej by nie wiedział jak upiecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 09:46
Maniuś, zabka11, małaMyszka, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Migotka sam sobie zrobił to mu smakowało zapewne
na dziś ma drugą
a ja mam udka pieczone
hehe ja tylko zostawiłam kartke bo do sklepu poszłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65696ddfc3d6.jpg
edit: inaczej by nie wiedział jak upiecPaula_071, niecierpliwa, lys, 0na88, Weridiana, zabka11, małaMyszka, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka oby do emerytury
hehe mi jeszcze zostały 33 lata... to więcej niz mam. Tylko żeby te nasze emerytury były jak niemieckie...to sobie można podróżować a za polskie to raz na rok do Ciechocinka.
Haha, myslisz, ze pojdziesz na emeryture w wieku 60lat? Ja sie nastawiam na 70-75.Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja czasem śpię z małą. Jak ma gorszy dzień i tego potrzebuje. Wtedy cała noc trzyma na mnie rączkę. Zazwyczaj nad ranem laduje u nas w łóżku. U nas to jest kwestia tego ze mało je na raz. Tak mysle przynajmniej. Jak zjadła 70 ml to śpi 3 godz. Raz zjadła wieczorem 150 to spala 6, ale to się prawie nie zdarza żeby tyle zjadła.
-
Co do pracy. To nie zawsze jest tak, że dobrze tan gdzie nas nie ma. Mój mąż, moje siostry i szwagier LUBIĄ swoją pracę. Nie sadza ze gdzie indziej lepuej.Oczywiście dostrzegają minusy ale nie zmieniliby na inna. Chyba, że mieliby robić to samo za lepszą kasę; )
-
aaaaga wrote:O kurde moj wciąga 200 ml zarlok
aaaaga lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Co do pracy. To nie zawsze jest tak, że dobrze tan gdzie nas nie ma. Mój mąż, moje siostry i szwagier LUBIĄ swoją pracę. Nie sadza ze gdzie indziej lepuej.Oczywiście dostrzegają minusy ale nie zmieniliby na inna. Chyba, że mieliby robić to samo za lepszą kasę; )
Weridiana, 5ylwia, aaaaga, jesslin87, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja też czekam na wiosnę jak na wybawienie
Teraz jestem tak zmęczona, że szkoda gadać. No i ta pogoda, dziś u nas pada deszcz
U nas nocka standardowa ale od kilku dni budzi się przed 6śpi od 19.30 - 20. Pobudek w nocy nie liczę ale śpimy razem bo inaczej bym była chyba zombie.
Amberla gratuluję wagi, pochwal się czym tuczysz swoją pannicę
Ja swoją pracę lubię. Tylko szef psuje jej urokichoć czasem chciałabym mieć taką robotę, że zamykam drzwi i do widzenia. A tak ciągłe dokształcanie, odpowiedzialność, czasem w nocy budzę się i myślę czy aby na pewno coś dobrze zrobiłam itp. Ale wiedziały gały co brały
jesslin87, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Ze 2 razy w życiu zdarzyło się jej zjeść 180 ml. Ale je dość często. w dzień udało mi się wypracować, że je co 2,5-3 godz. Jak jest awantura to dostaje wcześniej, a czasem wytrzyma dluzej.Karmie głównie moim mlekiem. I i tak jest na 97 centylu.
To tak jak Lily malo ale czesto z tym ze w dzień 2,5h to max maxow bo najczesciej je co 1.5h.