X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz jest spokojny nigdy sie nie poklocilismy. Mimo ze ja mialam kiedys wybuchowy charakter i mojego pierwszego meza nie raz po gebie drapalam pazurem. Enyłej. Jak go pytam co bys zrobil jakbym Cie zdradzila to zawsze ze stoickim spokojem mowi: zabilbym Ciebie a potem jego. A potem poszedlbym sieziec.

Pulpecja, magda sz, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ofka dlatego zakonczylam rozmowe bo myslalam ze wybuchne smiechem za te porownanie, a to mialabyc powazna rozmowa.
    No ja bym na bank jebla smiechem. Albo bym odpowiadala chyba Ty!!!!;))

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Ofka haha, a to nie trzeba mieć wygladu na ta miss nie? to się nadaje bo ja lubie czasem przypała zrobic haha
    Oczywiscie ja bym wygrala ale nie startuje to macie szanse;)))

Paula_071, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem siedzimy z męzem przed tv i cos mówie do niego a on co chwila "co, co", to mu mówię ej sory nie obraź się ale co Ty kurwa głuchy jesteś co tak co chwilę " co, co", to mi mówi że pewnych rzeczy woli nie słyszeć, za chwilę mówi mi co na kolację a ja " co" haha

Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny, czy któraś spotkała się z nietolerancja glutenu u niemowlaka? siostra podejrzewa u córki, czy to idzie w parze ze skazą białkowa?
    Celiaklia tak? To nie za wczesnie? Wiem ze moja siostra podejrzewala u corki i nakierowalo ja tylko to ze nie przybierala...tyle wiem...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Moj maz jest spokojny nigdy sie nie poklocilismy. Mimo ze ja mialam kiedys wybuchowy charakter i mojego pierwszego meza nie raz po gebie drapalam pazurem. Enyłej. Jak go pytam co bys zrobil jakbym Cie zdradzila to zawsze ze stoickim spokojem mowi: zabilbym Ciebie a potem jego. A potem poszedlbym sieziec.
    Mój mi powiedział, ze byłoby mu bardzo przykro i byłby smutny. To mi wystarczy. Ja też mam okropnie wybuchowy charakter, mój syn się już nawet przyzwyczaił, ze mamusia jak wchodzi na obroty to jest szybki armagedon, a potem wszystko wraca do normy. A co najlepsze, już od wielu osób słyszalam, ze sprawiam wrażenie osoby bardzo spokojnej, wręcz flegmatycznej :-)

201508091565.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh no konkretny gosc z Twojego meza :) cicha woda hehe. Ja sie zapytalam nie dal bys w ryj jakby Maja miala takiego meza jak Ty? Patrzylbys sie ze spokojem ze corka cierpi? Jakal sie, po czym stwierdzil ze jakby mial taka corke jak ja to nie. Takze kochane mam juz dwojke dzieci Maje i Marusia tylko ten moj synek wyrosniety i starszawy, nawet oswialy powiem. Rece opadaja i wszystko mi opadlo jak go chwile posluchalam.

małaMyszka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka ona po kilku próbach wprowadzania glutenu miała histeryczne noce, jej córa za 2 dni kończy 7 miesięcy

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ofka, trzecia historia mnie rozwaliła.
    A jeśli chodzi o siostrę... chyba jj jednak czegoś w związku brakuje, skoro nie ustaje w poszukiwaniach?
    W glowie jej klepki brakuje. Dla mnie to ona moze z autobusem arabow sie puscic ale na chuj karuzele dzieciom robi. Jest tatus nie ma jest nie ma.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Ofka ona po kilku próbach wprowadzania glutenu miała histeryczne noce, jej córa za 2 dni kończy 7 miesięcy
    No to chyba to...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    W glowie jej klepki brakuje. Dla mnie to ona moze z autobusem arabow sie puscic ale na chuj karuzele dzieciom robi. Jest tatus nie ma jest nie ma.
    No jak są dzieci to niestety sytuacja jest bardziej skomplikowana :-(

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i właśnie słabo przybiera..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Heh no konkretny gosc z Twojego meza :) cicha woda hehe. Ja sie zapytalam nie dal bys w ryj jakby Maja miala takiego meza jak Ty? Patrzylbys sie ze spokojem ze corka cierpi? Jakal sie, po czym stwierdzil ze jakby mial taka corke jak ja to nie. Takze kochane mam juz dwojke dzieci Maje i Marusia tylko ten moj synek wyrosniety i starszawy, nawet oswialy powiem. Rece opadaja i wszystko mi opadlo jak go chwile posluchalam.

Przemysl tego muchomora. Ja Cie wybronie.

magda sz, 5ylwia, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    No Siostra Ofki jest dobra agentka, nie ma rutyny :)
    Wierz mi to ulamek tego napisalam co wyprawia.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej idę spac bo mnie trąca po tym ciepłym winie, ale cooo tam jak ma pomoc schudną c to bed epic codziennie haha, zartuje lubie sie lampke napić wieczorem a dziś chcialam sie zagrzac:)
    dobrej nocy mamusie:)

Pulpecja, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa ze sliniakami to zaczęłam używać tych materiałowych tylko do śliny ;-) a do karmienia ceratkowy z ikea :-)

jesslin87 lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Wierz mi to ulamek tego napisalam co wyprawia.

Ofka a rozmawialas z siostrą o wpływie jej zachowania na dzieci ? Może ktoś jej musi tak solidnie sprawę naswietlic , czasami ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo krzywdzą swoje dzieci, myślą że są malutkie i nic nie rozumieją.

A czasami wiedzą a mają to w d...tak też niestety bywa :-(

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana, ja juz jestem wyspana. Julka chyba wkroczyla w kolejny level doroslosc, bo wczoraj znowu wypadla jej popoludniowa drzemka, ale na szczescie zasnela o 19.30 i nie bylo pobudek do tej pory. Niestety bez placzu przy wieczornym usypianiu sie nie obylo, jak jest juz padnieta to od 2 dni nie ma mowy, zeby ja wlozyc do lozeczka, na szczescie wczoraj to trwalo zaledwie pare minut i sytuacje opanowal maz. Tak jak mowilam dotankowalam ja na spiocha o 22 i do tej pory nie obudzila sie na jedzenie, tak9e Julka zaczyna dbac o linie ;)

Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i zglaszam kandydature Amberli jako Miss nadrabiania belly, w tej kategorii tez Zabka moglaby startowac, ale ona jest miss perfekcyjnego domu, a dwie korony to by ja moglo rozleniwic :D

Amberla, Martucha86, Pulpecja, apaczka, aaaaga, Weridiana, Paula_071, Laura, lys, Maniuś, 5ylwia, Katarka, jesslin87, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhaha ;) i nadrabiam dalej żeby nie bylo ;)
    I melduje - kaszka działa. Z 3 karmien zeszłam do 1! A myślę że i to przejdę i Będzie jedno tylko nad ranem. Teraz karmie drugi raz ale nie dlatego że chciała ale na spiocha bo mąż wstał i pojechal do pracy a ja chciałam żeby mała mi się nie obudziła ( bo przy okazji by obudziła Paule) i spala przynajmniej do 8;) i muszę zamówić rolety do naszej sypialni to nie będę musiała się na dół przenosić gdzie ciemno żeby spala ;)
    No i mała wazona ze mną wczoraj wieczorem waży: 6700... Wiec 700 gram a miesiąc minie dopiero 29;) to się zdziwi Pani doktor 9 lutego na Szczepieniu bo może dobijemy do 900 gram. W dokładnie takim samym okresie miesiąc wcześniej było tylko 350 gram. A i tak dalej jest drobna -10 centyl. A.wzrost ok 67-68 cm ;) opłaciło się Rozszerzenie diety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 06:57

apaczka, Pulpecja, Weridiana, Migotkaa, Paula_071, Laura, lys, 0na88, Maniuś, jesslin87, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

‹‹ 3126 3127 3128 3129 3130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ