SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maz jest spokojny nigdy sie nie poklocilismy. Mimo ze ja mialam kiedys wybuchowy charakter i mojego pierwszego meza nie raz po gebie drapalam pazurem. Enyłej. Jak go pytam co bys zrobil jakbym Cie zdradzila to zawsze ze stoickim spokojem mowi: zabilbym Ciebie a potem jego. A potem poszedlbym sieziec.
Pulpecja, magda sz, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem siedzimy z męzem przed tv i cos mówie do niego a on co chwila "co, co", to mu mówię ej sory nie obraź się ale co Ty kurwa głuchy jesteś co tak co chwilę " co, co", to mi mówi że pewnych rzeczy woli nie słyszeć, za chwilę mówi mi co na kolację a ja " co" haha
Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Dziewczyny, czy któraś spotkała się z nietolerancja glutenu u niemowlaka? siostra podejrzewa u córki, czy to idzie w parze ze skazą białkowa?
-
Ofka wrote:Moj maz jest spokojny nigdy sie nie poklocilismy. Mimo ze ja mialam kiedys wybuchowy charakter i mojego pierwszego meza nie raz po gebie drapalam pazurem. Enyłej. Jak go pytam co bys zrobil jakbym Cie zdradzila to zawsze ze stoickim spokojem mowi: zabilbym Ciebie a potem jego. A potem poszedlbym sieziec.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Heh no konkretny gosc z Twojego meza
cicha woda hehe. Ja sie zapytalam nie dal bys w ryj jakby Maja miala takiego meza jak Ty? Patrzylbys sie ze spokojem ze corka cierpi? Jakal sie, po czym stwierdzil ze jakby mial taka corke jak ja to nie. Takze kochane mam juz dwojke dzieci Maje i Marusia tylko ten moj synek wyrosniety i starszawy, nawet oswialy powiem. Rece opadaja i wszystko mi opadlo jak go chwile posluchalam.
małaMyszka, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ofka, trzecia historia mnie rozwaliła.
A jeśli chodzi o siostrę... chyba jj jednak czegoś w związku brakuje, skoro nie ustaje w poszukiwaniach? -
magda sz wrote:Heh no konkretny gosc z Twojego meza
cicha woda hehe. Ja sie zapytalam nie dal bys w ryj jakby Maja miala takiego meza jak Ty? Patrzylbys sie ze spokojem ze corka cierpi? Jakal sie, po czym stwierdzil ze jakby mial taka corke jak ja to nie. Takze kochane mam juz dwojke dzieci Maje i Marusia tylko ten moj synek wyrosniety i starszawy, nawet oswialy powiem. Rece opadaja i wszystko mi opadlo jak go chwile posluchalam.
Przemysl tego muchomora. Ja Cie wybronie.magda sz, 5ylwia, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ej idę spac bo mnie trąca po tym ciepłym winie, ale cooo tam jak ma pomoc schudną c to bed epic codziennie haha, zartuje lubie sie lampke napić wieczorem a dziś chcialam sie zagrzac:)
dobrej nocy mamusie:)Pulpecja, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Wierz mi to ulamek tego napisalam co wyprawia.
Ofka a rozmawialas z siostrą o wpływie jej zachowania na dzieci ? Może ktoś jej musi tak solidnie sprawę naswietlic , czasami ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo krzywdzą swoje dzieci, myślą że są malutkie i nic nie rozumieją.
A czasami wiedzą a mają to w d...tak też niestety bywa -
Witam sie z rana, ja juz jestem wyspana. Julka chyba wkroczyla w kolejny level doroslosc, bo wczoraj znowu wypadla jej popoludniowa drzemka, ale na szczescie zasnela o 19.30 i nie bylo pobudek do tej pory. Niestety bez placzu przy wieczornym usypianiu sie nie obylo, jak jest juz padnieta to od 2 dni nie ma mowy, zeby ja wlozyc do lozeczka, na szczescie wczoraj to trwalo zaledwie pare minut i sytuacje opanowal maz. Tak jak mowilam dotankowalam ja na spiocha o 22 i do tej pory nie obudzila sie na jedzenie, tak9e Julka zaczyna dbac o linie
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aaa i zglaszam kandydature Amberli jako Miss nadrabiania belly, w tej kategorii tez Zabka moglaby startowac, ale ona jest miss perfekcyjnego domu, a dwie korony to by ja moglo rozleniwic
Amberla, Martucha86, Pulpecja, apaczka, aaaaga, Weridiana, Paula_071, Laura, lys, Maniuś, 5ylwia, Katarka, jesslin87, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Buhaha
i nadrabiam dalej żeby nie bylo
I melduje - kaszka działa. Z 3 karmien zeszłam do 1! A myślę że i to przejdę i Będzie jedno tylko nad ranem. Teraz karmie drugi raz ale nie dlatego że chciała ale na spiocha bo mąż wstał i pojechal do pracy a ja chciałam żeby mała mi się nie obudziła ( bo przy okazji by obudziła Paule) i spala przynajmniej do 8;) i muszę zamówić rolety do naszej sypialni to nie będę musiała się na dół przenosić gdzie ciemno żeby spala
No i mała wazona ze mną wczoraj wieczorem waży: 6700... Wiec 700 gram a miesiąc minie dopiero 29;) to się zdziwi Pani doktor 9 lutego na Szczepieniu bo może dobijemy do 900 gram. W dokładnie takim samym okresie miesiąc wcześniej było tylko 350 gram. A i tak dalej jest drobna -10 centyl. A.wzrost ok 67-68 cmopłaciło się Rozszerzenie diety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 06:57
apaczka, Pulpecja, Weridiana, Migotkaa, Paula_071, Laura, lys, 0na88, Maniuś, jesslin87, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość