SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj kuzyn zdradzil ona mu wybaczyla bo córka po 2 latach znowu zdradzil z tym ze juz grubo bo zrobil dziecko innej odszedl do niej wzielu rozwod on ulozyl sobie zycie z ta laska maja już drugie dziecko a ona zostala z córka i nie moze stworzyć zwiazku na dłużej
Ja zdrady bym nie wybaczyla tak jak Magda pisze brzydzilabym sie
Moja przyjaciolka tez sie wypalila w małżeństwie oddalali sie od siebie on nic w domu nie robil przesiadywal u kumpla na wodeczce na xboxie obwinial ja ze przez nią stracil prace ( za jej namowa zmienil stanowisko i byly redukcje o go zwolnili ) i ciagle jakies klotnie zero sexu zaczeli sie mijac ktos sie obok niej pojawil okazal zainteresowanie po prostu po ludzku zaczal zauwazac w niej kobiete sluchal jej i sie zapomniala przyznala sie on wybaczyl ( swiety nie byl przed slubem straszny flirciarz ) ale co chwile ja karze za to docinki glupie teksty awantury o pierdoly godzila sie ma to przez kilka miesiecy teraz powiedziala dosyc bo on sie nie zmienil a rozmawiali o tym dlaczego tak sie stalo czego oczekuja od siebie co chcieliby zmienic do tego od 8 miesiecy siedzi w domu bez pracy i nic nie robi nadal przesiaduje u kumpla itp a jej potrafi wyslac sms zeby kupila chleb bo na sniadanie nie bedzie ( gdy ona pracuje do 22 on siedzi w domu sklep pod blokiem ) tez bedzie rozwód -
To nie jest historia zdrady, ale głupoty i naiwności:
Moja koleżanka w sierpniu poznała pewnego Syryjczyka (uchodźcę). Od października mieszka u niej. On nie ma pracy, ona go utrzymuje. Co weekend coś robią - skok ze spadochronu, wyjazd do Paryża etc. W przyszłym roku planują ślub... Obym źle oceniała tego człowieka, ale on ma wygodnie, nic nie robi a ma wszystko:(Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa - Zoska dzis wypila 4x 100 ml , ale oprocz tego byla tez jedna kaszka na mleku MM jakies 80 ml , plus sloiczek z cielecinka , plus caly deserek i jakies 60 ml kaszki na wodzie. Kolo 22 pewnie wpadnie butla ze 100 - 120 ml.jeszcze pije kompot z jabłek albo gruszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 20:51
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Dzizas sam hotel na 4 dni egzaminu tylko sniadanie i maz dwa dni bedzie mnie kosztowal tysiac zl kurwa.
Psioszka moge spac u Ciebie?)
A swoja droga to jak ja dam rade dwa dni bez tego mojego Synia:(((magda sz, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej Babeczki
!
Niedawno wróciłam z ćwiczeń. Młody uśpiony, obiad na jutro zrobiony-elegancko Pan Mąż ogarnął; )!
Boli mnie każda część ciała, bolą miejsca w których nie wiedziałam że są mięśnie; ). Ćwiczę i myślę o wszystkich słodyczach zjedzonych po porodzie. Trzeba się napocic żeby latem walkami nie świecić; )!
Maz tez ostro ćwiczy. Razem raźniej. On chodzi dwa razy w tyg na siłownię a ja dwa razy na fitness. Oby były efekty tej mordęgi; )!
Zastanawiamy się nad obnizeniem łóżeczka bo Młody coraz wyżej unosi nogi i nie jestem spokojna zostawiając go samego chociaż do sidania jeszcze daleko. Sama nie wiem czy to juz ten moment.
Staszek najbardziej lubi obiadek z rybka. Jedynie danie które ładnie zjada.
Ciągle czekamy ma zęba. Oby nie trwało to za długo. Ja jedyneczke miałam w wieku 9 miesięcy a mąż 4.
Co do zdrady. Mój tato miał romans 7 lat temu. To była MASAKRA. Moja siostra najmlodsza miala 5 lat. Wtedy mówiłam Mamie żeby się rozwiodla. Nie zrobiła tego. Przeczekala bo kochała ojca. Dziś są razem. Pewnie spokojnie doczekaja starości. U ojca to było klasyczne "głowa siwieje dupa szaleje ". Moja Mama to wspaniała, mądra i pełna pokory kobieta.
AAA i nie ma dwóch takich samych sytuacji, ludzi, rozwiązań.
Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.
Pozdrowienia dla Dzieciaczków!!
niecierpliwa, Pulpecja, zabka11, Laura, 0na88, AgaSad, Weridiana, apaczka, Paula_071, Maniuś, jesslin87, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, ktore karmia mm pytanie ile mililitrow dobowo zjadaja Wasze dzieci wliczajac w to pokarmy stale???
1x kaszka - ok.120-150ml
deserek - maly sloiczek; czasami cały, czasami połowa.
zupka - ok.150-190ml
woda,sok - ok.50mlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:27
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Ja nie nadrobie.Nie ma szans ani głowy do tego teraz.
Ofka a to w Wałbrzychu masz egzamin?? Nie ma problemu ze spaniem.Coś wymyslimy:)
Ja to się boję już każdej nocy.Jestem tak zmęczona i niewyspana że aż boję się kłaść Bo za chwilę znowu będzie stekal i muszę wstać.
Jutro szczepienie ostatnia dawka wzw.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Pulpecja wrote:http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
widziałyście? w to mogę uwierzyć
ooo coś dla mnieWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ale się zaczytałam w te wszystkie historie o zdradach, że wyssałam z siebie wszystkie soki laktatorem
akurat był też temat o miłości do laktarora.. Ja też nienawidzę!!!
Zdrada złamałaby mi sercena samą myśl mi słabo! Gdyby do tego doszło musiałabym obciąć jaja mojego męża przy samej dupie!
Nie mogłabym z tym żyć, że on i jakaś lafirynda...
magda sz, Aska87, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa mój je 2x 210 i raz 160-180
do tego kaszka na noc mleczno ryżowa - robię 200 ml wody i taka gęsciorną, zupa jakies 150 ml, słoiczek deserku i dziś dziad wypił kilka łyzeczek herbaty, z łyzeczki pił z butelki ani hu hu
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mielismy kolende, jak wszedł ksiądz z ministrantami to Dominis był w lekkim szoku o co kaman? Weszli zaczęli spiewac a on na nich i wtulał się bardziej we mnie hahaha jak to śmiesznie wyglądało
Ja zamiast śpiewać to się z tego smiałam bo to tak smiesznie wyglądało....
Na końcu ksiądz wyciągnął obrazek podał Dominisiowi i wiecie co? On wziął w ręke od księdzaale co zrobił? od razu wepchał do buzi
magda sz, zabka11, Pulpecja, Weridiana, apaczka, Martucha86, Paula_071, Maniuś, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Ja nie nadrobie.Nie ma szans ani głowy do tego teraz.
Ofka a to w Wałbrzychu masz egzamin?? Nie ma problemu ze spaniem.Coś wymyslimy:)
Ja to się boję już każdej nocy.Jestem tak zmęczona i niewyspana że aż boję się kłaść Bo za chwilę znowu będzie stekal i muszę wstać.
Jutro szczepienie ostatnia dawka wzw.
Moj tez steka kweka co pol h;((( -
Duzo jedza Wasze dzieci ja myslalam ze tak raz dziennie cos innego niz piers mu dam. A na razie tylko cyc bo nie wiem co go uczula. Szyjka czerwona.
Chufamex - ma ktoras z Was? Ja zobaczylam i juz chce miec koniecznie. Lubie zdrowe rozne pitka mniam.
Kiedys kolezanka robila mi migdałowe pitko w termimixie i bylo meeega.
Hermionie spodoba sie ten gadzet Hermiona wywluje Cie!jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Dzisiaj mielismy kolende, jak wszedł ksiądz z ministrantami to Dominis był w lekkim szoku o co kaman? Weszli zaczęli spiewac a on na nich i wtulał się bardziej we mnie hahaha jak to śmiesznie wyglądało
Ja zamiast śpiewać to się z tego smiałam bo to tak smiesznie wyglądało....
Na końcu ksiądz wyciągnął obrazek podał Dominisiowi i wiecie co? On wziął w ręke od księdzaale co zrobił? od razu wepchał do buzi
Laura, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość