X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest masakra z tym zatykającym się kanalikiem. Mały znowu mnie ugryzł. Tak nie da się karmić :(( Dziadowskie zęby...

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kuzyn zdradzil ona mu wybaczyla bo córka po 2 latach znowu zdradzil z tym ze juz grubo bo zrobil dziecko innej odszedl do niej wzielu rozwod on ulozyl sobie zycie z ta laska maja już drugie dziecko a ona zostala z córka i nie moze stworzyć zwiazku na dłużej
    Ja zdrady bym nie wybaczyla tak jak Magda pisze brzydzilabym sie
    Moja przyjaciolka tez sie wypalila w małżeństwie oddalali sie od siebie on nic w domu nie robil przesiadywal u kumpla na wodeczce na xboxie obwinial ja ze przez nią stracil prace ( za jej namowa zmienil stanowisko i byly redukcje o go zwolnili ) i ciagle jakies klotnie zero sexu zaczeli sie mijac ktos sie obok niej pojawil okazal zainteresowanie po prostu po ludzku zaczal zauwazac w niej kobiete sluchal jej i sie zapomniala przyznala sie on wybaczyl ( swiety nie byl przed slubem straszny flirciarz ) ale co chwile ja karze za to docinki glupie teksty awantury o pierdoly godzila sie ma to przez kilka miesiecy teraz powiedziala dosyc bo on sie nie zmienil a rozmawiali o tym dlaczego tak sie stalo czego oczekuja od siebie co chcieliby zmienic do tego od 8 miesiecy siedzi w domu bez pracy i nic nie robi nadal przesiaduje u kumpla itp a jej potrafi wyslac sms zeby kupila chleb bo na sniadanie nie bedzie ( gdy ona pracuje do 22 on siedzi w domu sklep pod blokiem ) tez bedzie rozwód

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jest historia zdrady, ale głupoty i naiwności:
    Moja koleżanka w sierpniu poznała pewnego Syryjczyka (uchodźcę). Od października mieszka u niej. On nie ma pracy, ona go utrzymuje. Co weekend coś robią - skok ze spadochronu, wyjazd do Paryża etc. W przyszłym roku planują ślub... Obym źle oceniała tego człowieka, ale on ma wygodnie, nic nie robi a ma wszystko:(

Weridiana lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje ze jednorazowy skok w bok, pod wpływem i w trakcie jakiegoś kryzysu mogłabym wybaczyć. Najmniejsze zaangażowanie emocjonalne nie. I wtedy pocałunek byłby o jeden most za daleko.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - Zoska dzis wypila 4x 100 ml , ale oprocz tego byla tez jedna kaszka na mleku MM jakies 80 ml , plus sloiczek z cielecinka , plus caly deserek i jakies 60 ml kaszki na wodzie. Kolo 22 pewnie wpadnie butla ze 100 - 120 ml.jeszcze pije kompot z jabłek albo gruszek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 20:51

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas sam hotel na 4 dni egzaminu tylko sniadanie i maz dwa dni bedzie mnie kosztowal tysiac zl kurwa.

Psioszka moge spac u Ciebie?:))

A swoja droga to jak ja dam rade dwa dni bez tego mojego Synia:(((

magda sz, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka,a kiedy masz ten egzamin??

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)!

Niedawno wróciłam z ćwiczeń. Młody uśpiony, obiad na jutro zrobiony-elegancko Pan Mąż ogarnął; )!
    Boli mnie każda część ciała, bolą miejsca w których nie wiedziałam że są mięśnie; ). Ćwiczę i myślę o wszystkich słodyczach zjedzonych po porodzie. Trzeba się napocic żeby latem walkami nie świecić; )!
    Maz tez ostro ćwiczy. Razem raźniej. On chodzi dwa razy w tyg na siłownię a ja dwa razy na fitness. Oby były efekty tej mordęgi; )!
    Zastanawiamy się nad obnizeniem łóżeczka bo Młody coraz wyżej unosi nogi i nie jestem spokojna zostawiając go samego chociaż do sidania jeszcze daleko. Sama nie wiem czy to juz ten moment.
    Staszek najbardziej lubi obiadek z rybka. Jedynie danie które ładnie zjada.
    Ciągle czekamy ma zęba. Oby nie trwało to za długo. Ja jedyneczke miałam w wieku 9 miesięcy a mąż 4.

Co do zdrady. Mój tato miał romans 7 lat temu. To była MASAKRA. Moja siostra najmlodsza miala 5 lat. Wtedy mówiłam Mamie żeby się rozwiodla. Nie zrobiła tego. Przeczekala bo kochała ojca. Dziś są razem. Pewnie spokojnie doczekaja starości. U ojca to było klasyczne "głowa siwieje dupa szaleje ". Moja Mama to wspaniała, mądra i pełna pokory kobieta.
    AAA i nie ma dwóch takich samych sytuacji, ludzi, rozwiązań.
    Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.

Pozdrowienia dla Dzieciaczków :)!!

niecierpliwa, Pulpecja, zabka11, Laura, 0na88, AgaSad, Weridiana, apaczka, Paula_071, Maniuś, jesslin87, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ofka,a kiedy masz ten egzamin??
    15,16,17,18 marca

tb73i09k881y3sjt.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Dziewczyny, ktore karmia mm pytanie ile mililitrow dobowo zjadaja Wasze dzieci wliczajac w to pokarmy stale???
    mleko 4 x po ok.120- 150ml
    1x kaszka - ok.120-150ml
    deserek - maly sloiczek; czasami cały, czasami połowa.
    zupka - ok.150-190ml
    woda,sok - ok.50ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:27

niecierpliwa lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykąpana zasiadam w szlafroku i biorę sie za nadrabianie, jeszcze tylko skocze do kuchni po wino bo sie grzeje:) Jakos mnie dreszcze wzieły na noc to się rozgrzeje:)

Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie nadrobie.Nie ma szans ani głowy do tego teraz.
    Ofka a to w Wałbrzychu masz egzamin?? Nie ma problemu ze spaniem.Coś wymyslimy:)
    Ja to się boję już każdej nocy.Jestem tak zmęczona i niewyspana że aż boję się kłaść Bo za chwilę znowu będzie stekal i muszę wstać.
    Jutro szczepienie ostatnia dawka wzw.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
    widziałyście? w to mogę uwierzyć ;-)

ooo coś dla mnie :D

Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zaczytałam w te wszystkie historie o zdradach, że wyssałam z siebie wszystkie soki laktatorem ;-)
    akurat był też temat o miłości do laktarora.. Ja też nienawidzę!!!
    Zdrada złamałaby mi serce :( na samą myśl mi słabo! Gdyby do tego doszło musiałabym obciąć jaja mojego męża przy samej dupie! ;-) Nie mogłabym z tym żyć, że on i jakaś lafirynda...

magda sz, Aska87, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa mój je 2x 210 i raz 160-180
    do tego kaszka na noc mleczno ryżowa - robię 200 ml wody i taka gęsciorną, zupa jakies 150 ml, słoiczek deserku i dziś dziad wypił kilka łyzeczek herbaty, z łyzeczki pił z butelki ani hu hu

niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mielismy kolende, jak wszedł ksiądz z ministrantami to Dominis był w lekkim szoku o co kaman? Weszli zaczęli spiewac a on na nich i wtulał się bardziej we mnie hahaha jak to śmiesznie wyglądało :)
    Ja zamiast śpiewać to się z tego smiałam bo to tak smiesznie wyglądało....
    Na końcu ksiądz wyciągnął obrazek podał Dominisiowi i wiecie co? On wziął w ręke od księdza ;) ale co zrobił? od razu wepchał do buzi :P

magda sz, zabka11, Pulpecja, Weridiana, apaczka, Martucha86, Paula_071, Maniuś, jesslin87, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Ja nie nadrobie.Nie ma szans ani głowy do tego teraz.
    Ofka a to w Wałbrzychu masz egzamin?? Nie ma problemu ze spaniem.Coś wymyslimy:)
    Ja to się boję już każdej nocy.Jestem tak zmęczona i niewyspana że aż boję się kłaść Bo za chwilę znowu będzie stekal i muszę wstać.
    Jutro szczepienie ostatnia dawka wzw.
    W walbrzychu kochana bo tam ma siedzibe moja izba. W hotelu Maria.

Moj tez steka kweka co pol h;(((

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo jedza Wasze dzieci ja myslalam ze tak raz dziennie cos innego niz piers mu dam. A na razie tylko cyc bo nie wiem co go uczula. Szyjka czerwona.

Chufamex - ma ktoras z Was? Ja zobaczylam i juz chce miec koniecznie. Lubie zdrowe rozne pitka mniam.

Kiedys kolezanka robila mi migdałowe pitko w termimixie i bylo meeega.

Hermionie spodoba sie ten gadzet Hermiona wywluje Cie!

jesslin87 lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Dzisiaj mielismy kolende, jak wszedł ksiądz z ministrantami to Dominis był w lekkim szoku o co kaman? Weszli zaczęli spiewac a on na nich i wtulał się bardziej we mnie hahaha jak to śmiesznie wyglądało :)
    Ja zamiast śpiewać to się z tego smiałam bo to tak smiesznie wyglądało....
    Na końcu ksiądz wyciągnął obrazek podał Dominisiowi i wiecie co? On wziął w ręke od księdza ;) ale co zrobił? od razu wepchał do buzi :P
    Juz cwiczy do pierwszej komunii madrala;)

Laura, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym tez nie wybaczyła, nie mogła bym, nie chciałabym męża który z inną kobietą..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3124 3125 3126 3127 3128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ