SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Zadzwonili do mnie z konkurencyjnego banku, że szukają kogoś pilnie do departamentu marketingu, a znaleźli moje cv w bazie i czy bym nie przyszła na rozmowę. Generalnie mi szkoda, bo centrala tego banku się mieści 5 minut piechotą od mojego domu, a obecnie do pracy jadę pół 20 minut samochodem. Powiedziałam pani, że do sierpnia jestem na macierzyńskim i dopiero wtedy mogę. I żeby o mnie pamiętali na przyszłość
Ja postanowilam podchodzic do konkursu na kierownika przychodni na 1\4 etatu...nigdy nie pracowalam w przychodni ale chuj tam:)
Kto nie ryzykuje nie pije szampana.
Iwka oddam do tesciowej a ze starej pracy dalej posiorbie macierzynski. Juz tam chyba nie wroce. A reszta zalezy czy zdam egzamin.Paula_071, Pulpecja, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Mówiłam, ze się nie przewraca z brzucha na plecy? No to juz się przewraca
a ja poszlam do kuchni przed chwila zostawilam malego na brzuchu tylem do tv wracam a on na plecach zadowolony pierwsza milosc ogladajak chce to potrafi drań mały
Katarka, Paula_071, Laura, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, niecierpliwa, witaminkab, Martucha86, małaMyszka, Zetka, zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda jacw takiej sytuacji bym sie rozstala, na dluzsza mete, tovi tak bie ma sensu. Przede wszystkim facet traci calkowicie zaufanie kobiety, a bez tego ibtak malzenstwo sie sypie. A nawet jezeli sie komus wydaje, ze zapomni, to bzdura, a taki co raz zdradzil, zdradzi i kolejny, to tak samo jak z biciem niestety.
Moja najblizsza przyjacilka raz wybaczyla zdrade jak jeszcze byli para, wtedy to mieli jakis kryzys, byli i nie byli ze soba, wiec to przebaczyla. Za jakis czas zaszla w ciaze, pobrali sie, jak mlody mial rok, okazalo sie, ze ja zdradza. Pogonila go, ten przyjezdzal z kwiatami, przepraszal, blagal, plaszczyl sie przed jej rodzicami, staral sie jak cholera. Tesciowa wydzwaniala, blagala, ponoc bala sie, ze popelni samobojstwo z milosci do niej. Ona byla nieprzejednana, ale przekonal jej rodzicow, ze bedzie dobrze i we czworo ja meczyli. Ja odradzalam, w koncu ze wzgledu na dziecko przebaczyla. Mieszkali razem trzy kolejne lata i ktoregos pieknego dnia, maz kochanki jej meza zapukal do jej drzwi, pokazal jej jakie zgromadzil dowody na ich zdrade. Niezwykle upokarzajace. Oczywiscie sie rozwiodla, rozwod z jego winy oczywiscie.
Po jakims czasie prawdziwa milosc zapukala do jej serca i w koncu jesf bardzo szczesliwa, choc tamto gdzies w niej zostalo, chodzila na terapie, do tej pory ma objawy nerwicowe.
Teraz wiem, ze w takich sytuacjach sie nie przebacza na pewno. Uciac krotko tu i teraz - szkoda zycia.AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula super, szkoda, ze to nie blizej sierpnia. Ech.
Ofka super pomysl. Kuzwa ja to musze za jakis czas szukac nowej roboty, bo do tej nie chce wracac. Na sama mysl mnie mdli. Chyba, ze do konca macierzynskiego zajde w druga ciaze, w sensie moj kolejny zarodeczek zechce sie zadomowic - czakaja na mnie jeszcze maluchy.
A i musze sie zorientowac jakby to wygladalo, gdybym zalozyla firme na wyspach i w jej ramach tworzylabym jakies rekodzielo, a tu w PL pracowalabym na etacie. -
Aska87 wrote:hej co do zlotu
pisalam na fb ale tam tylko 9 osob to napisze i tu
wpadla mi w oko taka strona http://www.dzieciochatki.pl/ jeszcze nie przegladalam dokladnie ale moze ktoras z Was cos zainspiruje
i takie pierwsze z brzegu http://www.dzieciochatki.pl/miejsce_przyjazne_dzieciom/194/stara_wies.html chyba nie takie zle
ja się pisze
Aśka wrzuć na fejsa
-
Griszanka z tą firmą możliwe tylko musisz udowodnić że tutaj w uk spędzasz jakiś procent roku podatkowego ( muszę poczytać ile, ) aby móc się tutaj rozliczać. Wiadomo konto jakaś wpłata , wypłata. Ludzie tak robią, nie zglebialam tematu ale warto przemyśleć.
Amberla lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:jeju piękne miejsce, akurat na zlot
ja się pisze
Aśka wrzuć na fejsa
na fb jest wydarzenie przez Myszke zalozone "zlot czarownic"
Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
widziałyście? w to mogę uwierzyćmagda sz, Weridiana, witaminkab, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Magda to najlepsze co ja moglo spotkac...pozbyc sie dziada i dac sobie szanse. Nie placz nad kolezanka tylko ja gdzies zabierz na balety...
Boze ja nie rozumiem. Ktos jest wobec Ciebie nie w porzadku albo Cie nie szanuje albo rani...to nad czym tu plakac? Tylko nad straconym czasem.
Gdybym nie byla z miom pierwszym mezem nie bylabym teraz z moim drugim. Ale jak sobie pomysle....bylam mloda, faceci mnie podtywali, mialam dobra prace, studia a tracilam czas zeby udowodnik komus ze powinien sie zmienic.
Ofka ja wiem i też uważam że dobrze że się rozwodzą bo to nie ma sensu, ale po prostu, patrzyłam jak ich miłość się rodzi no i umiera...ślub itp.. po prostu strasznie to przykre. Serce mi pęka też bo mama koleżanki ma raka i to już końcówka.. i jeszcze ma rozwód na głowie. Taty też nie ma...no płacze jak o tym myślę. Dobrze że ma bardzo kochającą siostrę, są bardzo związane bo tak to nie wiem co by się z nią działo. Jakoś na wiosnę byłam u nich na urodzinach- on zrobił jej przyjęcie niespodziankę, mówiłam do mojego męża- widzisz?widzisz?tak to się powinno robić...mam nadzieję że znajdzie kogoś z kim będzie szczęśliwa ! ale laska z niej więc myślę że zaraz ktoś się znajdzie. -
Ja bym zdrady nie wybaczyła, byłoby tak że może dałabym drugą szanse ale nie mogłabym przestać o tym myśleć, ciągle go sledzila itp i szybko ta druga szansa by się skończyła nawet bez kolejnej zdrady po prostu ja bym nie dała rady psychicznie, moje serce pękłoby na kawałki na zawsze dla tej osoby. Ja jestem zdania kto raz zdradził to zdradzi kolejny i koniec. Brzydziłabym się też już faceta, jego fujarka, w ogóle ciało byłoby dla mnie skażone.
małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
widziałyście? w to mogę uwierzyć
W końcu jakieś dobre wiadomościPulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda ja myślę podobnie o zdradzie ale to nie tylko sex , chyba najgorsza jest myśl o stracie przyjaciela, razem idziecie przez życie, znacie swoje tajemnice a tu za plecami wszystko zostaje pogrzebane. Mówią że czego oczy nie widzą tego duszy nie żal , czasami lepiej nie wiedzieć bo zapomnieć się nie da
Pulpecja, lys, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Griszanka z tą firmą możliwe tylko musisz udowodnić że tutaj w uk spędzasz jakiś procent roku podatkowego ( muszę poczytać ile, ) aby móc się tutaj rozliczać. Wiadomo konto jakaś wpłata , wypłata. Ludzie tak robią, nie zglebialam tematu ale warto przemyśleć.
Musze zadzwonic do znajomej, prowadzi w Wawie swoje biuro rachunkowe, ale taka oblatana jest w tych wszystkich przepisach, ze nie moge wyjsc z podziwu. Mam nadzieje, ze udzieli mi bezplatnej porady, bo tania nie jestWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość