X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam, ze się nie przewraca z brzucha na plecy? No to juz się przewraca :-)

apaczka, Zetka, Paula_071, Aska87, Katarka, Laura, Weridiana, Maniuś, niecierpliwa, witaminkab, Martucha86, zabka11, AgaSad, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Pytasz o wartość zakupów czy koszt transportu?
    Zakupy

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Zadzwonili do mnie z konkurencyjnego banku, że szukają kogoś pilnie do departamentu marketingu, a znaleźli moje cv w bazie i czy bym nie przyszła na rozmowę. Generalnie mi szkoda, bo centrala tego banku się mieści 5 minut piechotą od mojego domu, a obecnie do pracy jadę pół 20 minut samochodem. Powiedziałam pani, że do sierpnia jestem na macierzyńskim i dopiero wtedy mogę. I żeby o mnie pamiętali na przyszłość :)
    Fajnie...
    Ja postanowilam podchodzic do konkursu na kierownika przychodni na 1\4 etatu...nigdy nie pracowalam w przychodni ale chuj tam:)
    Kto nie ryzykuje nie pije szampana.
    Iwka oddam do tesciowej a ze starej pracy dalej posiorbie macierzynski. Juz tam chyba nie wroce. A reszta zalezy czy zdam egzamin.

Paula_071, Pulpecja, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Mówiłam, ze się nie przewraca z brzucha na plecy? No to juz się przewraca :-)

a ja poszlam do kuchni przed chwila zostawilam malego na brzuchu tylem do tv wracam a on na plecach zadowolony pierwsza milosc oglada :) jak chce to potrafi drań mały :)

Katarka, Paula_071, Laura, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, niecierpliwa, witaminkab, Martucha86, małaMyszka, Zetka, zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jacw takiej sytuacji bym sie rozstala, na dluzsza mete, tovi tak bie ma sensu. Przede wszystkim facet traci calkowicie zaufanie kobiety, a bez tego ibtak malzenstwo sie sypie. A nawet jezeli sie komus wydaje, ze zapomni, to bzdura, a taki co raz zdradzil, zdradzi i kolejny, to tak samo jak z biciem niestety.
    Moja najblizsza przyjacilka raz wybaczyla zdrade jak jeszcze byli para, wtedy to mieli jakis kryzys, byli i nie byli ze soba, wiec to przebaczyla. Za jakis czas zaszla w ciaze, pobrali sie, jak mlody mial rok, okazalo sie, ze ja zdradza. Pogonila go, ten przyjezdzal z kwiatami, przepraszal, blagal, plaszczyl sie przed jej rodzicami, staral sie jak cholera. Tesciowa wydzwaniala, blagala, ponoc bala sie, ze popelni samobojstwo z milosci do niej. Ona byla nieprzejednana, ale przekonal jej rodzicow, ze bedzie dobrze i we czworo ja meczyli. Ja odradzalam, w koncu ze wzgledu na dziecko przebaczyla. Mieszkali razem trzy kolejne lata i ktoregos pieknego dnia, maz kochanki jej meza zapukal do jej drzwi, pokazal jej jakie zgromadzil dowody na ich zdrade. Niezwykle upokarzajace. Oczywiscie sie rozwiodla, rozwod z jego winy oczywiscie.
    Po jakims czasie prawdziwa milosc zapukala do jej serca i w koncu jesf bardzo szczesliwa, choc tamto gdzies w niej zostalo, chodzila na terapie, do tej pory ma objawy nerwicowe.
    Teraz wiem, ze w takich sytuacjach sie nie przebacza na pewno. Uciac krotko tu i teraz - szkoda zycia.

AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super, szkoda, ze to nie blizej sierpnia. Ech.
    Ofka super pomysl. Kuzwa ja to musze za jakis czas szukac nowej roboty, bo do tej nie chce wracac. Na sama mysl mnie mdli. Chyba, ze do konca macierzynskiego zajde w druga ciaze, w sensie moj kolejny zarodeczek zechce sie zadomowic - czakaja na mnie jeszcze maluchy.
    A i musze sie zorientowac jakby to wygladalo, gdybym zalozyla firme na wyspach i w jej ramach tworzylabym jakies rekodzielo, a tu w PL pracowalabym na etacie.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    hej co do zlotu :) pisalam na fb ale tam tylko 9 osob to napisze i tu
    wpadla mi w oko taka strona http://www.dzieciochatki.pl/ jeszcze nie przegladalam dokladnie ale moze ktoras z Was cos zainspiruje
    i takie pierwsze z brzegu http://www.dzieciochatki.pl/miejsce_przyjazne_dzieciom/194/stara_wies.html chyba nie takie zle
    jeju piękne miejsce, akurat na zlot :)
    ja się pisze :D
    Aśka wrzuć na fejsa ;)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ryba dobra. Ja zrobiłam halibuta.

zabka11 lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Czy Twoje laski nosza te bursztyny? Kuplam Iwkowi dwie bransolety. Moze pomoga
    Noszą ale nie regularnie, na razie mała nie marudzi i teraz nie wiem czy to zasługa bursztynu czy po prostu nie nadszedł jej czas

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka z tą firmą możliwe tylko musisz udowodnić że tutaj w uk spędzasz jakiś procent roku podatkowego ( muszę poczytać ile, ) aby móc się tutaj rozliczać. Wiadomo konto jakaś wpłata , wypłata. Ludzie tak robią, nie zglebialam tematu ale warto przemyśleć.

Amberla lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    jeju piękne miejsce, akurat na zlot :)
    ja się pisze :D
    Aśka wrzuć na fejsa ;)

na fb jest wydarzenie przez Myszke zalozone "zlot czarownic"
    :)

Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Zakupy

nie ma minimalnej:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
    widziałyście? w to mogę uwierzyć ;-)

magda sz, Weridiana, witaminkab, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Magda to najlepsze co ja moglo spotkac...pozbyc sie dziada i dac sobie szanse. Nie placz nad kolezanka tylko ja gdzies zabierz na balety...

Boze ja nie rozumiem. Ktos jest wobec Ciebie nie w porzadku albo Cie nie szanuje albo rani...to nad czym tu plakac? Tylko nad straconym czasem.

Gdybym nie byla z miom pierwszym mezem nie bylabym teraz z moim drugim. Ale jak sobie pomysle....bylam mloda, faceci mnie podtywali, mialam dobra prace, studia a tracilam czas zeby udowodnik komus ze powinien sie zmienic.

Ofka ja wiem i też uważam że dobrze że się rozwodzą bo to nie ma sensu, ale po prostu, patrzyłam jak ich miłość się rodzi no i umiera...ślub itp.. po prostu strasznie to przykre. Serce mi pęka też bo mama koleżanki ma raka i to już końcówka.. i jeszcze ma rozwód na głowie. Taty też nie ma...no płacze jak o tym myślę. Dobrze że ma bardzo kochającą siostrę, są bardzo związane bo tak to nie wiem co by się z nią działo. Jakoś na wiosnę byłam u nich na urodzinach- on zrobił jej przyjęcie niespodziankę, mówiłam do mojego męża- widzisz?widzisz?tak to się powinno robić...mam nadzieję że znajdzie kogoś z kim będzie szczęśliwa ! ale laska z niej więc myślę że zaraz ktoś się znajdzie.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zdrady nie wybaczyła, byłoby tak że może dałabym drugą szanse ale nie mogłabym przestać o tym myśleć, ciągle go sledzila itp i szybko ta druga szansa by się skończyła nawet bez kolejnej zdrady po prostu ja bym nie dała rady psychicznie, moje serce pękłoby na kawałki na zawsze dla tej osoby. Ja jestem zdania kto raz zdradził to zdradzi kolejny i koniec. Brzydziłabym się też już faceta, jego fujarka, w ogóle ciało byłoby dla mnie skażone.

małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    http://fitness.sport.pl/fitness/1,147947,19243112,co-sie-bedzie-dzialo-z-twoja-sylwetka-kiedy-wypijesz-lampkewina.html?utm_source=sharebtn%3Futm_source%3Dsharebtn&utm_medium=share&utm_campaign=sharebtn
    widziałyście? w to mogę uwierzyć ;-)

W końcu jakieś dobre wiadomości :-)

Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja myślę podobnie o zdradzie ale to nie tylko sex , chyba najgorsza jest myśl o stracie przyjaciela, razem idziecie przez życie, znacie swoje tajemnice a tu za plecami wszystko zostaje pogrzebane. Mówią że czego oczy nie widzą tego duszy nie żal , czasami lepiej nie wiedzieć bo zapomnieć się nie da

Pulpecja, lys, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ktore karmia mm pytanie ile mililitrow dobowo zjadaja Wasze dzieci wliczajac w to pokarmy stale???

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Griszanka z tą firmą możliwe tylko musisz udowodnić że tutaj w uk spędzasz jakiś procent roku podatkowego ( muszę poczytać ile, ) aby móc się tutaj rozliczać. Wiadomo konto jakaś wpłata , wypłata. Ludzie tak robią, nie zglebialam tematu ale warto przemyśleć.
    Jakby co mam tam szwagra, zaloze konto, dam mu karte i niech od czasu do czasu wplaci i wyplaci jakies pieniazki. A ja tam bede jezdzic na jakies wakacje albo na wyprzrdaze po ciuchy dla Karola i biustonosze brytyjskich producentow sa swietne ;)
    Musze zadzwonic do znajomej, prowadzi w Wawie swoje biuro rachunkowe, ale taka oblatana jest w tych wszystkich przepisach, ze nie moge wyjsc z podziwu. Mam nadzieje, ze udzieli mi bezplatnej porady, bo tania nie jest ;)

Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten obiekt z dzieciochatki.pl wydaje się ciekawy.

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 3123 3124 3125 3126 3127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ