SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ksiedza nie przyjmuje bo sie mnie czepiaja ze mialam slub koscielny...
O zdradach to ja moge doktorat napisac...
1. Bylam kiedys w zwiazku 3 lata. To bylo po rozwodzie. Facet byl tak rozny od mojego meza, tam gdzie moj stary mial wady on mial zalety, ze nie zauwazylam ze jest robaczywy gdzie indziej. Odkrylam ze jest uzalezniony on neta i portali randkowych...jak zobaczylam to sie noga przezegnalam. Maile, skypy, lewe telefony, piec sms o tej samej tresci do roznych lasek. I najlepsze ze on sie nawet z nimi nie umawial. Gadal wysylal zdjecia czasem chwilowa znajomosc czasem nie...ale setki, setki lasek. On potem poszedl na terapie ale co mi w bani zrobil...ogolnie fajny facet. No a potem mi narty shandlowal chuj jeden .
aaaaga, małaMyszka, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
2. Moja siostra rok temu oswiadczyla ze sie zakochala. Spotkala milosc zycia i chuj. Jej byly facet. Teraz juz inne srodowisko, on problem z alkoholem, chlopak troche z problemami, niewyjasniona sprawa z zona..taki niedojrzaly facet. Romansowala z nim a potem zostawila meza. Matka moja dostawala zawalu. Dwoe male coreczki mlodsza sie zaczela jakac.
Na wakacje z nim pojechala a miala samolot kupiony na meza. Nic to mojej piekielnej siostry nikt nie powstrzyma. Pojechali samichodem. A po trzech dniach ona dzwoni do szwagra i mowi przylatuj bo ja nie odpoczne z dziecmi. I baran polecial. A tamtego pogonila do polski;))) po powrocie zobaczyla ze z nim to nie bardzo bedzie miala zycie i pogonila. Szwagier wrocil. A ona teraz znowu sobie znalazla i zowu sie rozstali... masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:59
-
U nas klotni ciag dalszy. Wielka obraza bo nie ma seksu tydz... Probowalam porozmawiac ale po minucie zrezygonowalam. Nie wiem..bylo tak dobrze a ten musial spierdolic. Uslyszalam kolejne chamskie teksty, przykre rzeczy, wyprosilam go z pokoju i spie z mala. Widac go sumienie wzielo bo przyszedl do pokoju porozwieszac nam mokre reczniki zeby Maja kataru nie zlapala bo nawilzac w serwisie. I co kizwa prawie tych recznikow nie wycisnal...leze i slysze kap kap kap...jak nie wyfrunelam z lozka, pobieglam do niego i rzucilam tym mokrym recznikiem.do mnie mowi ze jestem nierozgarnieta bo przeinaczam slowa (ostatnio jego ojciec hydraulik przepychal nam brodzik bo moje klalki zapchaly i przywiozl jakas przepychaczke ktora sie nazywa usta mariana...no i pozniej mowie do meza - i co te uszy szymona cos odepchaly? Maz sie pyta ze co? Ja no ze tak przepychaczka.... No i jestem nierogarnieta bo przeinaczam...za to on jest rozgarniety. Jak mowie mu ze pol roku nie przespalam ciurkiem jednej nocy to chyba moge czasem pierdolic od rzeczy co? Nie bo ja zawsze mam wymowke.... Aj no nasze rozmowy wchodza na wyzszy lewel.
Musze sie powstrzymac zeby nie zrobic mu na zlosc bo nie tedy droga. W kazdym razie nadal bede go zlewac bo nie wiem co innego zrobic -
Migotkaa ja zapieram siniaki od razu po Jedzeniu nie ma najmniejszej plamy, nawet po marchewce
a jak zostawiłam to już nie dopralam.
Poświęciłam się dla was. Jestem na 3110 stroniemoże rano skończę i napiszę w końcu co u nas i Odpisze na Różne wasze rzeczy
Weridiana lubi tę wiadomość
-
4 dzien treningu zaliczony. Kurna mialam cwiczyc co drugi dzien, a wychodzi mi codziennie, ale sie wkrecilam. Normalnie dostaje powera po cwiczeniach.
Chcialam isc jutro na spacer, a tu chuj, na juto znowu zqpowiadaja desz, z reszta na prawie caly tydzien. Ale jestem zla wrrrrrr. Z Karolem zapyzieje w tym domu noo.Weridiana, apaczka, Paula_071, jesslin87, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
3. Moja kolezanka poznala w necie goscia. Znam historie z pierwszej reki bo pracowalysmy razem byla moja asystentka. No wiec gosc z tego samego miasta.ma dziecko z dziewczyna z tego samego osiedla co ona. Znala tamta laske i to dziecko z fb. On fb nie mial. Pracowal jako kierowca wiec tak jakos rzadko u niej bywal... no ale to zrozumiale. I ciagle mial jakies przygody jak nie mogl dojechac do niej. A to lewarek mu spadl na nogi, a to cos. I to takie wykrety ze nie mozna bylo chuja na niczym zlapac, do niczego sie.przyczepic bo jej wysylal mmsa z siniakami po lewarku:))kiedys przyszedl do niej z chrzesnica, bo ciagle jakiejs kuzynce z dzieckiem pomagal. ale e koncu sie wkurwila bo nic ten zwiazek nie szedl do przodu. I zerwala. Jakis czas pozniej cos ja tknelo i wpisala na fb nazwisko i wyskoczyl profil. Jego zony. Ta dziewczynka chrzesnica to jego corka. Malo tego on po roku bycia z moja kolezanka ochajtal sie z tamta w miedzyczasie!!! Taki bezczel. Kolezanka prawie zemdlala.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Yyy czy tylko ja ma taki zryty beret i zapieram śliniaki po jedzeniu wieczorem? Chyba przeznacze kilka do jedzenia bo mnie wykończy to pranie reczne co wieczór, inaczej za 2 dni pralka nie dopierze..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Magda ja jetsem zawsze bardzo miła, to go doprowadza do furiii haha
Eh te chłopy.. wiecie żeby tak baba z babą to chyba by kuźwa były dogadaneeeee, bo kto jak nie baba babę zrozumie
My się dzisiaj z mężem trochę przekomarzaliśmy i mi powiedział niby w żartach, ale wiem,ze chce żebym to przemyślała, że ja zawsze jak mamy jakiś konflikt to najchętniej bym wszystkim rzuciła, obraziła się, rozwód wyprowadzka itd.A on nigdy o takich rzeczach nawet nie mówi. Hmm coś w tym jest.Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda podaj mu srodek na przeczyszczenie jak sie zesra to powiedz zeby uwazal bo nastepnym razem bedzie muchomor w zupie.
A tak serio to ja mam za maly rozumek kubusia puchatka. Jakby mi ktos zarzucil taki kwasny tekst ze przeinaczam, co mialoby byc niby obelga dla mnie...to jest tak dziecinne i czerstwe ze chyba bym patrzyla na niego i powtarzala co Ty pierdolisz?co ty pierdolisz...
Ja bym chyba nie miala misji zeby mu to nawet uswiadamiac...magda sz, Pulpecja, 5ylwia, AgaSad, aaaaga, Laura, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:mam taki kurna, zapomniałam se o nim i drę w rękach co wieczór, nosz hooj jaki debil ze mnie
Magda nie napalaj sie na ten tytul. Ty nie masz konkurencji i byloby to niesprawiedliwe.))
magda sz, niecierpliwa, Laura, Paula_071, Maniuś, małaMyszka, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pulpecja ja tez od razu rozwod wyprowadzka itp. Od niego takich rzeczy nie uslyszalam. Ale wnioskuje ze zawsze to jego wina ze sie klocimy hehhe i ze ja mam racje