SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja sie musze pochwalic
wreszcie moje dziecko obczailo jak sie z brzucha na plecy odwrócić i od rana ćwiczy więc już chyba nie przypadkowe
co prawda obrót musi być koniecznie z krzykiem i płaczem bo inaczej nie da rady
niecierpliwa, 0na88, Martucha86, Paula_071, jesslin87, aaaaga, lys, witaminkab, Zetka, Weridiana, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:a ja sie musze pochwalic
wreszcie moje dziecko obczailo jak sie z brzucha na plecy odwrócić i od rana ćwiczy więc już chyba nie przypadkowe
co prawda obrót musi być koniecznie z krzykiem i płaczem bo inaczej nie da rady
to okrzyk zagrzewania do walkiniecierpliwa, Aska87, jesslin87, lys, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:dzis idziemy na rekord.. od 8.00 jedna drzemka 40 min , gdzie u dziecka wyjmuje sie baterie?
Nie wiem, ale mojej sie chyba baterie wyczerpaly, bo PIERWSZY RAZ W ZYCIU odlozylam ja do lozeczka i poszlam smazyc schabowe, wracam dziecko spi, a jeszcze chwile wczesmdiej gadala i naciagala krowe, jak nic padly duracelki0na88, Aska87, jesslin87, lys, Zetka, Weridiana, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Nie wiem, ale mojej sie chyba baterie wyczerpaly, bo PIERWSZY RAZ W ZYCIU odlozylam ja do lozeczka i poszlam smazyc schabowe, wracam dziecko spi, a jeszcze chwile wczesmdiej gadala i naciagala krowe, jak nic padly duracelki
szczesciara !niecierpliwa, jesslin87, Zetka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Pulpecja, ale wszystko ok?? Nawet mi nie mow, bo ja Julki tez w krzeselku nie zapinam i najgorsze, ze mam swiadomosc, ze robie zle ;/ Lezaczek niski wiec pewnie bardziej sie wystraszyla niz potlukla
ja byłam przy tym, ale nie zdążyłam jej złapać. PAtrzy na mnie z takim wyrzutem w oczkach
i ma rację, głupia matka.
-
magda sz wrote:Ja zjadlam jednego bo tak jak myslalam, tesciowa przyniosla cala reklamowke. Chce juz wrocic do diety ale nie mam sily gotowac wiec jem to co mi przyniosa.
Moja jest na 50-75 centyl tak po srodku. Wazy z 8 kg, kaszke chcialam dawac raz na noc ale nici z moich planow.
Stracilam glos, kaszle bardzo, ciagle mi cos cieknie po gardle. Do luxmedu o wizyte domowa nie ma opcji sie dodzwonic od dwoch dni... Napisalam do nich maila to odpisali ze prosze probowac i nr infolini...nie mam sily jechac do placowki jeszcze tak wieje i grad co chwila pada ze no nie wiem -
Pulpecja - o cholera , dobrze ze to jednak z ziemi - ja czesto bujak zostawiam na rozlozonej sofie .....
5 paczek poszedl a kupilam 6... mezowi najwyzej powiem ze kupilam dwa paczki , zebysmy po jednym zjedli symbolicznie..mamasia, Ofka, Aska87, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, jesslin87, apaczka, Laura, Zetka, Weridiana, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja jestem po spacerze, sypnęło chwilę śniegiem, ale generalnie całą godzinę było dość ładnie i ciepło. Poszłam po pączki - mam 4. Wcześniej mi mąż dostawę zrobił i dwa zjadłam, to pewnie zjem jeszcze dwa i wystarczy
Niecierpliwa, przy tej aplikacji to przy małej lampce nocnej "coś tam" widzę, ale ledwo co. Ta aplikacja jest jakby cały czas wyłączona i tylko jeśli w pokoju pojawi się jakiś odgłos to się uruchamia. -
Ofka jak ten syrop zrobic bo mam banany.
Znalazlam w apteczce pulneo i glimbax i ulga niesamowita ale i tak mowie jak przepity kastrat.
Poddaje sie z rozszerzaniem diety, zrobilam zupke z maminej marchewki, pietruszki, ziemniaczka,selera i tez nie to zeby niesmakowalo bo min specjalnie nie robila bleee jak na inne rzeczy ale po prostu nie chciala buzi otwierac i marudzila. Nie wiem na poczatku jakos lepiej jadla jak teraz. Stopuje, pierdziele te papki jak zeby jej urosna to przejde z cycka na schabowego.
A powaznie to no nie wiem co robic. Poczekac z 2-3 tyg i znow sprobowac?
Pulpecja lubi tę wiadomość