SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maaadzik1207 wrote:A wchodzilyscie na strone smyka? Jakie promocje a jakie piekne rzeczy dla maluchow! Jak ja bym chciala juz marzec wizyte u gina jak bedzie ok to cos kupie dla coreczki:-)
ładne te ciuszki mają, ja jednak zakupy będę robić najwcześniej w 7 miesiącuniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ekropka wrote:Kkarolinaaaa ale z Ciebie słodziak:)
Za godzinkę mam badanie, denerwuję się okropniaście:/ trzymajcie kciukasy!!
Udanego wieczorku
Spokojnie wszystko będzie oktrzymam mocno kciuki i czekam na relację z wizyty!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
tak sobie myślę, że chyba jestem niereformowalna no bo jak to inaczej nazwać... wczoraj miałam dziką ochotę na tosty i zjadłam 4 sztuki, a tak szybko jadłam że język poparzyłam, a potem cóż pół nocy okropna zgaga i cierpienie
i teraz zgadnijcie co własnie zjadłam?niecierpliwa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
hej!
ale się rozpisałyście... po całym dniu w pracy przed kompem teraz już oczy bolą nie dam rady nadrobić ehh
byłam dziś u diabetologa i od jutra zaczynam zabawę z glukometrem ... trzymajcie kciuki żeby jednak to jakiś błąd laboratorium albo chwilowe złe wyniki a nie cukrzycamałaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hahaha czekaj czekaj niech zgadne - tosty
A to ja mam tak, ze jak mnie meczy po czyms albo caluje sie z porcelana po konkretnym posilku to potem juz to omijam szerokim lukiem.
Dzis mam okropny dzien, od samego rana caluje sie z porcelana a jutro mam isc robic badanie i sobie tego nie wyobrazamChyba pierwszy raz skorzystam z przywileju ciezarnych i jak w labo bedzie ktos przede mna to poprosze o przepuszczenie
lys, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jest bardzo proste, 4 tygodnie bo tyle trwa miesiac ksiezycowy wg ktorego liczy sie miesiace ciazy a nie wg miesiecy kalendarzowych...
Miesiac ksiezycowy 4 tyg 4x10=40
Liczac miesiace kalendarzowe nigdy sie tego do konca nie wyliczy.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Hahaha czekaj czekaj niech zgadne - tosty
A to ja mam tak, ze jak mnie meczy po czyms albo caluje sie z porcelana po konkretnym posilku to potem juz to omijam szerokim lukiem.
Dzis mam okropny dzien, od samego rana caluje sie z porcelana a jutro mam isc robic badanie i sobie tego nie wyobrazamChyba pierwszy raz skorzystam z przywileju ciezarnych i jak w labo bedzie ktos przede mna to poprosze o przepuszczenie
o tak, tosty- nie wiem co mi odbiło, bo ja generalnie jak coś mi nie pasuje to tego już nie jem...
Mój dzien dziś też jest średni, ból głowy od rana, coś jakby mnie łamało jakies choróbsko sama nie wiem
Też miałam się wybrać do laboratorium zrobic badania moczu i tarczycy, ale nie mogę rano wstać, codziennie potrzebuję ze 2 godziny żeby dojść do siebie, bo po przebudzeniu czuję się jakby mnie czołg przejechał
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe wstawanie to koszmar... najpierw 4.45 dzwoni budzik meza, 6.25 dzwoni budzik syna do szkoly, wychodzi z domu 7.10 ja ide do lozka. 8.10 dzwonik kolejny budzik drugiego syna do przedszkola... 3 pobudki dziennie, pol dnia chodze do tylu.
lys, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja mialam isc dzis, ale w nocy sobie uswiadomilam, ze zapomnialam kupic pojemnik na mocz, ale moze to i lepiej bo licze jutro na lepsze samopoczucie
Musze dzis pozno zjesc kolacje, zeby odstep miedzy posilkami byl jak najmniejszy choc i tak dni, w ktorych rano na czczo mnie nie targalo bylo zaledwie kilka.
Co do liczenia miesiecy, to skoro OM mialam 6.11 a DP mam na 13.08 to jest to 9 m-cy i tydzien wiec sie zgadzalys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWierzcie mi ze ciesze sie jak dziecko ze tutaj lekarze nie chca zeby pacjentka szla na badania naczczo. Wrecz zalecaja zeby normalnie jesc przed poborem krwi glownie ze wzgledu na omdlenia itp.
Ja zazwyczaj mam po 17 wizyty i wtedy na miejscu pobieraja mi krew i oddaje mocz. Bez chodzenia po skierowania, bez jazdy naczczo na badania itp.
Pamietam jak w PL jezdzilam autobusem naczczo na badania... to byl koszmar...lys, magda sz, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny