SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesslin ja też uwielbiam takie sprawy organizacyjne, zorganizowałam półmetek, studniówkę nie tylko dla mojej klasy ale dla całej szkoły, kilka ślubów już zorganizowałam, najłatwiej było z moim własnym bo żadna panna młoda mi nie marudziła hahah. Byłam 3 razy świadkową no i dużo brałam na barki, raz myślałam że się powieszę, moja koleżanka tak mi dała popalić że po ślubie zerwałam kontakt a przecież kuzwa wszystko co robiłam no to wiadomo że nic nie brałam za to a ile się najeździłam ile telefonów to było dawno temu i wtedy nie było dzwoń ile chcesz w ramach abonamentu. Ale wiadomo wyzwanie, panny młode to trudni klienci. Ja mimo wszystko miałam radochę ze wszystkiego.
Po macierzyńskim to już Wam pisałam że chce dom kupić hehe więc muszę pracę ze spoko umową znaleźć i jak już kupimy ten dom to drugie dziecko trzasnąć i po drugim macierzyńskim coś swojego otworzyć może coś z tymi wypiekami.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaaga nie musi, ja podaje na noc bo mlekiem sie nie najadał
A co znaczy ze sie nie najadal? Skrobia sie dluzej trawi wiec to normalne, ze dłużej przesypial niz na mm. Jesli uwazasz, ze Szymek jest za duzy to ja bym wlasnie zastanowila sie nad odstawieniem kaszy.
Ale boli mnie uchooooo
Edit. Katarka, powinny byc kupony w przesyłce, jeden z opisem ze odbierz kolejna paczke w Rossmannie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:47
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula budził sie przed 5 z płączem i to tym głodowym, bo rzucał sie na butelkę jak mu robiłam, tak wię cmusiałabym mu podac mm o 5 noi pozniej w okolicy 8 tak jak się budzi, a tak to kaszkę dostaje o 20 i mm o 8 rano
Katarka własnie chodzi ż eon jest duży ale nie jest gruby, nawet na pulpecika nie wygląda..
Bylismy na spacerku ponad godzinkę, trochę mżyło ale to nic, musielismy wracać bo się rozpadało, jak wchodziłam do klatki to spotkałam sąsiadke i włąsnie gadaliśmy o wadze, ona mówiła że jej syn był naprawde pulpetem, teraz ma 3 latka i to jest szczupły chłopczyk, póki nie zacznie chodzić to tak będzie a potem to tylko go będzie ubywac:)
Jeslin dorwaqłąs ta piłkę, w biedrze kołomnie nie było -
Migotkaa wrote:Zabka nie bardzo, klad e go kilka razy dziennie na pare min, tez nie zawsze moge go połozyc bo po jedzeniu, i albo spacer albo śpi.. zreszta on antybrzuszkowy
Migotka moja tez na początku nie chciała na brzuchu lezec, bo zaraz byl płacz..ale nawet pediatra kazala jak najwięcej ją układac na brzuszku, zeby cwiczyła mięśnie..codziennie pare minut dłużej przetrzymywac, zajac zabawką, polozyc sie w polu widzenia...w koncu zalapie ze świat z brzuszka jest o wiele ciekawszy. teraz jak ja klade na pleckach to sekundy nie polezy, tylko od razu sie przekreca.
mysle ze jakby ci sie udalo go przekonac do lezenia na brzuszku, to by zaczal sie wiecej ruszac, bo siegniecie po zabawke wymaga czasem niezlego zachodu
zrobilysmy muffinki z Julcią i zgrzeszyłam - zjadłam dwieale za to teraz mala zasypia a ja biore sie za Mel B.
Paula_071, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:A czy dziecko musi jeść kaszki? Moze glupie pytanie ale ja czasami nie mam kiedy podac kaszki bo on codziennie je 3 butle po ok 220 obiadek i deserek i to wszystko no czasami dochodzi nam w nocy jedna butla 220 to wtedy w dzien zje z jednej mniej ok 140-150.
Moj tez nie lubi za dlugo leżeć na brzuszku ale staram sie go zachęcać jak umiemaaaaga lubi tę wiadomość
-
Byłam i nie ma głupia na mogłam kupić wcześniej ale byłam wczoraj w Lidlu i widziałam że był też sprzęt sportowy ale nie wiem czy była piłka.
Dziewczyny jakbym miała 4 pokojowe mieszkanie to bym sobie zrobiła biuro, do tego kupilabym drukarkę do zaproszeń, drukarkę do wycinania drewna i metali np na podziękowania. Dlatego mowie zazdroszcze wam dziewczyny co macie własne lokum typowo na biznesWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:42
Ewa123 lubi tę wiadomość
-
Magda sz. wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Jak mnie zaakceptujesz to prześlę Ci swojego maila i bardzo bym Cię prosiła o dodanie mnie do grupy na fejsie (TAK!! Założyłam sobie konto
), bo ja nie mogę znaleźć sierpniowek
mamasia, niecierpliwa, jesslin87, magda sz, Amberla, 0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Dziewczyny zainspirowalyscie mnie ta piłka z Biedronki i udało mi się kupić. Ale ona taka mała jest, 25 cm średnicy. W każdym razie wzbudziła zainteresowanie, bo corcia raczkuje za nią po mieszkaniu
i się wkurza, bo co dotknie to piłka ucieka
Ewa123 -
Pamiętacie jak kiedyś juz dawno temu dodawałam zdj Szymka na przewijaku na ławie, bo bałam się ze głowy nie podnosi wysoko, no przeciez nie bede go kłasc na stole bo sie boje ze spadnie dziad mały
Ewa aa to ja bym chciała taka 50 cm, pewnie kupie na all, i mama skorzyta haha -
Ewa123 wrote:Magda sz. wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Jak mnie zaakceptujesz to prześlę Ci swojego maila i bardzo bym Cię prosiła o dodanie mnie do grupy na fejsie (TAK!! Założyłam sobie konto
), bo ja nie mogę znaleźć sierpniowek
Ewa123, niecierpliwa, Amberla lubią tę wiadomość