SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Migotka ja bym kladlam go na plecach i obracała na brzuch zanim się wscieknie znów plecki i znów brzuch i tak cały czas. Moja tez nie lubiła brzuszka dopóki nie zaczęła się obracać i turlac i teraz głównie na brzuszku urzęduje.
I jeszcze jedno jak go kladziesz na brzuchu to jak jest ubrany? U nas jak kładę mała ubrana to mniej się rusza a jak jest w samym bodziaku to od razu turla się i swiruje piruety.
Tez to zauwazylam, ze jak ma gole nogi to od razu lepsza zabawa
-
A czy dziecko musi jeść kaszki? Moze glupie pytanie ale ja czasami nie mam kiedy podac kaszki bo on codziennie je 3 butle po ok 220 obiadek i deserek i to wszystko no czasami dochodzi nam w nocy jedna butla 220 to wtedy w dzien zje z jednej mniej ok 140-150.
Moj tez nie lubi za dlugo leżeć na brzuszku ale staram sie go zachęcać jak umiem
-
Mlody padl o 10.30 po 20 min sie obudzil znowu usypialam spal 30 min pobudka i znowu usypialam zasnal i spi do teraz a kurde juz pora wstawac i jechac do mojej firmy no nie zgralam sie dzisiaj z moim dzieckiem heheh
-
aaaaga wrote:A czy dziecko musi jeść kaszki? Moze glupie pytanie ale ja czasami nie mam kiedy podac kaszki bo on codziennie je 3 butle po ok 220 obiadek i deserek i to wszystko no czasami dochodzi nam w nocy jedna butla 220 to wtedy w dzien zje z jednej mniej ok 140-150.
Moj tez nie lubi za dlugo leżeć na brzuszku ale staram sie go zachęcać jak umiem
Jasne, ze nie musi, ale jak chcesz mu podac to przeciez jedna flache mozesz zamienic na kaszke. Ja daze juz do tego aby jak najmniej podawac mleko butelka, teraz podaje max 3 raymy na dobe jesli je w nocy, jak wypada nam nocne karmienie to wtedy 2 butelki mleka -
No na golaska najlepiej, w samych bodziakach bez pampka i spodenek. Zauważyłam też że brzuch podoba się Mai z każdym dniem co raz bardziej i co raz dłużej leży. Kiedyś to była minuta i już mamo ja chcę na plecy teraz czasem sama wróci na plecy czasem jak nie może rączki przełożyć to mnie woła. No oczywiście interesuje się wszystkimi ekranami, na początku zachęcałam do brzucha piosenką dla dzieci- Gummy Bear (pierwsze z góry na youtube) teraz wystarczy ze ja coś do niej mówie czy w akuku się bawię, bo widze że się uzależniła od ekranów- potrafi sama włączyć laptopa...więc teraz chowam ekran jak piszę.
-
Chcialam jeszcze pogratulować dziewczynom cwiczacym , zaimponowalyscie mi. Ja do tych ćwiczeń to się zbieram i zebrać nie mogę. Widzialam ten trening 20min z Mel i rzeczywiście fajnie to wygląda.
zdaję sobie również sprawę ze gdy zacznę ćwiczyć będę miała więcej energii ale ...w zamian tego kupuje czekolady, to chyba przed okresem ehzabka11 lubi tę wiadomość
-
Weridiana
normalnie tak właśnie robię ze wysyłam mężowi smsy
albo maile jak wiem ze przy kompie siedzi. Dziś jednak nie ma tego luksusu bo mąż wczoraj poleciał na tydzień do domu rodzinnego. No a moja mama smsow nie obsługuje.
Tak czy siak w końcu będę musiała wstać bo sikac mi się chce.Weridiana lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:A w sumie najchętniej zajelabym się organizacja przyjec, wesel. Uwielbiam planować, zapisywać terminy robić listy a później co zrobione wykreslac.
Ale u nas takie coś nie funkcjonuje za bardzo. No a moglabym zacząć od właśnie ogłaszanie przez neta.
Proponować różne style weselne czy organizować przyjęcia tematyczne.
zloty...
po co Ci studia zreszta...pomysł na biznes zajebisty. moga to byc wieczory panienskie jeszcze nie tylko wesela...Weridiana lubi tę wiadomość