X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Agata a jak fachowo sie ta pilka nazywa??

piłka gimnastyczna

niecierpliwa lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Migotka ja bym kladlam go na plecach i obracała na brzuch zanim się wscieknie znów plecki i znów brzuch i tak cały czas. Moja tez nie lubiła brzuszka dopóki nie zaczęła się obracać i turlac i teraz głównie na brzuszku urzęduje.
    I jeszcze jedno jak go kladziesz na brzuchu to jak jest ubrany? U nas jak kładę mała ubrana to mniej się rusza a jak jest w samym bodziaku to od razu turla się i swiruje piruety.

Tez to zauwazylam, ze jak ma gole nogi to od razu lepsza zabawa

• lys Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam na allegro piłkę do ćwiczeń z pompka. Obciążenie max 300 kg.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy dziecko musi jeść kaszki? Moze glupie pytanie ale ja czasami nie mam kiedy podac kaszki bo on codziennie je 3 butle po ok 220 obiadek i deserek i to wszystko no czasami dochodzi nam w nocy jedna butla 220 to wtedy w dzien zje z jednej mniej ok 140-150.
    Moj tez nie lubi za dlugo leżeć na brzuszku ale staram sie go zachęcać jak umiem

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    piłka gimnastyczna

Dzieki, wlasnie znalazlam. Patrzylam na olx czy sa jakies uzywki w dobrej cenie na olx, ale zdecydowanie bardziej oplaca sie kupic nowa

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaga nie musi, ja podaje na noc bo mlekiem sie nie najadał

aaaaga lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaagaa na chwilę obecną nasze dzieci nie muszą jeść kaszy. Nadal podstawa diety jest mleko. Do tego przy dużych dzieciach nie zaleca się kaszek żeby dodatkowo nie tuczyc.

aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody padl o 10.30 po 20 min sie obudzil znowu usypialam spal 30 min pobudka i znowu usypialam zasnal i spi do teraz a kurde juz pora wstawac i jechac do mojej firmy no nie zgralam sie dzisiaj z moim dzieckiem heheh

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    A czy dziecko musi jeść kaszki? Moze glupie pytanie ale ja czasami nie mam kiedy podac kaszki bo on codziennie je 3 butle po ok 220 obiadek i deserek i to wszystko no czasami dochodzi nam w nocy jedna butla 220 to wtedy w dzien zje z jednej mniej ok 140-150.
    Moj tez nie lubi za dlugo leżeć na brzuszku ale staram sie go zachęcać jak umiem

Jasne, ze nie musi, ale jak chcesz mu podac to przeciez jedna flache mozesz zamienic na kaszke. Ja daze juz do tego aby jak najmniej podawac mleko butelka, teraz podaje max 3 raymy na dobe jesli je w nocy, jak wypada nam nocne karmienie to wtedy 2 butelki mleka

• magda sz Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na golaska najlepiej, w samych bodziakach bez pampka i spodenek. Zauważyłam też że brzuch podoba się Mai z każdym dniem co raz bardziej i co raz dłużej leży. Kiedyś to była minuta i już mamo ja chcę na plecy teraz czasem sama wróci na plecy czasem jak nie może rączki przełożyć to mnie woła. No oczywiście interesuje się wszystkimi ekranami, na początku zachęcałam do brzucha piosenką dla dzieci- Gummy Bear (pierwsze z góry na youtube) teraz wystarczy ze ja coś do niej mówie czy w akuku się bawię, bo widze że się uzależniła od ekranów- potrafi sama włączyć laptopa...więc teraz chowam ekran jak piszę.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak mi Sie dluzy dzisiejszy dzien przez ta paskudna pogode

• lys Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę obok małej i ruszyć się nie mogę bo się wybudzi. Szumis robi mi za poduszkę a przykryta jestem mini kocykiem wiec troszeczkę mi zimno. Małej coś dolega bo płakała mi na rękach i ululac jej nie mogłam i śpi bardzo niespokojne.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa teraz w biesronce są piłki gimnastyczne. Ja jade dzisiaj i kupie.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda co jest w tym gummy bear ;-) ja też ratuje się tym stworem hahaha

Iys wiem co czujesz bo ja też czasem leżę z odkrytymi plecami i marzę o tym aby mnie ktoś przykryl , a wiadomo krzyknąć nie mogę, chyba że wyślesz smsa do męża jeśli jest w domu :-)

1usasg185gkausx0.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana ją pukam po ścianie i mąż słyszy i przychodzi do mnie. Tylko mojego to nie budzi :)

Weridiana, 0na88 lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana pocieszyłas mnie ze nie tylko ja mam antybrzuszkowe dziecko

Jesslin od kiedy te piłki?

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam jeszcze pogratulować dziewczynom cwiczacym , zaimponowalyscie mi. Ja do tych ćwiczeń to się zbieram i zebrać nie mogę. Widzialam ten trening 20min z Mel i rzeczywiście fajnie to wygląda.
    zdaję sobie również sprawę ze gdy zacznę ćwiczyć będę miała więcej energii ale ...w zamian tego kupuje czekolady, to chyba przed okresem eh

zabka11 lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana :) normalnie tak właśnie robię ze wysyłam mężowi smsy :) albo maile jak wiem ze przy kompie siedzi. Dziś jednak nie ma tego luksusu bo mąż wczoraj poleciał na tydzień do domu rodzinnego. No a moja mama smsow nie obsługuje.
    Tak czy siak w końcu będę musiała wstać bo sikac mi się chce.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    A w sumie najchętniej zajelabym się organizacja przyjec, wesel. Uwielbiam planować, zapisywać terminy robić listy a później co zrobione wykreslac.

Ale u nas takie coś nie funkcjonuje za bardzo. No a moglabym zacząć od właśnie ogłaszanie przez neta.

Proponować różne style weselne czy organizować przyjęcia tematyczne.

zloty...

po co Ci studia zreszta...pomysł na biznes zajebisty. moga to byc wieczory panienskie jeszcze nie tylko wesela...

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin ja wyczaiłam go 7 lat temu jak moja koleżanka synka właśnie na to brała żeby na brzuchu leżał. Siedziało mi to w bani tyle lat gumi gumi gumi bear no i sprawdza sie

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 3312 3313 3314 3315 3316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ