SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka jak była mała to smok był ok ale 2,5 mc miała i butla, smok z dnia na dzień zaczęły być bee. Teraz daje smoka to ta się śmieje, wyjmuje i owszem bawi się nim ale nie ssie tylko gryze ten plastik i ten uchwyt....
Aga o rany, dużo zdrówka dla Was !!!! Można urofuragin, zapytaj jeszcze w aptece może coś jeszcze innego doradzą a tak to pij sok z żurawiny nie zaszkodzi -
Aga współczuje, u nas był "tylko" katar jak dotąd i to było straszne. Dużo zdrówka Wam życzę. Dzięki dziewczyny, pocieszylyscie mnie z ta wagą
ok, jak znajdę tylko chwilkę to założę konto i Was znajdę, chociaż ja taka antyfejsbukowa jestem
no i nie zawsze mam czas na Belly co dopiero na fejsa
Ale obiecuję, że w końcu ten temat ogarnę!
Ewa123 -
Aga na forum kp pisza ze mozna furagin...ja bralam monural ale jest na recepte.
Bierz zurawit trzy raze dziennie po dwie.
Jeslin tylko nie administracja blagam!!!
Znasz hiszpanski?idz na intensywne kursy, daj sobie dwa lata, zepnij dupe i zrob przysieglego.
A my z mezem podjelismy taka decyzje...
Za trzy lata wyjezdzamy na rok...na tapecie Ekwador lub Filipiny.
Jezeli sie tak pouklada jak chcemy tj. Chyba drugie dziecko, wynajem lokalu, sklepu i mieszkania. To jedziemy.
A po powrocie zobaczymy...
Weridiana, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
Aga zdrowia dużo dla całej rodzinki!
Ja przez ubieglotygodniowe przeziębienie nie ćwiczyłam, a wczoraj mi się nie chciało. Dziś musze zmobilizować tylek.
A nie pisałam Wam, że w tą sobotę jadę na wieczór panieński do Krakowa. Wyjeżdżam ok 14 i wrócę w nocy. Z jednej strony się cieszę, że się wyrwe ale jakoś mu dziwnie
-
Ewa123 wrote:Ja wiem Agata, że dzieci mniej teraz przybierają, ale i tak mi się to wydaje bardzo niewiele, zwłaszcza, że ona słabo je i każdy posiłek to cyrk
taki cytat z netu:
"Około 6. miesiąca życia średni przyrost wagi obniża się do 450g miesięcznie. Jest to dość duża różnica. Dziecko blisko pierwszego roku życia przybiera na wadze 250-300g miesięcznie, a w drugim roku życia do około 225g miesięcznie. Jak widać, wraz z wiekiem dziecko rośnie wolniej. Jednocześnie przyrost masy ciała staje się coraz mniej regularny. Istnieje również wiele czynników, które mogą odebrać dziecku apetyt. Należą do nich wyrzynanie się ząbków lub przechodzone przez dziecko choroby. W takich przypadkach w przeciągu nawet kilku tygodni ciężar ciała dziecka może się nie zwiększyć. Wraz z dobrym samopoczuciem dziecka powinno wrócić łaknienie dziecka, a także nastąpić wzrost wagi. Waga małego dziecka zależy również od tego, kiedy ostatnio oddawało mocz, kiedy nastąpiło ostatnie wypróżnienie lub też ile czasu upłynęło od ostatniego karmienia."niecierpliwa, Ewa123, Paula_071, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aga biedna dzidzia, współczuję! Co do pęcherza, to bierz ten żuravit i pij jak najwięcej wody z cytryną, żeby wypłukać bakterie.
Magda moja robi tak samo ze smoczkiem, gryzie plastik i to max kilka minut bo i to jest nudne.
Migotka nie tylko Szymek tak przybiera, Lily tez -
Tak. Bo tanio i ladNa pogoda... ten dochod z wynajmu nie bedzie wielki plus oszczednosci dlatego wstepnie na rok. Poza tym nie chcemy na stale wyjezdzac z Polski.
My odkad jestesmy razem ostro myslimy o tym zeby wyjechac na jakis czas. Ale nie do pracy. Zeby byc razem... i wszystkie nasze plany i marzenia ida w tym kierunku. Dluga droga przed nami no ale...najdluzsza droga zaczyna sie od pierwszego kroku czyz nie;)))?Weridiana lubi tę wiadomość
-
Karola my z oszczednosci i lokalu bedziemy mieli okolo 3,4 tysiace na miesiac...na filipiny czy Ekwador to wystarczajaco.
Ale nie bedziemy mieli domu naprzyklad... bo wolimy to niz kredyt.
Mieszkanie mamy 50 metrów dwa pokoje i bedzie musialo nam to wystarczyc.
nie kupimy nowych sprzetow tylko kasa na wyjazd i remont lokalu ktory chcemy wynajac.
Ale to nasze wspolne marzenie, wspolna decyzja ze z czegos rezygnujemy:) -
Super
My te oszczednosci które mamy czekają na mój biznes, a i tak bedziemy musieli wziać troche kredytu, pewnie z 20-30tys. Takze u nas to nierealne ...chyba ze Ekwador pod mostem
Lokal do wynajecia zajebista sprawa, nic nie robisz a kasa spływa, my stwierdzilismy ze jak kiedys bedziemy mieli duzo kasy to kupimy mieszkanie w białymstoku pod wynajem, a później bedzie dla Poli, bedzie chciala mieszkać to bedzie mieszkałą,nie to przepiszemy na nią i bedzie miała pieniażki z wynajmu. Ale to do tego daaaallleeeeka drogaZetka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Super
My te oszczednosci które mamy czekają na mój biznes, a i tak bedziemy musieli wziać troche kredytu, pewnie z 20-30tys. Takze u nas to nierealne ...chyba ze Ekwador pod mostem
Lokal do wynajecia zajebista sprawa, nic nie robisz a kasa spływa, my stwierdzilismy ze jak kiedys bedziemy mieli duzo kasy to kupimy mieszkanie w białymstoku pod wynajem, a później bedzie dla Poli, bedzie chciala mieszkać to bedzie mieszkałą,nie to przepiszemy na nią i bedzie miała pieniażki z wynajmu. Ale to do tego daaaallleeeeka droga