SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesslin, to była spoko gin po recepty itp.. ale za mało przewidująca bo fakt że akurat jak u niej byłam to nie krwawiłam kilka dni i jak mnie badała mogła nie zauważyć, było to 8 tyg po porodzie ale powinno ją zainteresować to jak powiedziałam że wypadają mi skrzepy (duuże, ale nie będę opisywać bo to obrzydliwe). Powiedziała że tak może być a to był właśnie sygnał że coś jest w macicy. Nie miała usg w gabinecie ale powinna mnie na nie skierować przynajmniej... bardzo ubolewam że mój Wojtuś odszedł z Luxmedu... za tydzień chyba jadę do niego do jakiejś innej placówki z podziękowaniem za prowadzenie ciąży, niech mnie oglądnie i wypisze receptę na tabsy i euthyrox bo mi się skończył wczoraj. Mam abonament w luxmedzie ale i tak musze mu podziękować.
-
Rozmawialiśmy dziś z mężem co by było gdyby... no i temat blizniaków i mnogiej ciąży, pozniej chorych dzieci. Chyba z 2 godziny ciągnęliśmy temat...na początku że no ciężka decyzja co z ciąża itp. ale po 2 godz rozmowy oboje zaczeliśmy dostrzegać sens istnienia takich aniołków na świecie..czuje się jakbym odkryła Amerykę, zawsze miałam pogląd na te sprawy że chyba bym usunęła nawet nie myślałam że urodzę i co dalej, a dziś przejrzałam na oczy jakby mi ktoś jakąś kotarę odsłonił. Macierzyństwo rozwija umysł jak żadna książka
Migotkaa, jesslin87, Pulpecja, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda piekne slowa !
Ja dzis siedze z Szymciem na kolanach i mowie mu : mama sie chyba zaplacze jak bedzie Cie musiala zostawic i isc do pracy, na to moj maz podnosi glowe i z usmiechem mowi : to zrobimy sobie drugiego szymonka i zostaniesz w domu, he zeby to bylo rozwiazanie.. wyluczylam ze di pracy wypada mi pojsc 17 pazdziernika..
magda sz, Aska87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja chciałam napisać że metoda dziecko gryzie wsadz palec działa. Do tego poważnym glosem: Maksymilian nie wolno. Już od 2 dni dziecko mnie nie ugryzlo w pierś. Mam nadzieję że tak już zostanie
magda sz, mamasia, Paula_071, Meggi31, Maniuś, Zetka, witaminkab, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja jestem mile zaskoczona bo pierwsza noc we Wrocławiu i młody dość ładnie spał. . Padł przed 20 i pierwszy raz obudził się po północy, później trochę częściej ale i tak lepiej niż zwykle.. Szkoda tylko że wstaje o 7
Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość

-
hej, u nas jak 4-5 godzin ciągiem prześpi to mam super noc
malą właśnie obudzila się po 7, pożegnała się z rodzeństwem idącym do szkoły, walnęła kupę i poszla znów spać
taka gwiazda. teraz pewnie do 10 pośpi, taki standard u niej, za to wieczorem 22.30 ledwo udaje się ją uśpić.
-
Ja bym nie dala rady jak by mlody do 20 juz nie spal podziwiam was ze dajecie rade ja od 18 juz padam na ryjek i czasami wyczekuje tej 19 kiedy zaczynamy szykować Artura do spania
Jutro pierwsze rehabilitacje o 8 ma przyjsc babeczka zobaczymy jak mlody zareaguje -
Moj teraz 90% nocy budzi sie co 3h, wczoraj nawet co 2,5. Dzisiaj wydarzyl sie wyjatek, byla pobudka dopiero o 00:30, potem o 4:30. Przebudzil sie o 5:30, dalam znowu cycka, zasnal na rekach a po odlozeniu oczy szeroko. Ale pobawil sie moze z 5 minut interaktywnym ochraniaczem i sam zasnal oczywiście na brzuchu. I pobudka dopiero o 8:40:) i z takim usmiechem mnie przywitał, az milo:)
Snieg z deszczem za oknem! Fu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:01
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
u nas nocka wporzadku:) obudził sie po 4 ale zasnał i pospalismy do 8,30:)
wczoraj zauważyłam że zaczyna pekaćdziąsełko przy lewej dolnej jedynce.
Aa widze że w biedrze od 7.03 będzie promocja na pieluchy dady te fit:) fajna cena 49.99 za mega paczke ponad 100 szt:)
zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wiesz, szykować to ją sobie mogę. Wieczorem nawet jak po kąpieli uda się ją uśpić, to śpi maksymalnie 20-30minut i jest do północy zregenerowana. Dlatego już wolę jak nie śpi, bo jest szansa, ze padnie przed 11, a ja i tak wcześniej spać nie chodzę.aaaaga wrote:Ja bym nie dala rady jak by mlody do 20 juz nie spal podziwiam was ze dajecie rade ja od 18 juz padam na ryjek i czasami wyczekuje tej 19 kiedy zaczynamy szykować Artura do spania
Jutro pierwsze rehabilitacje o 8 ma przyjsc babeczka zobaczymy jak mlody zareaguje
aaaaga lubi tę wiadomość