SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hubi śpi, uff, ja jestem zmęczona po całym dniu,a jeszcze trzeba mieszkanie doprowadzić do ładu.
Dzisiaj chciałam Hubertowi dać brokula z ziemniakiem, ale zaczął wszystko wypluwac - więc dostał pierwszy raz mięsny obiadek - delikatne jarzynki z królikiem Gerbera - zjadł cały sloiczek. Niedługo będę go karmić chyba tylko delikatnymi jarzynkami z mięsem albo ryba, albo w wersji wege. -
Lys ją też nie mam i jak inne dziewczyny nie tesknie ale dzisiaj kupuje test bo 2 razy w styczniu było bez niczego i wolę się sprawdzić w razie w.
Migotka ale jazda nie wyobrazam sobie czegoś takiego. Już bym chyba nigdy do windy nie wsiadła. U nas w Kato jest sklep i ma windy na zewnątrz oszklone. I w lato pamiętam się zaczęła z ludźmi w środku. Upał jak nie wiem a oni też czekali na serwisanta. Siedzieli tacy zdechli na podłodze. Więc dobrze tak jak dziewczyny pisaly że było zimno.
lys lubi tę wiadomość
-
Migotka ale jazda! Współczuję. Ja tez am klaustrofobie i słabo mi na samą myśl.
Agata ja dziś podałam delikatne jarzynki z królikiem ale Lily w ogóle nie chciała jeść. Pierwszy raz nie tknela nawet łyżeczki ale myślę że coś jest na rzeczy bo całe popołudnie była nie do wytrzymania jęki płacze itd
-
Magda a czy Ty kiedyś nie pisałaś, że miałaś okres a nawet u gina byłaś i ona mówiła, że jesteś po owulacji? Czy coś źle kojarzę?magda sz wrote:Migotka dziękować Bogu że jest zima... taka sytuacja była w wawie jakoś w wakacje w te temperatury i jakiś facet uwolnił babkę z dzieckiem po godzinie- w centrum miasta! nie czuli się za dobrze z tego co pamiętam. masakra! 21 wiek a tak niesprawnie to wszystko działa- nie chodzi mi o same windy ale serwis...
Ja tez nie mam okresu. Wcale nie tęsknie
-
apaczka wrote:Magda a czy Ty kiedyś nie pisałaś, że miałaś okres a nawet u gina byłaś i ona mówiła, że jesteś po owulacji? Czy coś źle kojarzę?
ale to chyba była lekarka, która nie zauważyła że macica nie jest dobrze oczyszczona i potem Magda była w szpitalu.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hejka kurde albo moj jest jakis drobny i nie duzy albo syn mojego kuzyna taki duzy ma dwa i pol miesiąca nosi roZmiar 68 fakt urodzil sie 58 moj 53
Polozylismy ich obok siebie to nie bylo jakiejs drastycznej roznicy ale po buzce widac ze Szymek jest jeszcze noworodkowy
Obiecałam sobie isc wczesniej spac wiec pomalu zmierzam w objecia morfeusza do juterka babeczki
Ps moj wciagnal caly sloiczek jarzynki z indykiem bardzo mu smakowalo
Jutro zjemy chyba z krolikiem skoro waszym pociechom smakowalWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:05
-
Czy moja dieta poszla sie rypac jak w paczce platkow wyzarlam wszystkie, ktore boly oblane czekolada?? Chyba nie, prawda - w koncu to platki fit
apaczka, Agaata, Pulpecja, magda sz, jesslin87, mamasia, zabka11, Maniuś, Zetka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Czy moja dieta poszla sie rypac jak w paczce platkow wyzarlam wszystkie, ktore boly oblane czekolada?? Chyba nie, prawda - w koncu to platki fit

Skoro fit, to dopiero teraz wkroczyłaś na ścieżkę prawdziwej i jedynej słusznej diety
niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, zabka11, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Czy moja dieta poszla sie rypac jak w paczce platkow wyzarlam wszystkie, ktore boly oblane czekolada?? Chyba nie, prawda - w koncu to platki fit

Czy w składzie na pierwszy miejscu jest maka a na drugim cukier?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Też tak zawsze robięniecierpliwa wrote:Czy moja dieta poszla sie rypac jak w paczce platkow wyzarlam wszystkie, ktore boly oblane czekolada?? Chyba nie, prawda - w koncu to platki fit

A ja wczoraj upiekłam ciasto pleśniak i już go nie ma...mąż zjadł 4 kawałki a ja resztę
niech mnie ktoś walnie młotkiem, nie gumowym. Teraz piję mietę bo coś mi ciężko na żołądku
niecierpliwa, Agaata, Martucha86, jesslin87, Paula_071, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Też tak zawsze robię

A ja wczoraj upiekłam ciasto pleśniak i już go nie ma...mąż zjadł 4 kawałki a ja resztę
niech mnie ktoś walnie młotkiem, nie gumowym. Teraz piję mietę bo coś mi ciężko na żołądku 
O matko, uwielbiam pleśniaka! Ale sama nigdy nie zrobiłam, bo dużo roboty.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Czy w składzie na pierwszy miejscu jest maka a na drugim cukier?

Jest tak ciemno w pokoju, ze ledwo udalo mi sie te czekoladowe wylowic, a Ty mi tu ze skladem wyjezdzasz
Edit sprawdzilam cukier dopiero na trzecim ufff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:55
jesslin87, Agaata, apaczka, Martucha86, mamasia, Paula_071, zabka11, Maniuś, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jest tak ciemno w pokoju, ze ledwo udalo mi sie te czekoladowe wylowic, a Ty mi tu ze skladem wyjezdzasz

Edit sprawdzilam cukier dopiero na trzecim ufff
Jak na trzecim , to luz. Możesz zjesc też resztę bez większych wyrzutów sumienia.
niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość