X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wszystkiego najlepszego :)
    U nas kolejna noc beznadziejnie beznadziejna. Mała ryczała przez sen przeżywała coś wiercila się budziła co chwilę z płaczem. Cała noc musiałam ja tulic i uspokajać. Wstała o 9 i marudzi jęczy trzeba ja nosić i zabawiać nawet 3 min spokojnie nie wytrzyma.

0na88 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, ja jak słysze 1000 zł na komunie to mnie słabi
    Ja na komunie chrzesniaka zamierzam mu podarować 500-600 zł plus jakas pamiątka,
    na wesele nie wiem jeszcze ile ale pewnie 300 zł bo wesele 70 km od mojego miejsca zamieszkania, wiec jeszcze pozostaje transport we własnym zakresie, trzeba wziac kogos kto zawiezie i pozniej przyjedzie po nas więcto tez kosztuje, nie wspomne o tym że sukienka buty które musze kupic noi maz który garnitur ma ze slubu, a szczerze to nie wiem czy da sie namówic na nowy bo twierdzi że jest mu niepotrzebny bo niggdzie nie chodzi, a jak trzeba sie ubrac elegancko to zaklada granatowe spodnie eleganckie i marynarkę do tego i chyba taki zestaw kupimy bo przynajmniej go gdzies ubierze w niedziele czy cos:)

Nie mam zamaiaru robić z siebie burżuja którym nie jestem:)
    My mielismy wesele wiec mam swiadomość ile daja goście:) A zapewnialismy odwóz bo mielismy kierowce którzy odwozili z nim samochody po obiedzie i odwoził ich nad ranem do domu i pokoje w lokalu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:54

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jako chrzestna zrobilam prezent za ok 300 zł (zegarek Swatch bransoletka lilou pamiątką i kwiatki ) na wesela dajemy 500 zł a jak nie mamy akurat kasy to 300 i jakaś pamiątkę np grawerowane kieliszki do szampana lub karykaturę młodych itp

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Sz rzeczywiscie Getinbank ma problemy i nie wiadomo czu lada dzien nie oglosza upadlosci. Oszczednosci oszczednosciamy, BFG do 20 dni wyplaca te do 100.000 euro, ale gorzej z kredytami. Przede mna jeszcze 25 lat splaty hipoteki. Wiadomo splaca sie syndykowi, ale to juz nie przelewki, utrudniony kontakt, zeby wydebic jakikolwiek papier. Troche przerazona tym jestem. A zmiana banku nie wchodzi w gre na razie, bo zarobki zdecydowanie slabsze, a i warunki gorsze.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadła bym takiego prawdziwego pomidora, malinowego...

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skad macie takie wiesci odnosnie getinu??

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia coś wspominała,

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem Magda mowila, ze od znajomych, ale Griszanka tez dzis wspominala i zastanawiam sie skad te sluchy

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://anuluj-dlug.pl
    Ja przypadkiem trafilam na te informacje tutaj.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie znam ale znalazłam coś takiego
    http://www.bankier.pl/wiadomosc/Getin-Noble-Bank-najtanszy-w-historii-7300427.html

niecierpliwa lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój królewicz spi, z racji tego ze rano pospaliśmy dłuzej to wszystko sie pokiełbasiło, wogóle musz emu uciąc ta druga drzemke bo spi do 18.30 a pozniej sie tłucze do 22, gdzie normalnie juz spał o 21

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei zauwazylam, ze jak Julka ma drzemke ok 17 to potem spokojnie wytrzyma do 20.30-21 i jak juz zasnie to dobrze spi do 4-5, a jak ta drzemka wypada i zasypia po 19 to w nocy sa jeki

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka - u mnie od zwykłych gosci było średnio po 300-400zł, od chrzesnych ciezko mi sie wypowiedziec, bo oboje są w NY i od jednego Jula dostała Iphone 5s, a od matki chrzestnej łańcuszek z diamentem warty 700$, takze przeliczajac na zł to chore kwoty....
    co do drzemek to moja juz spi tylko 2 razy w ciagu dnia. dzis wstała 8:30, połozyłam ja po 11, to spala tylko 20min, teraz spi od 20minut i jak wstanie to juz do 19 nie spi.

magda sz - ja gotowałam batata ale w kostkę pokrojonego, dla mnie gotował sie tak jak marchewka.

za wszytskie sexi mamy kciuki zaciśniete!!!!:-)

wyobrazcie sobie ze ugotowałam dzis malej zupe z kurczkaiem, marchew, seler,pietruszka, cukinia, ryz - wciagneła połtorej miseczki, tj,300ml takiej gęsciory i tym sposobem na jutro mam za malo i zaraz musze dogotowac...niezły ma spust :-) zwykle zjada jedna miseczke, tj. ok.250ml.widac ta dzisiejsza zupka wyjatkowo jej posmkowala.

Paula_071, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka mój mąż jest analitykiem i powiedział mi o tym z miesiąc temu, moja mama wtedy lokaty przeniosła do innego banku. Wtedy mówił że coś się u nich dzieje bo 700 os poleciało, zamykają masę placówek więc nic dobrego się nie dzieje. Kredytem bym się nie martwiła bo na sto procent inny bank te długi wykupi od nich za połowę wartości a Wam się warunki nie zmienią. Nie ma czegoś takiego że nagle macie spłacić wszystko. Dopytać się można oczywiście, powtarzam to co mówił mąż.

Migotka ja dałam 1000 bo mało mam ostatnie lata kontaktu z chrześniakiem, dwa jego rodzice się rozwodzą, z kasą u nich nie za kolorowo bo mój zajebisty wujek wpadł w hazard jakiś czas temu... więc mimo że było ciężko wydusiłam te 1000, mama dodała 400 i kupiłyśmy mu spoko rower. To było jego marzenie, nie patrzyłam na rodzinę, że mam trochę żal do ciotki że nie powiedziała nam wcześniej o problemach, żal do wujka że tak spierdolił tylko po prostu chciałam sprawić przyjemność dziecku, no i nie gotówka tylko rzecz. Z tego co wiem to zebrał 3 tys plus rower, zegarek, telefon. Gości było z 12 osób no i to w takim miasteczku 5tys także szok. Mam nadzieje że ta kasa u niego na książeczce a nie już poszła w świat....
    My na chrzciny zebraliśmy 4 tys. i sporo złota a to Warszawa i inne dochody, i było 25 osób plus dwójka dzieci także różnie dają.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda dzieki:) U nas zarobki sporo się róznia, ja po prostu dam na tyle ile mnie stac, gdyby nie to że mamy 2 komunie w jednym miesiacu i wesele w czerwcu to napewno dała bym wiecej, ale przeciez nie dam wszystkich oszczednosci i nie pojade z dzieckiem na wakacje bo będe chciała sie pokazac, zreszta moja siostra zna sytuacje:) Młody zbiera na urzadzenie pokoju z włąsnej woli:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to nieco mnie uspokoilas, bo sie troche przejelam. Twoj maz sie widze zna, to jakby co, bede prosic o rady. Ostatnio u mnie nie za wesolo, a jakby mi jeszcze doszly klopoty z tym kredytem, to chyba bym sobie zyly przrgryzla ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:28

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka my mieliśmy z mężem po naszym ślubie maraton ślubny 4 wesela po naszym. Na jedno nie poszłam bo dziadzio mi zmarł i nie byłam w stanie ale miesiąc pózniej poszliśmy na kolejne tyle że no nie bawiłam się jakoś super, ale chociaż jedzenie mi przyjemność wtedy sprawiło. No i myślałam że lokaty wypłacimy bo zbankrutować można. Zwykle dajemy na wesela 500-700 ale na ostatnie daliśmy 300 bo ciężko było i to jeszcze było wesele 31 sierpnia.. więc koniec miesiąca. Na moim weselu było też parę osób u których wiedziałam że lipnie z kasą więc zapraszając powiedziałam że obecność obowiązkowa i chce tylko totka w kopercie bo jak znajdę gotówkę to im wsadzę w gacie. No i przyszli z tym totkiem grzecznie :) jakbym tego nie powiedziała to podejrzewam że w ogóle by nie przyszli.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Magda dzieki:) U nas zarobki sporo się róznia, ja po prostu dam na tyle ile mnie stac,

I prawidlowo ! :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam tylko napisać że Maja śpi od 11:30... chyba zwolniła się z pracy z tej połówki etatu hehhe, nie narzekam :)

zabka11, apaczka, Paula_071, mamasia, Martucha86, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też jakiś dziwny dzień. Natalka wstała z drzemki i za pół godziny znów poszła spać, tym razem na półtora godziny. Teraz jesteśmy na spacerze i znów śpi :-) To chyba ta pogoda...

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
‹‹ 3344 3345 3346 3347 3348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ