X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda niech kasiure oddają !

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-Ty podajesz Tomkowi słoiczki???myslalam ze Wy tylko BLW.

Magda sz- no kicha z tym nawilżaczem,żądaj zwrotu kasy.

Migotka,Martucha-super ze po wizytach wszystko dobrze.

Migotka-zdrówka,kuruj sie!

Dzis siedziałyśmy z Klara w domu,bo lało niestety,jutro ma być podobnie grrrr.
    Jutro czekam na kuriera z krzesełkiem :)

Martucha86 lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc

Co za okropna noc...mała ciagle sie budziła....kręciła sie,gadała,stekała...
    Zaczęło sie o 24:30...mleko ja uśpiło na 2hodz a potem znów jeczenie....o 5:30 musiałam wstać wyszykować Julcie do szkoły,dzis na galowo bo ma konkurs międzyszkolny. Po 6 się położyłam, a po półtorej godziny mała wstała :(
    Jestem dzis wrakiem.na szczęście nic nie musze gotować.
    Za oknem szaro buro i leje wiec kisimy sie w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 07:49

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka a może refluks jako przyczyna kaszlu?

U nas dziś też paskudna pogoda a na 12 rehabilitacja więc tak czy siak czeka nas dzisiaj spacer. Ale już 1 marca, w najgorszym razie jeszcze tylko miesiąc pluchy i zimna :-)

Pulpecja lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda jest przeokropna :( wczoraj nie byłyśmy na spacerze bo ta spała pół dnia i dziś chciałam no ale nie jak leje deszcz ze śniegiem, normalnie leje :/
    Może pozniej przejdzie...

Migotka gardło Cię bolało ostatnio, wez nafaszeruj się jakimś Fervexem albo Aspiryną C, na mnie to zawsze działało przed ciążą jak mogłam brać.

Zadzwonię dziś do babki od reklamacji z Ravansona powiem o tym hujowym jak barszcz serwisie - JURMAR na Woli - to tak żebyście Agata i Apaczka nie dały tam nic do naprawy...Kuzwa się na korzystaliśmy niecały miesiąc :/

Noc kiepska od 2:40 milion pobudek i o 7 już zabawa..

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, drugi raz podaje mu mieso. Mam "sprawdzonego" krolika, ale po odcieciu mieska od kosci to wyszly takie skrawki, ze wiem, ze Tomek tego nie zje. Dlatego mieso gotowałam i zblendowalam, reszte warzyw zrobilam na parze i rozgniotlam troche widelcem. Jak kupie cielecine to poodcinam pliny i dostanie juz do raczki. Takich sklepowych sloiczkow mu nie daje.

zabka11 lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pogoda beznadziejna. Śnieg z deszczem :-/ wielkie kałuże na ulicy widzę. No i pewnie też nie wyjdziemy. Apaczka, mnie tylko ta myśl trzyma, ze to już niedługo i będzie wiosna jednak. Nie mogę się doczekać, żeby młodej założyć krótki rękawek i bluzę i sobie wyjść na spacerek na słoneczko. Teraz zanim wyjdę to już mokra jestem.
    Magda, ja bym zadzwoniła albo napisała takiego maila, żeby im w pięty poszło; że taki serwis naraża dobre imię firmy itd. Kuzynka miała wózek chicco, koło im się zrypało, niby w serwisie to zrobili, ale znów było to samo za jakiś czas. Jej mąż napisał do firmy, ze tak działają w ramach reklamacji, że on kupował chicco bo ma renomę, a tu dziecko jest w niebezpieczeństwie, bo kółko może odpaść, i tak dalej. Wiesz, ze przysłali im nowy wózek? Bez zabierania starego :-)

apaczka, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez leje , pochmurno - od wczoraj taka pogoda .
    Bylam z mala wczoraj na zakupach w galerii i powiem Wam ze ta spacerowka to strzal w 10 - dziecko ogladalo , nie musialam jej wyciagac z tego wozka , dalam jej pic , chrupka do reki ( pierwszy raz sie odwazylam i nie bylo tak zle , po malutku sobie mamlala).

nie chce zapeszyc ale chyba koszmar spacerow mamy za soba .

AgaSad, Paula_071, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, apaczka, mamasia, zabka11, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki w ten pochmurny poranek, leje, szaro buro wiec znowu bedziemy sie kisic w domu, aaa ja cos niewyrazna to sie nigdzie nie wybieram

u nas nocka nawet ok, ale Mały obudził sie o 1 i nie chciało mu sie spac ale w lozeczku bo jak wzielam go do siebie to usnał w minute, po 4 kwikał ale zasnał i spalismy do 8,40:)

Ona u nas od czasu spacerówki koszmary mineły:)

Zabka moze szykuja sie zeby u Klary?

Ja tez marze o wiosnie, od przyszlego tyg maz ma urlop, mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i duzo pospacerujemy chociaz:) aa noi chciałabym sie wziac za mycie okien

0na88 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas snieg :o ale temp. na plusie wiec tyle ze plucha bedzie ;/

O 13 jade z przyjaciółką do Białegostoku polatać po CH, a Pola zostaje z moją mamą. Musze sobie kupic jakies ciuchy..

Dziewczyny ktore macie doidy cup, nie moge zdecydować sie na kolor, jakie macie ? :P

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry nocka ok jedna pobudka o 23 na smoka i o 5.20 na smoka no ale od 6 juz nie spimy o 8 byla pani rehabilitantka i po 20 min mlody stekal no tak no sie nie wyspal mama musiala z siebie pajaca robic zeby dziecko zainteresowac ogolnie bardzo fajnie z nim cwiczyla nastepne spotkanie za tydzien
    U mas tez pogoda fuj ale na spacer wyjdziemy nosy przewietrzyc buziaki kochane

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja potrzebuje jakiejs kurtki takiej bardziej sportowej typu parka cieniutkiej na wiosne, jak by któras kupowała to prosze sie pochwalić to zgapie:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka- ja wlasnie tez ! I dzisiaj wlasnie bede szukac :)

AgaSad, Weridiana lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też sypie dzisiaj i chyba sobie odpuszczę spacer..żeby to jeszcze sypało a to więcej deszczu niż śniegu.. wczoraj zamówiłam spacerówkę, już nie mogę się doczekać! mam nadzieję że spodoba się Patrykowi bo np z krzesełkiem się nie polubił.. siedzi jak za karę, wkurzają go pasy - w sumie nie dziwię się bo te pasy to jakby conajmniej samolotem miał lecieć.. pamiętam że na początku też was nie powaliło to krzesełko, mam nadzieję że się przyzwyczaję bo jak dla mnie to jest ono strasznie wielkie.. a wogóle to mamy już tyle klamotów w domu, chyba zacznę ronić jakieś pawlacze :)
    Dziewczyny z Wro i okolic : możecie polecić kogoś kto robi meble kuchenne na zamówienie? muszę zrobić jedną szafkę plus jakieś półki ogólnie zagospodarować jeden kąt bo brakuje mi miejsca, raczej nic gotowego nie dopasuję tam.. może któraś z was robiła kuchnię u stolarza? niby jest sporo tych ogłoszeń ale wolałabym kogoś sprawdzonego.. a wogóle to czeka nas jeszcze wymiana okna balkonowego i chcemy wymienić szafę w przedpokoju a najchętniej również w sypialni.. trzeba zacząć grać w totka chyba.. :/

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Migotka- ja wlasnie tez ! I dzisiaj wlasnie bede szukac :)

Karolina to koniecznie pochwal się co kupiłaś bo ja też potrzebuję..chciałabym np taką pikowaną cieniutką.. czasem mi się marzą zakupy ze stylistką hehe.. kilka godzin i na cały sezon z głowy.. ja to jestem dziwna bo nie cierpię chodzić po sklepach a teraz j jak jest mały to nie są zakupy tylko wyścig na czas..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad ja powiedziałam ostatnio mężowi żeby grał w totka to moż enie bede musiała wracac do pracy hehe:)

AgaSad, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Magda - kicha z tym nawilżaczem - ja bym żądała zwrotu kasy od sprzedawcy.

Pulpecja - podobnie u mnie wygląda wychodzenie na spacer - zwykle jestem cała spocona i wkurzona. Jak już wyjdę, to jest ok, ale szykowania nienawidzę. Też czekam na wiosnę z utęsknieniem.

Moj mąż dzisiaj pojechał na 10.00 do pracy zamiast na 8.00 i zabrał o 7.00 Huberta a ja mogłam pospać do 9.00. Suuper, bo nocka byla kiepska.

Ja mam dzisiaj na 13.30 USG jamy brzusznej, nie ma kto zostac z Hubim w tym czasie, myślicie, że jak pójdę z nim do gabinetu to będzie jakiś problem?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ja mam kuchnie z Ikei wiec nie pomoge. Ale jak nie znajdziesz nikogo z polecenia to obiwiazkowo podpisz umowę z tym stolarzem, bo pelno kretraczy jest.

Agata, a nie mozesz na inny termin oezesunac usg?

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też mam z Ikei i teraz muszę dorobić jeszcze bo nie dopasuję ich wymiarów niestety..
    Agata a Hubert da radę przetrzymać u lekarza? chyba ze zapniesz go w foteliku żeby nie wyskoczył:)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z Polą to słabe zakupy..dlatego zostaje do wieczora u mojej mamy, powiedziala zebym sie nie spieszyla,ze zajmie sie Polą ile bedzie trzeba, takze polazimy, nakupuje sobie ciuchów, pojdziemy coś zjeść i wróce steskniona za Polą i szczesliwa:)

Co do ubierania na wyjscie z domu..u nas to tragedia..Pola sie tak kreci i wiszczy ze ledwo ją ubieram, jak juz wezme na rece to jest ok ale zanim leży i ja ubieram..meksyk. Potem schodze z nią na doł wkładam do wózka, otwieram drzwi na podwórko wystawiam wózek i wtedy ubieram sie sama.

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 3346 3347 3348 3349 3350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ