SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula-Ty podajesz Tomkowi słoiczki???myslalam ze Wy tylko BLW.
Magda sz- no kicha z tym nawilżaczem,żądaj zwrotu kasy.
Migotka,Martucha-super ze po wizytach wszystko dobrze.
Migotka-zdrówka,kuruj sie!
Dzis siedziałyśmy z Klara w domu,bo lało niestety,jutro ma być podobnie grrrr.
Jutro czekam na kuriera z krzesełkiem
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Czesc
Co za okropna noc...mała ciagle sie budziła....kręciła sie,gadała,stekała...
Zaczęło sie o 24:30...mleko ja uśpiło na 2hodz a potem znów jeczenie....o 5:30 musiałam wstać wyszykować Julcie do szkoły,dzis na galowo bo ma konkurs międzyszkolny. Po 6 się położyłam, a po półtorej godziny mała wstała
Jestem dzis wrakiem.na szczęście nic nie musze gotować.
Za oknem szaro buro i leje wiec kisimy sie w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 07:49
-
Pogoda jest przeokropna
wczoraj nie byłyśmy na spacerze bo ta spała pół dnia i dziś chciałam no ale nie jak leje deszcz ze śniegiem, normalnie leje 
Może pozniej przejdzie...
Migotka gardło Cię bolało ostatnio, wez nafaszeruj się jakimś Fervexem albo Aspiryną C, na mnie to zawsze działało przed ciążą jak mogłam brać.
Zadzwonię dziś do babki od reklamacji z Ravansona powiem o tym hujowym jak barszcz serwisie - JURMAR na Woli - to tak żebyście Agata i Apaczka nie dały tam nic do naprawy...Kuzwa się na korzystaliśmy niecały miesiąc
Noc kiepska od 2:40 milion pobudek i o 7 już zabawa..
Agaata lubi tę wiadomość
-
Zabka, drugi raz podaje mu mieso. Mam "sprawdzonego" krolika, ale po odcieciu mieska od kosci to wyszly takie skrawki, ze wiem, ze Tomek tego nie zje. Dlatego mieso gotowałam i zblendowalam, reszte warzyw zrobilam na parze i rozgniotlam troche widelcem. Jak kupie cielecine to poodcinam pliny i dostanie juz do raczki. Takich sklepowych sloiczkow mu nie daje.
zabka11 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas też pogoda beznadziejna. Śnieg z deszczem
wielkie kałuże na ulicy widzę. No i pewnie też nie wyjdziemy. Apaczka, mnie tylko ta myśl trzyma, ze to już niedługo i będzie wiosna jednak. Nie mogę się doczekać, żeby młodej założyć krótki rękawek i bluzę i sobie wyjść na spacerek na słoneczko. Teraz zanim wyjdę to już mokra jestem.
Magda, ja bym zadzwoniła albo napisała takiego maila, żeby im w pięty poszło; że taki serwis naraża dobre imię firmy itd. Kuzynka miała wózek chicco, koło im się zrypało, niby w serwisie to zrobili, ale znów było to samo za jakiś czas. Jej mąż napisał do firmy, ze tak działają w ramach reklamacji, że on kupował chicco bo ma renomę, a tu dziecko jest w niebezpieczeństwie, bo kółko może odpaść, i tak dalej. Wiesz, ze przysłali im nowy wózek? Bez zabierania starego
apaczka, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
-
u nas tez leje , pochmurno - od wczoraj taka pogoda .
Bylam z mala wczoraj na zakupach w galerii i powiem Wam ze ta spacerowka to strzal w 10 - dziecko ogladalo , nie musialam jej wyciagac z tego wozka , dalam jej pic , chrupka do reki ( pierwszy raz sie odwazylam i nie bylo tak zle , po malutku sobie mamlala).
nie chce zapeszyc ale chyba koszmar spacerow mamy za soba .
AgaSad, Paula_071, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, apaczka, mamasia, zabka11, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

-
hej kobietki w ten pochmurny poranek, leje, szaro buro wiec znowu bedziemy sie kisic w domu, aaa ja cos niewyrazna to sie nigdzie nie wybieram
u nas nocka nawet ok, ale Mały obudził sie o 1 i nie chciało mu sie spac ale w lozeczku bo jak wzielam go do siebie to usnał w minute, po 4 kwikał ale zasnał i spalismy do 8,40:)
Ona u nas od czasu spacerówki koszmary mineły:)
Zabka moze szykuja sie zeby u Klary?
Ja tez marze o wiosnie, od przyszlego tyg maz ma urlop, mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i duzo pospacerujemy chociaz:) aa noi chciałabym sie wziac za mycie okien
0na88 lubi tę wiadomość
-
U nas snieg :o ale temp. na plusie wiec tyle ze plucha bedzie ;/
O 13 jade z przyjaciółką do Białegostoku polatać po CH, a Pola zostaje z moją mamą. Musze sobie kupic jakies ciuchy..
Dziewczyny ktore macie doidy cup, nie moge zdecydować sie na kolor, jakie macie ?
-
Dzien dobry nocka ok jedna pobudka o 23 na smoka i o 5.20 na smoka no ale od 6 juz nie spimy o 8 byla pani rehabilitantka i po 20 min mlody stekal no tak no sie nie wyspal mama musiala z siebie pajaca robic zeby dziecko zainteresowac ogolnie bardzo fajnie z nim cwiczyla nastepne spotkanie za tydzien
U mas tez pogoda fuj ale na spacer wyjdziemy nosy przewietrzyc buziaki kochane -
U nas też sypie dzisiaj i chyba sobie odpuszczę spacer..żeby to jeszcze sypało a to więcej deszczu niż śniegu.. wczoraj zamówiłam spacerówkę, już nie mogę się doczekać! mam nadzieję że spodoba się Patrykowi bo np z krzesełkiem się nie polubił.. siedzi jak za karę, wkurzają go pasy - w sumie nie dziwię się bo te pasy to jakby conajmniej samolotem miał lecieć.. pamiętam że na początku też was nie powaliło to krzesełko, mam nadzieję że się przyzwyczaję bo jak dla mnie to jest ono strasznie wielkie.. a wogóle to mamy już tyle klamotów w domu, chyba zacznę ronić jakieś pawlacze

Dziewczyny z Wro i okolic : możecie polecić kogoś kto robi meble kuchenne na zamówienie? muszę zrobić jedną szafkę plus jakieś półki ogólnie zagospodarować jeden kąt bo brakuje mi miejsca, raczej nic gotowego nie dopasuję tam.. może któraś z was robiła kuchnię u stolarza? niby jest sporo tych ogłoszeń ale wolałabym kogoś sprawdzonego.. a wogóle to czeka nas jeszcze wymiana okna balkonowego i chcemy wymienić szafę w przedpokoju a najchętniej również w sypialni.. trzeba zacząć grać w totka chyba..

-
Kkarolinaaaa wrote:Migotka- ja wlasnie tez ! I dzisiaj wlasnie bede szukac

Karolina to koniecznie pochwal się co kupiłaś bo ja też potrzebuję..chciałabym np taką pikowaną cieniutką.. czasem mi się marzą zakupy ze stylistką hehe.. kilka godzin i na cały sezon z głowy.. ja to jestem dziwna bo nie cierpię chodzić po sklepach a teraz j jak jest mały to nie są zakupy tylko wyścig na czas..
-
Cześć dziewczyny!
Magda - kicha z tym nawilżaczem - ja bym żądała zwrotu kasy od sprzedawcy.
Pulpecja - podobnie u mnie wygląda wychodzenie na spacer - zwykle jestem cała spocona i wkurzona. Jak już wyjdę, to jest ok, ale szykowania nienawidzę. Też czekam na wiosnę z utęsknieniem.
Moj mąż dzisiaj pojechał na 10.00 do pracy zamiast na 8.00 i zabrał o 7.00 Huberta a ja mogłam pospać do 9.00. Suuper, bo nocka byla kiepska.
Ja mam dzisiaj na 13.30 USG jamy brzusznej, nie ma kto zostac z Hubim w tym czasie, myślicie, że jak pójdę z nim do gabinetu to będzie jakiś problem?
-
No z Polą to słabe zakupy..dlatego zostaje do wieczora u mojej mamy, powiedziala zebym sie nie spieszyla,ze zajmie sie Polą ile bedzie trzeba, takze polazimy, nakupuje sobie ciuchów, pojdziemy coś zjeść i wróce steskniona za Polą i szczesliwa:)
Co do ubierania na wyjscie z domu..u nas to tragedia..Pola sie tak kreci i wiszczy ze ledwo ją ubieram, jak juz wezme na rece to jest ok ale zanim leży i ja ubieram..meksyk. Potem schodze z nią na doł wkładam do wózka, otwieram drzwi na podwórko wystawiam wózek i wtedy ubieram sie sama.