SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk też nie cierpli ubierania ale nauczyłam go że jak mówię idziemy brym brym to jest to wyjście na spacer albo jazda autem i muszę go ubierać i cały czas gadać brym brym to się cieszy:)

apaczka lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, teoretycznie moge przesunąć, ale i tak juz długo się zbieram i nie chcę czekac kolejny tydzień, a wczesniej nie da rady, bo akurat mąż pracuje po drugiej stronie Warszawy i nie moze wyskoczyć na chwilę z pracy, zeby pochodzić z wózkiem.

Aga, jeśli Hubert będzie spał, to przetrzyma, a jeśli nie, to nie wiem ;-) Chyba spróbuję, może się uda ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla zainteresowanych
    http://miasto.debica.pl/aktualnosci/pokaz/18359/Zwykly+spacer+przerodzil+sie+w+dramat.#.VtVkhfnhDIU

w tej windzie miałam takiego nerwa ze powiedziałam z mezem ze nie popuszcze i w koncu ktos sie tym zajmie, do tego serwisant który przyjechał i smiał sie głupio do meza ze poewnie chciał sobie winda pojezdzic tak wkur*ił meza ze powiedział mu ze zrobi z nim porzadek,

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata spróbuj,a nóż hubert wykaże chwile przerwy na etacie:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Wiecie co jak mam noce przerywane to nie czuje tego zmeczenia, a dzis to jakas bonanza. Julka spala od 20.30 do 7.45 z 5 minutowa przerwa na butle po 4 rano, a ja wstalam jak zombie. Chyba moj organizm do takich luksusow nie jest przyzwyczajony.

Pogoda paskudna i chyba 3 dzien bedziemy kisic sie w domu.

Rano wpadl tesc, bo byl na targu po cielecine dla wnuczki. Kupil 1,5-2 kg, chyba nie wie ile mieska je dziecko, no ale milo z jego strony. Mamy zapas na pare miesiecy.

zabka11 lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka bardzo dobrze, ze to naglosniliscie!

Agata powodzenia, zeby Hubert gabinetu nie rozniosl :D

Agaata lubi tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa 2 kg o wow poszalał hehe, ja kupuje 60 dkg to mamy na długi czas bo miedzy czasie podaje rybe i wołowine:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka biorac pod uwage, ze zdecydowanie czesciej daje sloiki, jak gotuje to tez z kurczakiem, od ojca dostane krolika, doliczajac bezmiesne i rybne obiadki to chyba Julka tego nie przeje

• apaczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:

Ja mam dzisiaj na 13.30 USG jamy brzusznej, nie ma kto zostac z Hubim w tym czasie, myślicie, że jak pójdę z nim do gabinetu to będzie jakiś problem?
    Agata Natalka była z nami ostatnio u notariusza :D była bardzo grzeczna a pani notariusz stwierdziła, że półroczne dziecko to nic, ostatnio byli ludzie z 2 tygodniowym ;)

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa to pozostaje uraczyc siebie i męża jakims dobrym daniem z cielęciną:)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak to jest z takim świezym filetem z łososia, takim zapakowanym prózniowo w biedronce, czy to sie nadaje zeby kupic, poporcjowac i zamrozic i dodawac gotowane do zupy małemu?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka podłączam się do pytania bo też o tym myślałam

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha moje dziecko chyba też nauczyło się zasypiać w dzień na drzemki w łóżeczku (oj żeby tylko nie zapeszyć) do tej pory spał tylko bujany w wózku a wczoraj i dziś udało się mu zasnąć samemu wow :) kładę go do łóżeczka, zawijam w kocyk, daje pluszaka do ręki, smok do buzi, włączam pozytywke przy której wieczorem zasypia i po 10 min mały śpi :) ależ jestem z niego dumna :) ciekawe czy już tak zostanie na stałe :)

Martucha86, apaczka, niecierpliwa, jesslin87, mamasia, zabka11, AgaSad, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymko poszedł spac, ide szykowac sznycle i pulpety na obiad, zmielilismy jeszcze razem miesko przed spaniem:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle, ze taki filet z lososia jak najbardziej sie nadaje

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka kurcze ale przygoda! Dobrze, że to naglasniacie.
    Ona spóźnione ale szczere życzenia!
    My w tym roku mamy 3 wesela w tym jedno szwagierki i komunie chrzesniaka męża, wiec trochę nas szarpnie.
    Dziewczyny jak nauczyć dziecko samodzielnego zasypiania? Łucja zasypia tylko w bujaku. Dodam, że metody zostawić i niech płacze, w końcu zaśnie nie wytrzymam.
    W sobotę byłam na panieńskim i było fajnie. Tylko w klubie bez szału, zdecydowanie odpowiadały mi bardziej wcześniejsze atrakcje. Chyba się w życiu wystarczająco naklubowalam; )
    Maż ma urlop wiec odpoczywam. Tylko na razie pogoda niezbyt dopisuje, a liczyłam na długie spacery.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 11:51

0na88, Amberla lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym łososiem to jest tak, że lepszy jest ten wolno żyjący niż ten hodowlany, bo hodowlane zawierają toksyny. Ja nie jestem przekonana do tych hodowlanych, które najczęściej są sprzedawane w naszych sklepach i ich nie będę podawać póki co.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/toksyny-w-lososiu-hodowlanym-sa-szkodliwe-dla-zdrowia_41630.html

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminka, a jak bys spróbowała najpierw nauczyc ja zasypiać na łóżku razem z Tobą zeby głaskac, a później dopiero w łózeczku? bo rozumiem ze w bujaku musisz ja bujać?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde.. Agata a wszedzie pisza ze łosoś najlepszy dla dziecka, ja podaje teraz dorsza

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Kurde.. Agata a wszedzie pisza ze łosoś najlepszy dla dziecka, ja podaje teraz dorsza

Nie znam się za bardzo na rybach ale wydaje mi się, że dorsz, to lepszy pomysł :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3347 3348 3349 3350 3351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ