SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Magda zalezy tez gdzie jest lozysko. Ja mam na tylnej sciance, 3 ciaza i czuje malucha od kilku dni.
Mezus zrobil kolacje, teraz film i po filmie spac
Dobranoc
Cassie bo to Twoja 3 ciąża, a w 1 to są bardzo małe szansę poczuć tak wcześnie jak 14 tydz np.Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nie było mnie kilka dni a Wy miałyście chyba wenę
Mąż był na sterydach cały tydzień,córka na antybiotyku a ja na cytrynie i miodzie. Sytuacja po woli wraca do normy. Ehhh już zapomniałam co miałam Wam poodpisywać..
Kosz Mojżesza- super sprawa, strasznie się napaliłam ale mąż stwierdzić,że szkoda kasy bo mamy już wszystko po córce. Muszę znaleźć na allegro jakiś good price my friend
W zabobony i zachcianki nie wierzę. Ubranka kupuję na wyprzedażach,niebieskie, bo różowe już mam. U nas raczej będzie druga córka ale u bratowej i szwagierki będą chłopaki więc mam już prezenty dla nich
Jestem pod wrażeniem waszych umiejętności kulinarnych. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze się czegoś nauczę,bo jestem noga z gotowania, wolę piec ciasta
Mam ochotę na kebabaostatni raz jadłam taki rarytas ok 10 lat temu
mąż mnie pokrzyczał,że chyba oszalałam,żebym ja z moim delikatnym żołądeczkiem o tej porze wysyłała go po kebaba więc wybrałam chipsy paprykowe a kebab będzie jutro
Dobrej nocy
małaMyszka, niecierpliwa, mamasia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Bosa... Kebab????? Znęcasz się... I gdzie ja teraz kebab dostanę... Lays'y już mnie wołają z szafki w kuchni... A kebab gdzie wola o tej porze???
bosa lubi tę wiadomość
-
A nie wiem tak jakoś. Nie jem śledzi i kochalismy sie przed ovu i mam brzydką cerę-córka zabrała mi urodę
hehe Może dlatego, że mąż, teście, rodzice i reszta świata chcieliby chlopca-żeby była parka a mi na tym z ręka na sercu po prostu nie zalezy.
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyCzesc milego dnia
Dawniej kochalam kebaby w chwili obecnej mi zwyczajnie smierdza... moze przede mna lezec a ja nie rusze.
Nocka byla ciezka, nie umialam spac.
W ciagu dnia nie nasrobie bo musze zrobic zakupy, dom ogarnac chocisz podlogi i pranie wkoncu zlozyc.
A dzieciaki koncza o 12 zajecia wiec bedzie w domu glosno.0na88, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
bosa wrote:A nie wiem tak jakoś. Nie jem śledzi i kochalismy sie przed ovu i mam brzydką cerę-córka zabrała mi urodę
hehe Może dlatego, że mąż, teście, rodzice i reszta świata chcieliby chlopca-żeby była parka a mi na tym z ręka na sercu po prostu nie zalezy.
hehe bosa a post wyzej pislas ze w zabobony nie wierzysz)
ja dziewczyny czekam na przesylke i poduszke mam nadzieje ze w koncu przespie cala nocWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 07:38
bosa, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Ofka ziemniaki do torebki
lys poki nie ma dzieci te wyjazdy sa znosne ale jak juz dzieci sa na swiecie powiem Ci ze latwo nie jest. My stanelismy po tych w sumie 5 latach w takim punkcie ze bylismy sobie prawie obcy. Zeby nie rozbijac rodziny musielismy podjac decyzje albo zostajemy w PL i maz bedzie tyral na budowie albo pakujemy sie i wyjezamy z kraju na stale.
Dobrze sie zlozylo bo szef chcial i tak meza sciagnac na stale, udalo mu sie wynajac dom, dostal awans na kierwonika wiec nie bylo nad czym sie zastanawiac.
Nie ukrywam ze poczatek byl trudny, tym bardziej ze nie znalam jezyka, w obcym kraju, bez zadnej znajomej twarzy, z dwojka malych dzieci najmlodszy nie mial jeszcze 2 lat, starszy mial 4 lata. Maz calymi dniami poza domem a ja wszystko musialam sama rekami i nogami zalatwiac.
Pierszy raz bedac na poczcie plakalam - ja nie umialam nawet listu wyslac...
Kupilam ksiazki do nauki jezyka do tego TV + radio i zaczelam sie uczyc w domu.
Mieszkam juz tutaj 4 lata, mam super znajomych, sasiadow z ktorymi mozna konie krasc, jezyk umiem tak w 90% i chodze z rogalem od ucha do ucha.
My z mezem przezylismy na nowo cale zakochanie itp.
Powiem Ci ze gdyby nie ten wyjazd nie wiem czy bysmy nadal byli razem, brakowalo bardzo malutko.
Zycie w rozjazdach to chyba najgorsze co moze byc w malzenstwie, nie kazdy zwiazek to przetrwa. Trzeba miec serio nerwy ze stali i zaufanie ponad norme.:
psioszka11, mamasia, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
Uwaga- spałam od 23:00 do 6:30,ale na pół siedząco, może dlatego. Dziś lub w poniedziałek pewnie przyjedzie poduszka to będzie lepiej,mam nadzieję.
Jutro mamy gości, więc sobota po znakiem sprzątania i gotowania, a dziś jedziemy zrobić najazd na mieszkania
Katar dalej mam, ale samopoczucie już znacznie lepsze, mąż też dochodzi do siebie, więc jest ok.
Któraś dziś wizytuje? Życzę powodzenia!
A na obiad- schabowy, ziemniaczki i sałata zielona.
A właśnie- macie jakiś fajny przepis na sałatkę na jutro dla gości? najchętniej z makaronem?
Piątek, piąteczek, piątunio- miłego dnia!zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Ofka przypomnialas mi jak dwa lata temu nie cala bralam slub w 8 miesiacu ciazy:-)
U nas nadal szpital w domu bylam wczoraj u lekarza przepisal mi leki i po tym syropie na kaszel chyrlam jak glupia co chwila:-(
A moze jakis przepis na salatke? Moze macie jakas swoja ulubiona i sie pochwalicie?
Jak ten czas leci zaraz bedziemy w 20 tyg i polowa ciazy za nami:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:hehe bosa a post wyzej pislas ze w zabobony nie wierzysz
)
ja dziewczyny czekam na przesylke i poduszke mam nadzieje ze w koncu przespie cala noc
Nie wierzę dlatego na końcu zdania było "hehe "
Mam pytanie do dziewczyn,które znają już płeć dziecka. Czy sex przed/ po owulacji gwarantuje dziewczynkę lub chłopca? Jak byłam u gina to tak mi własnie powiedział, a moja koleżanka, która ma 2 synów mówiła,że sex był przed ovu więc to chyba ściemaa jak było w Waszych przypadkach?
A no i oczywiście witam się w szczęśliwy piątek 130na88, małaMyszka lubią tę wiadomość