SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Jejj! Ale fajnie:) marze o coreczce!
Gratuluje!
Zachcianki sie zgadzaja na dziewczynke?:p
Ja mam straszne parcie na czekolade a od chipsow mnie odrzuca. I tak sie zastanawiam czy cos w tym jest:p
Moja bratowa urodziła chłopca a przynajmniej raz w tygodniu piekła ciasto. Nawet jak jej wody o 4 nad ranem odeszły to pierwsze co poleciała do kuchni jeść makowca, bo wiedziała, że jak się karmi to nie można jeść maku, więc się objadała ile mogła:) Te smaki, wygląd kobiety to chyba zabobony, medycznego uzasadnienia nigdzie nie znalazłam. Nie wiem czy któraś z Was robiła test Nifty (drogie to strasznie), ale ponoć oprócz badań genetycznych też określają płeć dziecka w niemalże w 100%.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Sana wrote:Niecierpliwa faktycznie, booosko dziś na Śląsku, aż chce się żyć!
cudownie
w jakim rejonie Śląska mieszkasz, jeśli mogę spytać?
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Kkarolinaaaa wrote:Jejj! Ale fajnie:) marze o coreczce!
Gratuluje!
Zachcianki sie zgadzaja na dziewczynke?:p
Ja mam straszne parcie na czekolade a od chipsow mnie odrzuca. I tak sie zastanawiam czy cos w tym jest:p
tak - kalendarz chinski , i zachcianki sie zgadzaja na dziewczynke
dzis np 4 paczkimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:My z mężem od dawna zamawiamy przez internet zakupy. Czasami z Almy, czasami z Tesco. Dzięki temu nie musimy dźwigać chociażby zgrzewek wody, naprawdę polecam, zwłaszcza jak teraz jesteś sama. W Almie cena jest ta sama co normalnie w sklepie, w Tesco płaci się ok 6 zł więc na paliwo do sklepu wydałoby się więcej.
Mój mąż wylatuje w marcu, w kwietniu i w lipcu do Stanów. (Na studiach miałam plan by tam nawet urodzić) Na ten czas przeniosę się do rodziców, by nie być samej w domu. A Ty nie chcesz chociaż na trochę odwiedzić rodziny?
Jak byłam wczoraj w Rossmanie to też się zdziwiłam ile tam jest rzeczy ciążowych. Myślałam, że Palmers jest produktem aptecznym a tam stoi na półce:)
Zabka, u mnie też krokiety i barszczyk - mama nam wczoraj zrobiła:)
Generalnie to jak się nie pracuje to fajnie wyjść z domu, nawet na zakupy, nie spodziewalam się że w ciązy będę się czuła jak chora, a nie ciężarna... No nic będę robić hurtowo zakupy on-line. Na dłużej nie chcę nigdzie jechać, bo po pierwsze jakoś wolę u siebie, po drugie mam kota więc samej jej nie zostawię, a brać ją w podróż to dla niej zbyt stresujące. Poza tym moja mama jest starszą osobą, więc nie chcę jej zawracać głowy sobą. No i tu mam ginekologa, kurs i studia podyplomowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:19
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Ja tez ze Śląska - dokładnie okolice Pszczyny. Dziś była przepiękna pogoda, nawet ptaki śpiewały
Spacer po parku pszczynskim w taka pogode ach marzenie. Tam wlasnie odbyla sie moja pierwsza randka wyjazdowa z mezemchcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Spacer po parku pszczynskim w taka pogode ach marzenie. Tam wlasnie odbyla sie moja pierwsza randka wyjazdowa z mezem
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Mi już chyba pozostaje herbatka z miodem i cytrynką... Szwagierka poczęstowała mnie jakimś wirusem... Już jej podziękowałam...
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa ooo, ja mieszkam w Zabrzu
gdzie planujesz poród? W Gliwicach?
0na88 gratuluję córeczkiach jak ja zazdroszczę tym, które znają już płeć...
chcebycmama byłam raz w Pszczynie, piękne miastokiedyś zabiorę tam narzeczonego - on nie ze Śląska, więc niech popodziwia sobie nasze piękne województwo
Co do zachcianek - ja wcinam wszystkiego po trochę - tu czekolada, tu chipsy, tu ciasto, tu mięso i ogórkii bądź tu mądry człowieku haha
małaMyszka, niecierpliwa, Maniuś, sylwucha89, 0na88, maaadzik1207 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnyona gratuluje
Ja pochodze z Piekar Slaskich
Te zachciajki to zabobony
Z chlopakami w ciazy jadlam tone slodyczy, bylam brzydka i pryszczata kazdy mowil bedzie cora - mam dwoch chlopcow
małaMyszka, zabka11, futuremama, niecierpliwa, Maniuś, sylwucha89, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Dżizus godzinę Was nadrabiałam
No i czuje się wolna, przekazałam obowiązki, laska za mnie bardzo fajna, szefowa już pokazała jej kto tu rządzi aż stanęłam w jej obronie... mam nadzieje że da sobie radę i nie ucieknie za tydzień bo znowu będę musiała jechać i przekazywać obowiązkiposiedziałam kilka godzin, pożegnałam się z załogą aż mi troszku smutno bo będę tęsknić. No ale już wiem że nie dałabym rady pracować normalnie, po kilku godzinach ziewałam, zasypiałam ze zmęczenia...
Byłam też z mężem w szpitalu zapisać się na koniec kwietnia na szkołę rodzeniato będzie jakoś 25 tydzień więc w sam raz
No i pojechaliśmy do cerfiego na zakupy i chyba zacznę zamawiać on line spożywkę bo nie daje radę chodzić po tych alejkach...
Krokiety z barszczem powiadacie....wczoraj zjadłam ale szybko pożałowałam i teraz mam wstręt
Czy Was też bolą piersi od środka? Nie przy dotyku czy coś tylko nagle łapie coś pod sutkiem od środka i jakby drążyły się tunele metra..boli to tak że czasem łzy stają w oczach, raz mam tak w jednym sutku raz w drugim i tak co kilka godzin
zabka11, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Aa ruchy to z pierwszym dzieckiem szanse że w 15 tyg poczujemy są bardzo małe, prędzej bliżej 19, dziś przepytałam wszystkie matki w pracy
Więc szykujmy się na marzec niż luty, ja wg belly powinnam poczuć lada dzień ale wątpię że tak szybko poczuję
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie
Dzidzia ładnie rośnie
Płci nie poznaliśmy bo nóżki skrzyżowane i zasłaniała się cały czas Wstydnisia
Cassie, zabka11, Paula_071, małaMyszka, lys, Sana, niecierpliwa, sylwucha89, psioszka11, mamasia, Maniuś, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gianna gratuluję pomyślnej wizyty
Niecierpliwa a z tym szpitalem w Gliwicach coś nie tak? Ja zamierzam rodzić w Centrum Zdrowia Kobiety i Dziecka w Zabrzu, szpital w Gliwicach był u mnie na drugim miejscu, w razie w.
Dobranoc CassieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:50
małaMyszka lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Wiesz ja od lat slysze o tym szpitalu same zle opinie, wiec nawet nie bralam go pod uwage, choc mam do niego 5 minut pieszo
Dobra opinia ciesza sie Pyskowice i Knurow, a ze moja lekarka pracuje w Pyskowicach to padlo na nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:01
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Idę się kąpać i spać... Katar mnie wymęczył... Kichanie i prychanie co chwilę... A miałam tyle planów na dzisiaj... No nic załatwię to w przyszłym tygodniu...
-
gianna88 wrote:My już po wizycie
Dzidzia ładnie rośnie
Płci nie poznaliśmy bo nóżki skrzyżowane i zasłaniała się cały czas Wstydnisia
Nasze też miało skrzyżowane nogi, to powiedziałam, że pewnie jest dziewczynką i bardzo dobrze, że nie rozkłada nóg. Mój mąż natomiast skomentował, że to może chłopak i jest gejemTakie to żarciki były przy kolacji...
0na88, sylwucha89, małaMyszka, gianna88 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:Idę się kąpać i spać... Katar mnie wymęczył... Kichanie i prychanie co chwilę... A miałam tyle planów na dzisiaj... No nic załatwię to w przyszłym tygodniu...
Ja tam od poniedziałku walczę ,ale jakoś nie przechodzi katar ani kaszel. Tyle,że cherlam jak z oddz. pulmonologii- flegma się odrywa fuuu.
Co do ruchów to belly mówi,że 2 dni temu powinnam poczuć, ale ja nic nie czuję
Za to pobolewa mnie dziś prawa strona, jakby biodro i koło nerki ciągnie. Leon chyba znowu zaczyna powiększać mieszkanie:)
A jutro jedziemy oglądać mieszkanie we Wro do wynajęcia- trzymajcie kciuki, żebyśmy mieli gdzie od marca mieszkać
Dobranoc, uciekam już, choć pewnie i tak wstanę w moich ulubionych porach 2-4 nad ranem:)małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015