SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jak macie trochę wolnego czasu na polenienie się to przesyłam link do filmu. pokazuje on życie dzieci w kilku miejscach na świecie od urodzenia ok. do roku. nie ma tam napisów, bo są zbędne.
http://vimeo.com/30328533
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
cassie zgadzam się w pełni. Niby USG, niby widać a i tak zdarzają się historie że przecież miała być córeczka, a przy porodzie "maja państwo pięknego syna"
małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Futuremama i Cassie ja tez mam nastepna wizyte 9 marcaale ostatnia bo o 19.15
takze najpierw kciukam ja za Was a pozniej Wy za mnie,co???
A ja w marcu koncze 27 lat...masakra dopiero bylo 18W kazdym badz razie na 27 sie nie czuje tak ze jest dobrze
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami w ten piekny, sloneczny dzien! Dzis pospalam do 7 co od dawna nie mialo miejsca
Czuje sie dzis super, mdlosci brak i wlasnie z pieca wyszedl 3 biszkopt na jutrzejszy tort. Jeden jest zwykly, drugi kawowy, a trzeci orzechowy
Dzis po 16 ma byc kurier z poduszka, alez sie ciesze!
Moj lekarz od badan genetycznych dalej nie ma grafiku na koniec marca i najwczesniej za tydzien moge umowic wizyte.
Dziewczyny, zazdroszcze walentynkowych wyjazdow! My ostatni dluzszy wyjazd mielismy we wrzesniu, wowczas pierwszy raz udalismy sie w bieszczady i przy okazji zwiedzilismy LwowPoki co nigdzie nie planujemy jechac, bo moje samopoczucie kazdego dnia to zagadka
Moze kwiecien/maj skoczymy nad morze na pare dni
Udanego piatku 13!!Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A my ostatni wyjazd mielismy pod koniec listopada, w góry, jestesmy ogromnymi fanami gór, jezdzimy tam minimum 2x w roku, a mamy do Krynicy Zdrój-nasze ulubione miejsce 600km..takze daleeeeko..ale własnie na tym listopadowym wyjezdzie prawdopdobnie zmajstrowalismy naszego bobaska:)
0na88, Cassie, małaMyszka, Maniuś, mamasia lubią tę wiadomość
-
My tez kochamy gory, a ze w beskidy mamy lekko ponad godzinke drogi to latem czesto robilismy sobie weekendowe wypady, by pochodzic po gorach
Moj maz od 2 lat zakochany jest w Chorwacji, a w tym roku mielismy ruszyc na podboj Albanii, ale moze za rok albo 2 pojedziemy juz w trojke
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
my ostatni wyjazd mieliśmy miesiąc temu na weekend do Zakopanego i na termalne baseny w Białce.
teraz nic nie planuje bo źle znoszę podróż. z wakacji rezygnujemy bo mąż nie może w kwietniu/maju wziąść urlopu, a w czerwcu to ja już nie chce jechać. zatem wakacje już w czwóreczkę za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:07
niecierpliwa, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja sie wybieram od środy w gory wlasnie na ferie ze znajomymi - ciezko bedzie siedziec w karczmie i patrzec jak zjeżdzają na snowboardzie czy popijaja piwko , ale dam rade - mam ochote opuścić na troche Krakow i pooddychac czyms innym niz smog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:07
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się cieszę że mieszkamy we wro bo 100 km i mamy już bardziej górzyste tereny
Sporty zimowe mnie nigdy nie kręciły, ale uwielbiam sobie połazić po górkach - może nie niewiadomo jakich. Dlatego już chcę wyjść z pracy (jeszcze tylko chwilę poużerać się z księgową) i do domku - leniuchować i spać, bo rano trzeba wstaćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny